Kedi Korkusunu Yenemiyorum

MonicaBing

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
1.150
1.453
133
28
Çocukluğumdan beri tavuklar, köpekler, inekler böcekler hep iç içe büyüdüm. Kedi hariç hiçbi hayvandan korkum yok. Ama kediden o kadar çok korkuyorum ki, aynı odada kalsak büyük ihtimalle hiç düşünmeden camdan atlarım.
Hayat kalitemi düşürüyor artık, sürekli yeni bir yere giderken acaba kedi var midir? Acaba nasıl kaçarım diye kendimi geriyorum. Arkadaşlarım evlerine kedi aldı, başka odaya koyarız demelerine rağmen gidemiyorum panik atak geçirecek gibi oluyorum. Bir kere gittim resmen bayılıyordum kendimi çok geriyorum.
Psikolojik destek ol diyenler olacaktır, olabilir tabii ki ama haplara bağlı yaşamak istemiyorum.
Sürekli yanımda ki insanları da sıkıntıya sokuyorum kedi görünce. Eşim bile bugün çok sıkıldım artık bundan dedi çünkü yemek yemeye gittiğimiz yerde kedi olduğu için yiyemedik. Çoğu insanın sevdiği bi hayvan olunca da, korkan birisini görünce kimse ciddiye almıyor. Lütfen yardımcı olun korkumu nasıl yenebilirim?

Yavru kedilerden de korkuyor musunuz? Eğer korkmuyorsanız yavru kedi sahiplenin.

Yavru kedilerden de korkuyor musunuz? Eğer korkmuyorsanız yavru kedi sahiplenin.
Evet yavruyken alırsanız alışırsınız. Bende maalesef hem kedi hem köpek korkusu var. Aksi gibi çok seviyorum. Ama dokunmak falan imkansız benim için. Sadece yavruları sevebiliyorum.

Ciddimisin of bende aynı durumdayımya, sadece kediden korkuyorum , düşününce bile ellerim terliyor şu an ...
Seni çok iyi anlıyorum , insanların inanmaması ve garipsemesi üzüyor , kedi yahu ne olcak diyorlar ama benim için öyle değil işte .
Aynen benim eşimde bıktı artık , rahatça biryerde oturamıyoruz , şimdi yaz açık alan falan köpek olsa bari diye etrafta aranıyorum , hani kedi gelmez diye . Off offf ...

Yaa ben acikcasi anlayabiliyorum bu sevmeme degil cunku. Babam da orumcek korkumu anlayamiyo o senden kucuk diye dalga geciyo hep ama onun o bacak hareketleri tum vucudumu geriyo. Kedi de tamam sevimli ama neticede fevriler ve korkan icin kabus gibi cunku her yerdeler. Ben de mesela bir kopege sarilmak istiycek kadar cok seviyorum ama havladigi anda tansiyonum dusuyo. Sabah servis beklerken simdi gelse ne yaparim diye senaryo kuruyorum.

Beni tarif etmişsiniz :)
Kedi görünce midem bulanıyor. Hele de yemek yerken ayaklarının Altın'da masada dolaşması

Valla burda birileri beni anlatıyor
Bende iki gün önce kedisi olan arkadaşıma yatıya gittim ama bi an önce evime dönmek istedim
Sanki bi an bi yerden çıkıp üstüne atlayacakmış gibi
Güven vermiyor bana kedi kontrolsüz gib
Seçimli tatlı ama korku işte

Kediler psikopatliklariyla tanindiğindan ve ne zaman ne yapacaklari belli olmadigindan hayvansever olmama rağmen kedilerden bende korkuyorum sizi hiç garipsemedim

Yalnız konuda full kedilerden korkan hanımlar toplaşmış. Ben de öyleyim malesef :) yok mu korkusunu yenen biri

Yani korkmamak mumkunmü. Yolda yururken cöpün içinden uzerinize firlayan yuzunuzu cizikleyen bir kedi düsünün... Sadece yoldan geciyorsunuz o kadar psikopatlar ki

Sonunda beni anlayan birilerinin olması sevindirici . O kadar çok korkuyorum ki kediden hayattaki tek korkum acaba kapalı ortamda tek kalırsam çıldırırım mı .ve her yerde kediler o kadar çok ki onlarda birer canlı asla hayvan düşmanı değilim ama tek kedilerden korkuyorum maalesef hayat kalitemi o kadar düşürüyor ki nasıl yenicem bu korkuyu bilmiyorum

Kediyle ilgili bi olay mi yasadiniz kucukken falan? Bi de psikiyatriste gitseniz ve size ilac verse bu durumdan bin kat daha iyi bence

Hiç saldırgan kedi görmedim ama köpeklerden çok korkuyorum bende
Bir tane var sarı uzun tüyleri var çok güzel bişey ama otopark çıkışında kapının kapanmasını beklerken teeee sokağın başından deli gibi havlaya havlaya geliyor
Derdi ne anlamıyorum
Ben bütün araçlara aynısını yapıyor sanıyordum ama birkaç komşuya sordum onlara yapmıyormuş
Bana garezi ne bilmiyorum arabaya mı kızıyor banamı o da belli değil ama yaya yakalasa beni kesin öpecek
Yaşayıp görücez napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…