Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Merhaba öğle yemeği 200 gr salata 240 gr tavuk fileto 330 gr şekersiz kola ile 6.45 kb 371 kalori oldu, akşama misafirliğe gideceğim az kuruyemiş yer çıkarım orada kurabiye vs olma ihtimali var çünkü. Hiç yemesem olmuyor uzun zaman sonra ilk kez gidilecek bi yer, en azından akşam yemeği yemem

Günaydın, dün dediğim gibi yaptım akşam yemeği yemedim misafirlikte biri tatlı biri tuzlu 2 kurabiye yedim. Günü 40 kb puanı ve 1000 kalori ile kapatmış oldum.

Sabah kahvaltısı ise 145 gr haşlanmış yumurta 31 gr zeytin 15 gr köy peyniri 52 gr domates 20 gr ceviz 10 gr kızartma ile beraber kb puanı 11 kalori ise 475 oldu

Slm kızlar hastanelerdeyim günlerdir diyete uymaya calışıyorum etrafımdaki herkez hasta Allah şifa versin önce sağlık neyse sabah 1 haslanmış yumurta 1 dilim ekmek 5 zeytin 2 dilim salam peynir ile kahvaltımı yaptım 338 kalori oldu kb ise 14

Slm kızlar öğlende domates çorbası içtim mozerallalı pırasa yemeği ile azda turşu yedim akşam canım yumurta istedi yumurta pişirdim iki adet az kasarlı 1 dilim ekmek ile yedim şimdi ara öğün yapıyorum 1 fincan leblebi 2 ceviz ve şekersiz kola iledizi keyfi kalori 1260 kb ise 70

Günaydın kızlar, bugün tartı günü Ve benim regl başlayacak o yüzden kendimi aşırı şiş hissediyorum, yine de tartıldım ve 2 haftadır aynı olan kilom 1.2 kilo daha gitmiş, sonuç 73.6 :) hangisi etkili oldu bilemedim bence pazar günü off günü yapmam etki etmiş olabilir. Bundan sonra her pazar cozutup 6 gün tam uyacağım :) haydi kilo bildirimlerini alalım...

Tebrik ederim harika

Gunaydin.Sabah 1 dilim kizarmis ekmek,peynir,zeytin,2 ceri domates ve yarim minik salatalik yedim.Kalori 286 kb ise 16 oldu.
Bu arada ben de regl yim.O yuzden bitince tartilcam.Pazar gunu yazarim sonucu artik

Bugün sadece kalori sayacağım 1400 kalori alacağım şekilde kb puanını da 100 ü geçmezse sevinirim ama bakalım nasıl olacak :) akşamdan 3 kaşık yulaf 1 bardak süt yarım bardak su 2 ceviz kakao tatlandırıcı yarım ayva kasede karıştırıp dolaba koydum 10 a doğru yiyeceğim. Okula gelen yemeğe bağlı olarak marketten tavuk alabilirim. Yazarım yine... yulaf lapası kb puanı 30.37 kalori ise 255 oldu

Meraba bastan beri sizi sesizce takip ediyorum da tam olarak kaç kilodan kaça ve ne kadar zaman da düştünüz bilgi alabilirmiyim

Meraba bastan beri sizi sesizce takip ediyorum da tam olarak kaç kilodan kaça ve ne kadar zaman da düştünüz bilgi alabilirmiyim
Merhaba:) hoşgeldiniz. 29 kasım da başlığı açmışım ama öncesinde bikaç gün ekmeği vs kesmiştim kendimce. 25 kasım diyelim, 4 gün sonra 3 ay dolacak 15 kilo kaybettim ve hiç aç kalmadım. Iri cüsseli bi kadınım hep dolu dolu yedim

Bende 1 şubat da basladim 5 kilo verdim kb ile sizden öğrendim yazmadim ama takipdeydim

Tünaydın kızlar tartılmıyorum bu hafta regl öncesi şişliğim var neyse sabah 2 yumurta 30 grm kadar mozella ike 1 tatlı kaşığı yağda pişirdim 2 çubuk peynir yarım dilim ekmek yedim 404 kalori kb ise 7

Süpersin canım tebrikler

Bende 1 şubat da basladim 5 kilo verdim kb ile sizden öğrendim yazmadim ama takipdeydim
Fırsatınız oldukça yazın birbirimizi tanıyalım arkadaşlık edelim, maşallah çok iyi vermişsiniz.. hem aç kalınmıyor hem zayıflanıyor.. açlık olmadığı için sürdürülebilirliği kolay. Ve diğer her şeyden yemeye imkan sağlıyor. Ben nefsime hakim olabiliyorum o yüzden tadımlık her şeyi de yiyorum tartıp programa yazıyorum kontrolü kolay oluyor :)

Aynen bende hiç zorlanmiyorum hedefiniz kac kilo kaldiniz

Günaydın hanımlar. Dün akşam ara öğün için kuruyemiş ve bitter almıştım onları akşam yemeği yaptım yanına 120 gr tavuk fileto şekersiz kola falan baya iyi gidiyordu ama çat kapı misafir geldi onlarla ay çekirdeği yedim minik kasenin yarısı kadar :))) kb saymıyordum zaten kalori 1400 olmuştur :))

Sabah kalkınca 500 ml sirkeli suyu içtim. Şuan kahvaltıya kadar az az dukan birası içiyorum. Haşlanmış yumurta peynir zeytin kırmızı biber kiraz domates kuruyemiş ile beraber kb puanı 16.30 kalori ise 490 oldu. Öğlen sadece fileto yiyeceğim kola ile akşama yolculuk var kuruyemiş bitter yerim. Yarın şehir dışındayım ve off günüm. Yazamam pazartesi dönüş yazamayabilirim salı inşallah görüşürüz

Nasilsiniz hanimlar.Sesiniz solugunuz cikmiyor ben gibi.Bugun tartildim kilom ayni 67,8 . Zaten bu hafta cok dikkat edememistim.Ben sanirim haftanin 4 gunu kalori saycam.3 gun karbonhidrat sayacagim.Kabizlik olumsuz etkiliyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…