- 28 Ekim 2016
- 530
- 359
- 103
- Konu Sahibi MonicaBing
-
Sİzin için tavsiyem yavru bir kediye yaklaşıp Ona temas ederek bir nebze olsun kendinizi rahatlatabilirsiniz. Yada çevrenizde uysal asla tırnak çıkarmayan kedisi olan bi tanıdığınız varsa ondan da yardım alabilirsiniz. İnan’ın korkacak hiç bişey yok aslında :) umarım korkunuzu yenebilirsinizÇocukluğumdan beri tavuklar, köpekler, inekler böcekler hep iç içe büyüdüm. Kedi hariç hiçbi hayvandan korkum yok. Ama kediden o kadar çok korkuyorum ki, aynı odada kalsak büyük ihtimalle hiç düşünmeden camdan atlarım.
Hayat kalitemi düşürüyor artık, sürekli yeni bir yere giderken acaba kedi var midir? Acaba nasıl kaçarım diye kendimi geriyorum. Arkadaşlarım evlerine kedi aldı, başka odaya koyarız demelerine rağmen gidemiyorum panik atak geçirecek gibi oluyorum. Bir kere gittim resmen bayılıyordum kendimi çok geriyorum.
Psikolojik destek ol diyenler olacaktır, olabilir tabii ki ama haplara bağlı yaşamak istemiyorum.
Sürekli yanımda ki insanları da sıkıntıya sokuyorum kedi görünce. Eşim bile bugün çok sıkıldım artık bundan dedi çünkü yemek yemeye gittiğimiz yerde kedi olduğu için yiyemedik. Çoğu insanın sevdiği bi hayvan olunca da, korkan birisini görünce kimse ciddiye almıyor. Lütfen yardımcı olun korkumu nasıl yenebilirim?
Korkmakta haklısın kedi bu ısırıyor tırmalıyor pençelerini taktımı parçalıyor lakin sen ona zarar vermediğini sürece o sana bunları yapmıyor en sakin zararsız miskin hayvan kedidir kedim var çok mıncıklamazsam çok sıkıştırmazsam evde varlığıda yokluğuda bir önce yavru kedi sevmeye çalışın inan müptelası olursun köpekten kuştan böcekten korkmuyorsan kediyle koyun koyuna olman lazım hem sessiz zararsız hem de temiz hayvanÇocukluğumdan beri tavuklar, köpekler, inekler böcekler hep iç içe büyüdüm. Kedi hariç hiçbi hayvandan korkum yok. Ama kediden o kadar çok korkuyorum ki, aynı odada kalsak büyük ihtimalle hiç düşünmeden camdan atlarım.
Hayat kalitemi düşürüyor artık, sürekli yeni bir yere giderken acaba kedi var midir? Acaba nasıl kaçarım diye kendimi geriyorum. Arkadaşlarım evlerine kedi aldı, başka odaya koyarız demelerine rağmen gidemiyorum panik atak geçirecek gibi oluyorum. Bir kere gittim resmen bayılıyordum kendimi çok geriyorum.
Psikolojik destek ol diyenler olacaktır, olabilir tabii ki ama haplara bağlı yaşamak istemiyorum.
Sürekli yanımda ki insanları da sıkıntıya sokuyorum kedi görünce. Eşim bile bugün çok sıkıldım artık bundan dedi çünkü yemek yemeye gittiğimiz yerde kedi olduğu için yiyemedik. Çoğu insanın sevdiği bi hayvan olunca da, korkan birisini görünce kimse ciddiye almıyor. Lütfen yardımcı olun korkumu nasıl yenebilirim?
Neuroformatı duydun mu daha önce? İnternette kedi fobisini yendiği bir video var dene istersen ne kaybedersin...
Ben çok istemiştim ona gitmeyi ama çok pahalılar4-5 bin gibi rakamlardan bahsettiler taa kaç sene önce
Şuan hamilesin zatwn olmaz ama sonrasında kitaplarını okuyup kendin deneme yapabilirsin. Benim de araba kullanırken korkularım vardı laf olsun diye denedim hakikaten geçti
İnş ilerde denerim. Pek ümidim kalmadı ama inş
Öyle düşünme canım emin ol beynimiz çok çabuk kandırılabiliyor. Denemeden bilemezsin :)
İnşaAllah :) Vajinismus yenmiş biri olarak inanabilirim buna :)
Evet o da tamamen beynimizin oyunu. Şimdi yendikten sonra ne kolaymış boşa korkmuşum demiyor musun? Kedi meselesi de öyle olacak hiç merak etme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?