Tebrik ederim harikaGünaydın kızlar, bugün tartı günü Ve benim regl başlayacak o yüzden kendimi aşırı şiş hissediyorum, yine de tartıldım ve 2 haftadır aynı olan kilom 1.2 kilo daha gitmiş, sonuç 73.6 :) hangisi etkili oldu bilemedim bence pazar günü off günü yapmam etki etmiş olabilir. Bundan sonra her pazar cozutup 6 gün tam uyacağım :) haydi kilo bildirimlerini alalım...
Meraba bastan beri sizi sesizce takip ediyorum da tam olarak kaç kilodan kaça ve ne kadar zaman da düştünüz bilgi alabilirmiyimBugün sadece kalori sayacağım 1400 kalori alacağım şekilde kb puanını da 100 ü geçmezse sevinirim ama bakalım nasıl olacak :) akşamdan 3 kaşık yulaf 1 bardak süt yarım bardak su 2 ceviz kakao tatlandırıcı yarım ayva kasede karıştırıp dolaba koydum 10 a doğru yiyeceğim. Okula gelen yemeğe bağlı olarak marketten tavuk alabilirim. Yazarım yine... yulaf lapası kb puanı 30.37 kalori ise 255 oldu
Merhaba:) hoşgeldiniz. 29 kasım da başlığı açmışım ama öncesinde bikaç gün ekmeği vs kesmiştim kendimce. 25 kasım diyelim, 4 gün sonra 3 ay dolacak 15 kilo kaybettim ve hiç aç kalmadım. Iri cüsseli bi kadınım hep dolu dolu yedimMeraba bastan beri sizi sesizce takip ediyorum da tam olarak kaç kilodan kaça ve ne kadar zaman da düştünüz bilgi alabilirmiyim
Bende 1 şubat da basladim 5 kilo verdim kb ile sizden öğrendim yazmadim ama takipdeydimMerhaba:) hoşgeldiniz. 29 kasım da başlığı açmışım ama öncesinde bikaç gün ekmeği vs kesmiştim kendimce. 25 kasım diyelim, 4 gün sonra 3 ay dolacak 15 kilo kaybettim ve hiç aç kalmadım. Iri cüsseli bi kadınım hep dolu dolu yedim
Süpersin canım tebriklerGünaydın kızlar, bugün tartı günü Ve benim regl başlayacak o yüzden kendimi aşırı şiş hissediyorum, yine de tartıldım ve 2 haftadır aynı olan kilom 1.2 kilo daha gitmiş, sonuç 73.6 :) hangisi etkili oldu bilemedim bence pazar günü off günü yapmam etki etmiş olabilir. Bundan sonra her pazar cozutup 6 gün tam uyacağım :) haydi kilo bildirimlerini alalım...
Fırsatınız oldukça yazın birbirimizi tanıyalım arkadaşlık edelim, maşallah çok iyi vermişsiniz.. hem aç kalınmıyor hem zayıflanıyor.. açlık olmadığı için sürdürülebilirliği kolay. Ve diğer her şeyden yemeye imkan sağlıyor. Ben nefsime hakim olabiliyorum o yüzden tadımlık her şeyi de yiyorum tartıp programa yazıyorum kontrolü kolay oluyor :)Bende 1 şubat da basladim 5 kilo verdim kb ile sizden öğrendim yazmadim ama takipdeydim
Aynen bende hiç zorlanmiyorum hedefiniz kac kilo kaldinizFırsatınız oldukça yazın birbirimizi tanıyalım arkadaşlık edelim, maşallah çok iyi vermişsiniz.. hem aç kalınmıyor hem zayıflanıyor.. açlık olmadığı için sürdürülebilirliği kolay. Ve diğer her şeyden yemeye imkan sağlıyor. Ben nefsime hakim olabiliyorum o yüzden tadımlık her şeyi de yiyorum tartıp programa yazıyorum kontrolü kolay oluyor :)
Aslında 65 diyordum ama böyle bile görüntü gayet hoş oldu, şimdi 70 olsam kafi boyum 172 çünkü.. 4 kilo daha veririm tamam bitti gitti:)Aynen bende hiç zorlanmiyorum hedefiniz kac kilo kaldiniz