Canım aldığın kaloriyi arttırmayı dene ben öle çözmüştüm az kalori alıyorsun muhtemelen program kaç veriyo sana alman gereken kaloriyiIyi aksamlar oglen tarhana corbasi ve salata,3 tane minik yaprak sarma yedim.Aksam yine corba ve peynirli omlet ywdim.10 g da ekmek yedim.Gun sonunda toplam 72 kb 1100 kalori yapti.Ben artik 60 kb yi de geciyorum biraz.Kabizlik cok problem bugun ilac aldim artik.
Oyle bir hesap yapmadi kullandigim program.Kendjm 1200 sjnir kalori koydum.Ama baska bir yerde denemistim boy kilo girip 1400 cikmisti.1400 den az olsun veririm diye dusundumCanım aldığın kaloriyi arttırmayı dene ben öle çözmüştüm az kalori alıyorsun muhtemelen program kaç veriyo sana alman gereken kaloriyi
Fatsecret kullan biz onu kullanıyoruz 1200 de çok az depil ama istersen 1300 e çıkar bakalım noluyo kb sayma lifli gıda tüket ben mesela ekmek yemeyince kabız oluyorum enteresan ama deneye deneye bul çözümünü çünkü çok zor bi durum biliyorumOyle bir hesap yapmadi kullandigim program.Kendjm 1200 sjnir kalori koydum.Ama baska bir yerde denemistim boy kilo girip 1400 cikmisti.1400 den az olsun veririm diye dusundum
Evet sanirim benim de oyle.Ekmek yemeyince kabizlik oluyor.Yazio diye bir program kullaniyorum.Ona da elim alisti.Ama karboonhidrati 70 e ulastiriyorum.Bugun su ana kadar 1150 kalori aldim.Ama sevgililer gunu namina pasta almis esim incecik bir dilim yerimFatsecret kullan biz onu kullanıyoruz 1200 de çok az depil ama istersen 1300 e çıkar bakalım noluyo kb sayma lifli gıda tüket ben mesela ekmek yemeyince kabız oluyorum enteresan ama deneye deneye bul çözümünü çünkü çok zor bi durum biliyorum
Vuuu süper maşallah:)Gunaydin kizlar.Sabah 67,8 i gordum cok sukur.-600 beni cok mutlu etti.bugun serbest gunum sadece kalori sayacagim.Sabah kahvalti yapmadim henuz hastane isim var sonra insallah.