Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Kahvaltım 68 gr haşlanmış yumurta 51 gr süzme peynir 20 gr yeşil zeytin 25 gr sosis 12 gr salam 20 gr ceviz toplamda 24 gr nane dereotu maydanoz roka yarım limon suyu ve kayısılı form çay ile beraber Toplam kb puanı 12.55 kalori ise 480 oldu. Öğle için salata getirdim peynirimin birazı kaldı onu da eklerim fileto yerim sanırım yine.. bakalım

Öğlen 200 gr salata 120 gr tavuk fileto şekersiz kola tükettim akşam 250 gr salata 125 gr acılı kebap 15 gr ceviz şekersiz kola yedim kalori 1360 kb puanı 34 oldu

Herkese mutlu pazarlar, bugün off günüm o yüzden yazmıyorum pazarları :) 11 gibi kahvaltımı ettim ekmek yemedim ama havuç tarator yapmıştım hepsini yedim :) 3 tane minik market kurabiyesi kuruyemiş falan yedim, belki kb fırlamıştır ama kalori çok olmamıştır di ye tahmin ediyorum, gerçi misafirim var ikinci öğünü onlarla yapacağım yine kurabiye kuruyemiş börek falan olacak:)

merhaba konunuzu yeni gördüm öncelikle çok geçmiş olsun şifalar diliyorum kaç yaşındasınız 50 gibi hissediyorum diye yazmışsınız rakamların bir öneminin olmadığını 30lu yaşlarımda anladım herşeyin başı sağlık ve huzur gerisi bir şekilde halloluyor emin olun...benim de vermem gereken 15 kilo var inşallah takipteyim konunuzu

Ohh afiyet olsun☺bende öğlende tavuk dürüm yedim

Merhaba hoşgeldiniz:) yaşım 32 ama yıprandım, her şeyin başı sağlık. Ama zayıfladıkça daha sağlıklı hissettim kendimi. Siz de yol arkadaşımız olur musunuz :)

Dün akşam misafirim vardı, gece 1.30 da kalktılar, mutfağı toparla vs derken 4 gibi yatabildim. O yüzden bu saatte kahvaltı yapıyorum, 23 gr sosis 13 gr salam 71 gr sucuk 54 gr yumurta 19 gr yeşil zeytin 25 gr ceviz 38 gr salatalık 42 gr domates ile beraber tatlandırıcılı çay toplamda kb puanı 11.45 kalori ise 625 oldu. Akşama kv gideceğim tavuk fileto aldım yanında salata götüreceğim orda su böreği ve mercimek çorbası var:))

Bi kase çorbayla küçük bi dilim böreğe kalorin yeter bence

Iyi aksamlar kizlar.Bugun regl oldugum icin karbonhidrata cok dikkat edemedim.Sabah
Peynir,2 ceviz,zeytin,2 ceri,yarim salatalik ve tere yedim.Öglen izgara kofte ve salata yedim.Aksam ise mercimek corbasi ve yumurtali ispanak ve 1 dilim ekmek yedim.Canim cok tatli istedi nesfit bitter tahilli bar yedim.Bugunde boyle olsun yapacak birsey yok.Kb 76,kalori 900 de kaldi

Günaydın kızlar. Kahvaltım 116 gr haşlanmış yumurta 67 gr kiraz domates 44 gr salatalık 24 gr ceviz 15 gr peynir 36 gr yeşil zeytin 29 gr salam kayısılı form çay ile Kb puanı 14.75 kalori ise 515 oldu..

200 gr karışık yeşil salata ve 99 gr et döner yiyorum kb puanı 7.90 kalori ise 310 oldu.

İyi akşamlar, akşam yemeği şöyle, karışık yeşil salata 86 gr, istiridye mantarı 60 gr, pırasa 43 gr, brokoli 19 gr, karnabahar 74 gr, turp 29 gr ve 1 yemek kaşığı zeytinyağı. Sebzeleri baharat ve yağ ile sote ettim salata ile yiyorum

Günaydın kızlar :)

Kahvaltım 10 gr tere 2 gr dereotu 5 er gram nane maydanoz 87 gr domates 30 gr salatalık 113 gr yumurta 28 gr zeytin 10 gr ceviz 15 gr peynir ve tatlandırıcılı çay toplamda kb puanı 14.45 kalori ise 485 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…