Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

İyi akşamlar şehir dışında olduğum için ve pazar günü off günü olduğu için ben yazmadım. Sabah kahvaltımı normal yaptım ama sonrasında ne varsa götürdüm hala götürüyorum :))) yarın dönüş yine yazamam sanırım

Günaydın, 2 gündür şehir dışında olduğum için diyet vs yalan oldu bugün yeniden başlıyorum 2 haşlanmış yumurta 4 ceviz 3 kiraz domates kırmızı lahana 1 turp zeytinyağı ile karıştırıp yiyeceğim yanında kayısılı form çay Toplam kb puanı 13 kalori ise 420 oldu

Arada oluyor oyle bosver devam etmek onemli.

Slm kızlar ewde değildim kaç gündür yazamadım zaten uyamadım da neyse başladık bakalım bugün inşallah 1 haslanmış yumurta 1 dilim çok tahıllı ekmek peynirler 5 zeytin 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesiyle kahvaltımı yaptım fıstık ezmesine sardım resmen denemeyen denesin bence kalorim 403 oldu kb ise 20 akşama sebze yicem kuru beslene beslene bağırsaklarım kurudu resmen

Günaydın sabah kahvaltım yeşillik içine kırmızı lahana zeytin peynir 2 haşlanmış yumurta 2 kiraz domates ile salata yaptım kb puanı 14 kalori ise 335 oldu öğle içinde salata getirdim ama canım istemedi henüz yemedim 15.00 seansım boş. Belki o zaman yerim tavuk fileto ile

Slm kızlar akşam yemeğini erken yedim ara yapmadığım için açıktım pırasa yemeği domates çorbası 1 dilim ekmek ve az biber turşusu yedim kalori796 kb ise 50 oldu

Günaydın kuzlar bugün oruçluyum sahurda 1 kase mercimek çorbası 2 yumurtadan omlet 1 dilm ekmek 1 portakal 1 domates zeytinle sahurumu sağlam yaptım kb saymıyorum bugün kalorim 472

Slm kızlar akşam 1 kepçe kesme çorba 1 tavuk pirzola 1 bardak ayran ve salata ile orucumu açtım 861 kalori oldu çayın yanında bişeyler atıştırım 1100 e tamamlarım

Günaydın, günlerdir yazamıyorum, babam gibi sevdiğim dayımı kaybettim geçen hafta. Ankaraya git sonra defin için geri dön taziye evi kalabalık vs derken hiç dikkat etmedim, buraya da yazamadım dolayısıyla. Ama midem berbat durumda, o yüzden bu sabah yeniden başlıyorum. 2 haşlanmış yumurta 2 kiraz domates yarım çubuk salatalık fındık badem ceviz kaju kaşar salam ile kahvaltı yapacağım. Kb puanı 9.50 kalori ise 450 oldu.

Basin sagolsun canim,Allah sabir versin.Benimde kac gundur moralim bozuk.Sehit haberleri malum.Ben de baslayacagim ama sadece kslori sayacagim.

Basin sagolsun canim,Allah sabir versin.Benimde kac gundur moralim bozuk.Sehit haberleri malum.Ben de baslayacagim ama sadece kslori sayacagim.
Dayımı defnettiğimiz günün akşamı şehit haberleri gelmeye başladı, inan ki gözyaşlarım hiç durmadı, açılar birbirine karıştı. Dünden beri dikkat etmeye başladım bende midem hemen tepki veriyor çünkü yanma şişlik vs oluyor. Bakalım dikkat ediyorum Bende arada kalori sayarım ama kb dikkat ettiğimde daha çok tok kalıyorum

Evet daha cok tok olunuyor.Ama bagirsak problemi beni cok yoruyor.O yuzden kalori sayimina devam

Evet daha cok tok olunuyor.Ama bagirsak problemi beni cok yoruyor.O yuzden kalori sayimina devam
Afiyet olsun:)

Sabah kahvaltısı 25 gr maydanoz 72 gr salatalık 2 kiraz domates 3 ceviz 3 zeytin 2 haşlanmış yumurta 35 gr turp 25 gr salam 15 gr kaşar ile kahvaltı yapıyorum puanım 12 kalori ise 340 oldu..

Günaydın..

2 haşlanmış yumurta maydanoz süzme peynir zeytin kuruyemiş salam kaşar aldım kahvaltı için kb puanı 13 kalori ise 545 oldu ama sadece yumurta bitti diğerleri yiyemedim öğle için marul ve döner getirdim hepsi toplam kb puanı 18.30 kalori ise 670 oldu. Bugün eşimin doğum günü akşama pasta var küçücük bir dilim yerim bence :)

Başın sağolsun tatlım Allah rahmet eylesin Allah sabır versin

Selam kizlar bende yine boğazsızlığımla yedim yedim pazar tartildim 78.4 sonra kb saydim 20 30 arasi bugün 76.8 Geldim sizler tartilmadiniz mi? Buarada Kahvalti 3dilim acbitir 40gr kaşar az ketcap yarim dilim ekmek çay kalori 362 kb11

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…