- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
- 83
- Konu Sahibi MonicaBing
sen kedilere ne hissediyorsan bende böceklere aynısını hissediyorum ama diğer insanlar komik buluyor bunu nedense.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Köpekler cok hisli hayvanlardir. Sizin onları pek sevmediğinizi hissetmistir. Size yaklasinca tamam oğlum, güzel oğlum gibi seyler soyleyin ve arabayla giderken ona güzel bir mama atabilirsiniz belki bu sizi baristirr.Hiç saldırgan kedi görmedim ama köpeklerden çok korkuyorum bende
Bir tane var sarı uzun tüyleri var çok güzel bişey ama otopark çıkışında kapının kapanmasını beklerken teeee sokağın başından deli gibi havlaya havlaya geliyor
Derdi ne anlamıyorum
Ben bütün araçlara aynısını yapıyor sanıyordum ama birkaç komşuya sordum onlara yapmıyormuş
Bana garezi ne bilmiyorum arabaya mı kızıyor banamı o da belli değil ama yaya yakalasa beni kesin öpecek
Yaşayıp görücez napalım
8 aylık kızım var kedimizin üstüne üstüne gidip avuç avuç tüyünü yoluyor :)
Çevremde kediden korkan çok arkadaşım var onlarla dışarıda falan oturamayız, sürekli kedi gelir mi diye aranırlar. Ne kadar zor sizin için.
Ben de çekirge, böcek türü canlılardan endişe ediyorum Onlar kovalayınca git diyince anlamıyor çünkü
İnsallah abartiyorsunuzdur ve benim anladigim gibi olmuyordur.
Okuyunca benim icim acidi, neden avuc avuc tuyunu yolmasina izin veriyorsunuz.
Cidden bazi cocuklu evlerde hayvan olmamali, o hayvan cocugun oyuncagi haline geliyor ve aileler "cocugum yoluyor, vuruyor, sikistiriyor" ama kedim/kopegim birsey yapmiyor diye mutlu olup anlatiyor resmen.
Bende öyleyim gerçekten. Kedi olduğunu bildiğim piknik alanlarına bile gidemiyorum. Girsem bile sürekli gözlerim kedi arıyor nerede buraya gelecek mi diyeCiddimisin of bende aynı durumdayımya, sadece kediden korkuyorum , düşününce bile ellerim terliyor şu an ...
Seni çok iyi anlıyorum , insanların inanmaması ve garipsemesi üzüyor , kedi yahu ne olcak diyorlar ama benim için öyle değil işte .
Aynen benim eşimde bıktı artık , rahatça biryerde oturamıyoruz , şimdi yaz açık alan falan köpek olsa bari diye etrafta aranıyorum , hani kedi gelmez diye . Off offf ...
Bu korkunun altında yasadıgınız bir olay olabilir mi? Ben sizin yerinizde olsam simdiye doktor doktor gezerdim bu sorunu çözmek için. İnsanın hayat kalitesi düşer bu sekilde =(
Bende eskiden korkardim ama surunurler ya ondan huylanirdim simdi aksine cok seviyorum böyle sıkıştırarak sevmek istiyorum bence yumus yumus cok tatli hayvanlar eve de almak isterim ama o kumunda tepisipte sonra evde gezmesine katlanabilor miyim onu bilmiyorum yeterince temiz olmaz diye ama yavru kedilere özellikle bayiliyorum biseyde yapmiyolar neden kokruyosunuz tam olarak