Arada oluyor oyle bosver devam etmek onemli.Günaydın, 2 gündür şehir dışında olduğum için diyet vs yalan oldu bugün yeniden başlıyorum 2 haşlanmış yumurta 4 ceviz 3 kiraz domates kırmızı lahana 1 turp zeytinyağı ile karıştırıp yiyeceğim yanında kayısılı form çay Toplam kb puanı 13 kalori ise 420 oldu
Basin sagolsun canim,Allah sabir versin.Benimde kac gundur moralim bozuk.Sehit haberleri malum.Ben de baslayacagim ama sadece kslori sayacagim.Günaydın, günlerdir yazamıyorum, babam gibi sevdiğim dayımı kaybettim geçen hafta. Ankaraya git sonra defin için geri dön taziye evi kalabalık vs derken hiç dikkat etmedim, buraya da yazamadım dolayısıyla. Ama midem berbat durumda, o yüzden bu sabah yeniden başlıyorum. 2 haşlanmış yumurta 2 kiraz domates yarım çubuk salatalık fındık badem ceviz kaju kaşar salam ile kahvaltı yapacağım. Kb puanı 9.50 kalori ise 450 oldu.
Dayımı defnettiğimiz günün akşamı şehit haberleri gelmeye başladı, inan ki gözyaşlarım hiç durmadı, açılar birbirine karıştı. Dünden beri dikkat etmeye başladım bende midem hemen tepki veriyor çünkü yanma şişlik vs oluyor. Bakalım dikkat ediyorum Bende arada kalori sayarım ama kb dikkat ettiğimde daha çok tok kalıyorumBasin sagolsun canim,Allah sabir versin.Benimde kac gundur moralim bozuk.Sehit haberleri malum.Ben de baslayacagim ama sadece kslori sayacagim.
Evet daha cok tok olunuyor.Ama bagirsak problemi beni cok yoruyor.O yuzden kalori sayimina devamDayımı defnettiğimiz günün akşamı şehit haberleri gelmeye başladı, inan ki gözyaşlarım hiç durmadı, açılar birbirine karıştı. Dünden beri dikkat etmeye başladım bende midem hemen tepki veriyor çünkü yanma şişlik vs oluyor. Bakalım dikkat ediyorum Bende arada kalori sayarım ama kb dikkat ettiğimde daha çok tok kalıyorum
Afiyet olsun:)Evet daha cok tok olunuyor.Ama bagirsak problemi beni cok yoruyor.O yuzden kalori sayimina devam
Başın sağolsun tatlım Allah rahmet eylesin Allah sabır versinGünaydın, günlerdir yazamıyorum, babam gibi sevdiğim dayımı kaybettim geçen hafta. Ankaraya git sonra defin için geri dön taziye evi kalabalık vs derken hiç dikkat etmedim, buraya da yazamadım dolayısıyla. Ama midem berbat durumda, o yüzden bu sabah yeniden başlıyorum. 2 haşlanmış yumurta 2 kiraz domates yarım çubuk salatalık fındık badem ceviz kaju kaşar salam ile kahvaltı yapacağım. Kb puanı 9.50 kalori ise 450 oldu.
Şehit haberleri hepimizi mahvetti Allahım ailelerine sabır versin beterinden korusunBasin sagolsun canim,Allah sabir versin.Benimde kac gundur moralim bozuk.Sehit haberleri malum.Ben de baslayacagim ama sadece kslori sayacagim.