- Konu Sahibi MonicaBing
Evet 4 yaşında üstüme atladı merdivenlerde ve simsiyah kocaman bir kedi ve onla merdivenlerden düştüm ayy anlatınca bile o anı yaşıyor gibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela ben sırf bu yüzden şu yaşıma kadar çöp attığımı hatırlamam .Yani korkmamak mumkunmü. Yolda yururken cöpün içinden uzerinize firlayan yuzunuzu cizikleyen bir kedi düsünün... Sadece yoldan geciyorsunuz o kadar psikopatlar ki
Ay tüylerim diken diken oldu yemin ederim , ayaklarımı altıma alıp yemek yediğimi bilirim , sizde beni tarif etmişsiniz :)
Işte anlamayan anlamıyor. :)
Bi de o kadar hızlı hareket ediyorlar ki rahatsız oluyorum Ister istenez
Mesela ben sırf bu yüzden şu yaşıma kadar çöp attığımı hatırlamam .
Aman dikkat et. Ben nerde kedi kopek gorsem alip bagrima basarcasina severim hala da cok seviyorum ama uc ay once kopek saldirisina ugradim ve cidden bu durumun sakasi yok gunlerce igne vuruldum yuruyemedim izi de kaldi oylece.Hiç saldırgan kedi görmedim ama köpeklerden çok korkuyorum bende
Bir tane var sarı uzun tüyleri var çok güzel bişey ama otopark çıkışında kapının kapanmasını beklerken teeee sokağın başından deli gibi havlaya havlaya geliyor
Derdi ne anlamıyorum
Ben bütün araçlara aynısını yapıyor sanıyordum ama birkaç komşuya sordum onlara yapmıyormuş
Bana garezi ne bilmiyorum arabaya mı kızıyor banamı o da belli değil ama yaya yakalasa beni kesin öpecek
Yaşayıp görücez napalım
Çok geçmiş olsunAman dikkat et. Ben nerde kedi kopek gorsem alip bagrima basarcasina severim hala da cok seviyorum ama uc ay once kopek saldirisina ugradim ve cidden bu durumun sakasi yok gunlerce igne vuruldum yuruyemedim izi de kaldi oylece.
Sagol canim aman arkana falan dikkat ederek yuru. Benim arkamdan oyle sessizce gelmis ki hic fark etmemisim bile.Çok geçmiş olsun
Korkuyorum zaten ben
Bide bu hayvan iyice korkuttu beni kapıdan çıksam döne döne etrafa bakıyorum birde iki çocuğum var Allah korusun
Acaba ben camı az aralayıp sosis salam falan mı atsam diyorum ilişkimizi düzeltmek adına ama o hayvanın aç olma ihtimali pek yokben kedilere karşı antipatiktim. köpeklere karşı ise fobim var. kediden korkanları hiç anlayamıyordum ama.. çünkü kedi en fazla tırmalar, köpekse saldırır, havlar, ısırır ve parçalayıp öldürebilirben kedileri sevmeye bir yakınımızın kedi sahiplenmesiyle başladım. canım sıkılınca kedi videoları izliyorum şimdi.
ilk gün kediyle kaldığımda kapıyı kapatmıştım ama kedi kapıyı açabiliyormuş ahaha. uyandığımda etrafımda geziyordu tırsmıştım. sonra kediye dokunmaya çalıştım burnunun üstüne dokunduğunuzda hoşunuza gitmeye başlıyor. zamanla keşke gelse yanımda uyusa diyorsunuz. çok tatlılar bence. şimdi burnuna burnumu falan sürtüyorum baya ilerlettik ilişkimizi öpüyorum seviyorum. tabii tırmalama ihtimaline karşı korunuyorum da.
zaten direkt öyle bir girişimde bulunmuyorlar kibarca reddediyorlar fazla ilgi görünce. bence çok cool hayvanlar.he bir de kediye karşı alerjim var ama yine de seviyorum keratayı.
velhasılkelam, ben kesinlikle bir kediye yaklaşıp konuşarak başlamanızı öneririm bu işe. sokakta karşılaştığınızda iyice bir bakın bir şeyler sorun, mama alın bir minik kapta verin. yemek yiyişlerini izleyin. içiniz ısınacak ve yeneceksiniz korkunuzu eminim. ben de köpek korkumu yenmek istiyorum ama köpekle konuşsam ve havlasa bayılırım. ben de köpek için öneri bekliyorum :d
Bende hoşlanmazdım kedilerden ama yavru kedi sahiplenmenizi öneririm ben artık en azından diğer kedilere yaklaşabiliyorumÇocukluğumdan beri tavuklar, köpekler, inekler böcekler hep iç içe büyüdüm. Kedi hariç hiçbi hayvandan korkum yok. Ama kediden o kadar çok korkuyorum ki, aynı odada kalsak büyük ihtimalle hiç düşünmeden camdan atlarım.
Hayat kalitemi düşürüyor artık, sürekli yeni bir yere giderken acaba kedi var midir? Acaba nasıl kaçarım diye kendimi geriyorum. Arkadaşlarım evlerine kedi aldı, başka odaya koyarız demelerine rağmen gidemiyorum panik atak geçirecek gibi oluyorum. Bir kere gittim resmen bayılıyordum kendimi çok geriyorum.
Psikolojik destek ol diyenler olacaktır, olabilir tabii ki ama haplara bağlı yaşamak istemiyorum.
Sürekli yanımda ki insanları da sıkıntıya sokuyorum kedi görünce. Eşim bile bugün çok sıkıldım artık bundan dedi çünkü yemek yemeye gittiğimiz yerde kedi olduğu için yiyemedik. Çoğu insanın sevdiği bi hayvan olunca da, korkan birisini görünce kimse ciddiye almıyor. Lütfen yardımcı olun korkumu nasıl yenebilirim?