- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
- Konu Sahibi MonicaBing
-
Yavru kedilerden de korkuyor musunuz? Eğer korkmuyorsanız yavru kedi sahiplenin.Çocukluğumdan beri tavuklar, köpekler, inekler böcekler hep iç içe büyüdüm. Kedi hariç hiçbi hayvandan korkum yok. Ama kediden o kadar çok korkuyorum ki, aynı odada kalsak büyük ihtimalle hiç düşünmeden camdan atlarım.
Hayat kalitemi düşürüyor artık, sürekli yeni bir yere giderken acaba kedi var midir? Acaba nasıl kaçarım diye kendimi geriyorum. Arkadaşlarım evlerine kedi aldı, başka odaya koyarız demelerine rağmen gidemiyorum panik atak geçirecek gibi oluyorum. Bir kere gittim resmen bayılıyordum kendimi çok geriyorum.
Psikolojik destek ol diyenler olacaktır, olabilir tabii ki ama haplara bağlı yaşamak istemiyorum.
Sürekli yanımda ki insanları da sıkıntıya sokuyorum kedi görünce. Eşim bile bugün çok sıkıldım artık bundan dedi çünkü yemek yemeye gittiğimiz yerde kedi olduğu için yiyemedik. Çoğu insanın sevdiği bi hayvan olunca da, korkan birisini görünce kimse ciddiye almıyor. Lütfen yardımcı olun korkumu nasıl yenebilirim?
Evet yavruyken alırsanız alışırsınız. Bende maalesef hem kedi hem köpek korkusu var. Aksi gibi çok seviyorum. Ama dokunmak falan imkansız benim için. Sadece yavruları sevebiliyorum.Yavru kedilerden de korkuyor musunuz? Eğer korkmuyorsanız yavru kedi sahiplenin.
Beni tarif etmişsiniz :)Ciddimisin of bende aynı durumdayımya, sadece kediden korkuyorum , düşününce bile ellerim terliyor şu an ...
Seni çok iyi anlıyorum , insanların inanmaması ve garipsemesi üzüyor , kedi yahu ne olcak diyorlar ama benim için öyle değil işte .
Aynen benim eşimde bıktı artık , rahatça biryerde oturamıyoruz , şimdi yaz açık alan falan köpek olsa bari diye etrafta aranıyorum , hani kedi gelmez diye . Off offf ...
Hepsinden korkuyorum yavru da dahil.Yavru kedilerden de korkuyor musunuz? Eğer korkmuyorsanız yavru kedi sahiplenin.
Çocukluğumdan beri tavuklar, köpekler, inekler böcekler hep iç içe büyüdüm. Kedi hariç hiçbi hayvandan korkum yok. Ama kediden o kadar çok korkuyorum ki, aynı odada kalsak büyük ihtimalle hiç düşünmeden camdan atlarım.
Hayat kalitemi düşürüyor artık, sürekli yeni bir yere giderken acaba kedi var midir? Acaba nasıl kaçarım diye kendimi geriyorum. Arkadaşlarım evlerine kedi aldı, başka odaya koyarız demelerine rağmen gidemiyorum panik atak geçirecek gibi oluyorum. Bir kere gittim resmen bayılıyordum kendimi çok geriyorum.
Psikolojik destek ol diyenler olacaktır, olabilir tabii ki ama haplara bağlı yaşamak istemiyorum.
Sürekli yanımda ki insanları da sıkıntıya sokuyorum kedi görünce. Eşim bile bugün çok sıkıldım artık bundan dedi çünkü yemek yemeye gittiğimiz yerde kedi olduğu için yiyemedik. Çoğu insanın sevdiği bi hayvan olunca da, korkan birisini görünce kimse ciddiye almıyor. Lütfen yardımcı olun korkumu nasıl yenebilirim?
Ay tüylerim diken diken oldu yemin ederim , ayaklarımı altıma alıp yemek yediğimi bilirim , sizde beni tarif etmişsiniz :)Beni tarif etmişsiniz :)
Kedi görünce midem bulanıyor. Hele de yemek yerken ayaklarının Altın'da masada dolaşması
Yalnız konuda full kedilerden korkan hanımlar toplaşmış. Ben de öyleyim malesef :) yok mu korkusunu yenen biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?