Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Günaydın 119 gr haşlanmış yumurta 49 gr sosis 36 gr süzme peynir 15 gr salam 18 gr yeşil zeytin 59 gr salatalık 54 gr domates 15 gr ceviz ile kahvaltı yaptım yarısını yedim anca derse gireceğim diye.. yumurta bitti sadece geri kalanı öğle yemeğine ilave olacak yada acıkınca ara öğün için yerim. Toplam kb puanı 11.27 kalori ise 550 oldu.. öğlen için 200 gr salata getirdim yanına fileto tavuk alacağım

125 gr haşlanmış yumurta 9 gram kaşar 10 gr salam 26 gr yeşil zeytin 47 gr sosis 19 gr süzme peynir 49 gr kiraz domates 48 gr salatalık 2 gr ceviz 10 gr yer fıstığı ile toplam kb puanı 12 kalori ise 520 oldu

Karlı ve okulların tatil olduğu bi günden merhaba :)
7 gr patates kızartması 44 gr yumurta 15 gr köy peyniri 21 gr yeşil zeytin 30 gr sosis 39 gr sucuk 1 yemek kaşığı mayonez 24 gr çotanak ballı fındık ezmesi kb puanı 16 kalori ise 590 oldu..

Iyi aksamlar oglen tarhana corbasi ve salata,3 tane minik yaprak sarma yedim.Aksam yine corba ve peynirli omlet ywdim.10 g da ekmek yedim.Gun sonunda toplam 72 kb 1100 kalori yapti.Ben artik 60 kb yi de geciyorum biraz.Kabizlik cok problem bugun ilac aldim artik.

Canım aldığın kaloriyi arttırmayı dene ben öle çözmüştüm az kalori alıyorsun muhtemelen program kaç veriyo sana alman gereken kaloriyi

Sabah klasik kahvaltımı ettim peynir yumurta hindi füme ve fıstık ezmesiyle akşamda 1 kase sehriye çorbası 6 kaşıkta ciğer sote yedim ara öğünde 1 portakal öğlende 1.5 dilim ekmekle az biber kızartma yedim 1250 kalori yaptı günü kapadım

Akşam 200 gr salata 240 gr tavuk fileto şekersiz kola turşu yedim. Akşam çocuklara mısır patlattım 5 tane falan ondan attım ağzıma yeşilçay içtim :)

Canım aldığın kaloriyi arttırmayı dene ben öle çözmüştüm az kalori alıyorsun muhtemelen program kaç veriyo sana alman gereken kaloriyi
Oyle bir hesap yapmadi kullandigim program.Kendjm 1200 sjnir kalori koydum.Ama baska bir yerde denemistim boy kilo girip 1400 cikmisti.1400 den az olsun veririm diye dusundum

Günaydın herkese. Bu hafta gram vermemişim :))) yani grama kadar aynı kalmak da beceri elbette o yenen cipslere ekmeğe böreğe rağmen :)) dün sırf şekersiz diye içilen 4 bardak kola da cabası:))) neyse asla can sıkmam böyle şeylere haftaya da regl başlayacak zaten hiç takamam kafaya :) gelelim kahvaltıya
Kahvaltı için 62 gr haşlanmış yumurta 21gr süzme peynir 50 gr sosis 23 gr salam 20 gr yeşil zeytin 73 gr marul 33 gr salatalık ile 11 kb puanı 345 kalori

Oyle bir hesap yapmadi kullandigim program.Kendjm 1200 sjnir kalori koydum.Ama baska bir yerde denemistim boy kilo girip 1400 cikmisti.1400 den az olsun veririm diye dusundum
Fatsecret kullan biz onu kullanıyoruz 1200 de çok az depil ama istersen 1300 e çıkar bakalım noluyo kb sayma lifli gıda tüket ben mesela ekmek yemeyince kabız oluyorum enteresan ama deneye deneye bul çözümünü çünkü çok zor bi durum biliyorum

Bugün tartılmadım kızlar çünkü itiraf ediyorum çok kaçamak yaptımbirazda psikolojik sebeplerden etrafımdaki herkez hasta 2020 bize iyi gelmedi annem kayınpederim görümcem sinirlerim bozuldu ama pes etmek yok kaldığım yerden dewam yaza az kaldı yaza kadar fitizz

Evet sanirim benim de oyle.Ekmek yemeyince kabizlik oluyor.Yazio diye bir program kullaniyorum.Ona da elim alisti.Ama karboonhidrati 70 e ulastiriyorum.Bugun su ana kadar 1150 kalori aldim.Ama sevgililer gunu namina pasta almis esim incecik bir dilim yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…