• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi Korkusunu Yenemiyorum

Evet 4 yaşında üstüme atladı merdivenlerde ve simsiyah kocaman bir kedi ve onla merdivenlerden düştüm ayy anlatınca bile o anı yaşıyor gibiyim 😭

Neresi psikopat kedilerin ayol 🤪 Hayatımda gördüğüm tek psikopat hayvan karga :KK70:

İtile kakıla kendini korumaya alan kediler biraz hırçın olabilir doğru. Ama dünyanın en şeker şeyleri bana göre de 💖

Sizi de anlıyorum bir yandan. Fobi fobidir. Bir ara bir terapi yöntemi vardı, kafanın üst kısmına hafif pat pat dokunuşlar yapılırken fobi sahibine korktuğu şey gösteriliyor falan. Neuroformattı galiba. Bir araştırın derim. Cidden hayat kaliteniz etkileniyor, yanında biz korkmayanlar da rahatsız oluyoruz malesef. Tam yemek yerken masayı sandalyeyi dağıtan arkadaşlarım var kedi geçti diye :KK70:

Hiç saldırgan kedi görmedim ama köpeklerden çok korkuyorum bende
Bir tane var sarı uzun tüyleri var çok güzel bişey :KK37:ama otopark çıkışında kapının kapanmasını beklerken teeee sokağın başından deli gibi havlaya havlaya geliyor:KK57:
Derdi ne anlamıyorum
Ben bütün araçlara aynısını yapıyor sanıyordum ama birkaç komşuya sordum onlara yapmıyormuş
Bana garezi ne bilmiyorum arabaya mı kızıyor banamı o da belli değil ama yaya yakalasa beni kesin öpecek :KK53:
Yaşayıp görücez napalım
Aman dikkat et. Ben nerde kedi kopek gorsem alip bagrima basarcasina severim hala da cok seviyorum ama uc ay once kopek saldirisina ugradim ve cidden bu durumun sakasi yok gunlerce igne vuruldum yuruyemedim izi de kaldi oylece.

Bende çok korkuyorum kedilerden balkonda yemek yerken kedi varsa içeri giriyorum gerçekten kedi ordan uzaklaşırsa cıkıyorum evin merdivenlerinde bir kediyle karşılaşsam titriyorum korkudan kedi gecip gidine kadar büyük bir bela atlatmış gibi oluyorum.

Aman dikkat et. Ben nerde kedi kopek gorsem alip bagrima basarcasina severim hala da cok seviyorum ama uc ay once kopek saldirisina ugradim ve cidden bu durumun sakasi yok gunlerce igne vuruldum yuruyemedim izi de kaldi oylece.
Çok geçmiş olsun
Korkuyorum zaten ben
Bide bu hayvan iyice korkuttu beni kapıdan çıksam döne döne etrafa bakıyorum birde iki çocuğum var Allah korusun:110:

Ben de varım :)
8 yıldır falan kuzenimle görüşmüyorum kedi yüzünden, çocuğu gibi gittiği her yere götürüyor.
İlk evime geldi sepetiyle balkona koydu neyse dedim, ikincisinde kızım üşüyor içeride kalsın diyince cingar çıktı.
Kedi olan eve asla gitmem, kedi olan evde pişen birşey gelirse yiyemem.
Yolda, kapıda görsem yolumu değiştiririm.
Eşimin evlenmeden iki tane kedisi vardi, alışırsın dedi ama yok mümkün değil başkasına verdi.
Çocukluğumda çok şeyler yaşadım, korkunun üstüne gitmeyi denedim ama olmuyor
Bu yaştan sonra da olmaz sanirim

ben kedilere karşı antipatiktim. köpeklere karşı ise fobim var. kediden korkanları hiç anlayamıyordum ama.. çünkü kedi en fazla tırmalar, köpekse saldırır, havlar, ısırır ve parçalayıp öldürebilir:deli:ben kedileri sevmeye bir yakınımızın kedi sahiplenmesiyle başladım. canım sıkılınca kedi videoları izliyorum şimdi.

ilk gün kediyle kaldığımda kapıyı kapatmıştım ama kedi kapıyı açabiliyormuş ahaha. uyandığımda etrafımda geziyordu tırsmıştım. sonra kediye dokunmaya çalıştım burnunun üstüne dokunduğunuzda hoşunuza gitmeye başlıyor. zamanla keşke gelse yanımda uyusa diyorsunuz. çok tatlılar bence. şimdi burnuna burnumu falan sürtüyorum baya ilerlettik ilişkimizi :KK53: öpüyorum seviyorum. tabii tırmalama ihtimaline karşı korunuyorum da.
zaten direkt öyle bir girişimde bulunmuyorlar kibarca reddediyorlar fazla ilgi görünce. bence çok cool hayvanlar.he bir de kediye karşı alerjim var ama yine de seviyorum keratayı.

velhasılkelam, ben kesinlikle bir kediye yaklaşıp konuşarak başlamanızı öneririm bu işe. sokakta karşılaştığınızda iyice bir bakın bir şeyler sorun, mama alın bir minik kapta verin. yemek yiyişlerini izleyin. içiniz ısınacak ve yeneceksiniz korkunuzu eminim. ben de köpek korkumu yenmek istiyorum ama köpekle konuşsam ve havlasa bayılırım. ben de köpek için öneri bekliyorum :d

ben kedilere karşı antipatiktim. köpeklere karşı ise fobim var. kediden korkanları hiç anlayamıyordum ama.. çünkü kedi en fazla tırmalar, köpekse saldırır, havlar, ısırır ve parçalayıp öldürebilir:deli:ben kedileri sevmeye bir yakınımızın kedi sahiplenmesiyle başladım. canım sıkılınca kedi videoları izliyorum şimdi.

ilk gün kediyle kaldığımda kapıyı kapatmıştım ama kedi kapıyı açabiliyormuş ahaha. uyandığımda etrafımda geziyordu tırsmıştım. sonra kediye dokunmaya çalıştım burnunun üstüne dokunduğunuzda hoşunuza gitmeye başlıyor. zamanla keşke gelse yanımda uyusa diyorsunuz. çok tatlılar bence. şimdi burnuna burnumu falan sürtüyorum baya ilerlettik ilişkimizi :KK53: öpüyorum seviyorum. tabii tırmalama ihtimaline karşı korunuyorum da.
zaten direkt öyle bir girişimde bulunmuyorlar kibarca reddediyorlar fazla ilgi görünce. bence çok cool hayvanlar.he bir de kediye karşı alerjim var ama yine de seviyorum keratayı.

velhasılkelam, ben kesinlikle bir kediye yaklaşıp konuşarak başlamanızı öneririm bu işe. sokakta karşılaştığınızda iyice bir bakın bir şeyler sorun, mama alın bir minik kapta verin. yemek yiyişlerini izleyin. içiniz ısınacak ve yeneceksiniz korkunuzu eminim. ben de köpek korkumu yenmek istiyorum ama köpekle konuşsam ve havlasa bayılırım. ben de köpek için öneri bekliyorum :d
Acaba ben camı az aralayıp sosis salam falan mı atsam diyorum ilişkimizi düzeltmek adına :KK53:ama o hayvanın aç olma ihtimali pek yok
Daha çok sinirlenir mi ki

Vallahi beni anlatmisin bende çok yoruldum artik bir mekanda otururken acaba simdi ayağımın yanından mi geçicek diye etrafi kollamaktan ya da dışarda zar zor yemek yemekten kedi gördüğüm.an korkudan donup kalmaktan ki aksi gibi eşim de kedi hastasidir alir sever ama garibim 8 senedir benimle birlikte kedi avında yani çıkarsa ben bagirmiyim diye bakınıp duruyor :KK53:
Sırf benim kuzular alışsın zorluk cekmesin ben gibi diye eşime verdim gidip kedi köpek sevdiler şimdi bi görsen nerde kedi görse yapışıyorlar ben hala çok korkuyorum en son terapi alıp bu işi bitiricem inşallah

Çocukluğumdan beri tavuklar, köpekler, inekler böcekler hep iç içe büyüdüm. Kedi hariç hiçbi hayvandan korkum yok. Ama kediden o kadar çok korkuyorum ki, aynı odada kalsak büyük ihtimalle hiç düşünmeden camdan atlarım.
Hayat kalitemi düşürüyor artık, sürekli yeni bir yere giderken acaba kedi var midir? Acaba nasıl kaçarım diye kendimi geriyorum. Arkadaşlarım evlerine kedi aldı, başka odaya koyarız demelerine rağmen gidemiyorum panik atak geçirecek gibi oluyorum. Bir kere gittim resmen bayılıyordum kendimi çok geriyorum.
Psikolojik destek ol diyenler olacaktır, olabilir tabii ki ama haplara bağlı yaşamak istemiyorum.
Sürekli yanımda ki insanları da sıkıntıya sokuyorum kedi görünce. Eşim bile bugün çok sıkıldım artık bundan dedi çünkü yemek yemeye gittiğimiz yerde kedi olduğu için yiyemedik. Çoğu insanın sevdiği bi hayvan olunca da, korkan birisini görünce kimse ciddiye almıyor. Lütfen yardımcı olun korkumu nasıl yenebilirim?
Bende hoşlanmazdım kedilerden ama yavru kedi sahiplenmenizi öneririm ben artık en azından diğer kedilere yaklaşabiliyorum

Ben bütün hayvanlardan korkuyorum ne yazıkki.kedi köpek hatta kuştan tavuktan bile☹️

Kedi diyince yıllar evvel liseden bir arkadaşım vardı.evinde kedi beslerdi.bir gün evlerine gitmiştik arkadaşımla beraber.yemek koymuştu sağolsun,ama içinden bir yumak kedi kılı çıkmıştı.sulu yemeğin içinde kaşıkla alınca kaşığın kenarından uzuyordu hatta o derece.ve arkadaşım aman nolcak diye yemişti.o gün bu gündür kedi denilince aklıma bu olay gelir.kötü olurum.

Tabi bu hoş olmayan bir örnek.daha titiz besleyenler vardır illaki.evde kedi besleyenlere saygım sonsuz.ama bende asla evimde kedi beslemem.kedi olan bir evde yemek te yemem.

Back