Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Slm kızlar yazamadm misafir vardı sabah 1 bardak tarım yağlı süt ve 1 bardak 30 grm kadar nesquik le 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi yedim acelem olduğu için akşamda ızgara tavuk yedim kalori 970 kb ise 39 oldu biraz hasta gibiyim bir meyve yer günü kaparım kb doldururum

Selam kizlar kahvaltim yumurta,peynir,zeytin,1 ceviz,8 glik hurma.Oglen de okula peynir zeytin,ceri domates tere goturdum.Buraya kadar hersey iyi gidiyordu.Ama okulda canim muz cekti yedim en fazla 20 puanliktir diyordum.Yedikten sonra hesaplayinca sok oldum 35 kb

Merhaba, sabah 2 haşlanmış yumurta bi kase salata az kaşar salam zeytin ile yaptım öğlen kalan kaşarı salamı zeytini kalan salataya ekledim okula tavuk döner gelmiş 100 gr olarak girdim programa ama çok az yedim kuruyemiş vardı onu da öğlen yedim. Tüm yediklerim toplam kb puanı 23.25 kalori ise 970 oldu akşama salata ve içine eklenmiş börülce var kalori düşük kalırsa az da et döner eklerim akşam vakit bulursam yazarım. Yarın tartı günü :) bakalım gitmiş mi, gittiyse kaç gitmiş..

Günaydın. Tartım bozuk sanırım her seferinde farklı ölçüm çıkarıyor ama en düşüğü kabul ettim ben geçen haftaya göre eksi 500 :) tabii tartı güvenilirliğini yitirdi gözümde belki daha fazla kilo verdim bilmiyorum.. yeni tartı alıp bikaç gün sonra tartı yapacağım nasipse.. kahvaltı için 2 haşlanmış yumurta 1 kiraz domates yarım çubuk salatalık kaşar salam ceviz yiyeceğim yanında kiraz saplı form çay ile beraber.. öğle içinde salata getirdim yanına fileto tavuk yerim süper :)

Günaydın tartı 78.8 bu hafta kb yapmadim ama kalori olarakta 1200 ü geçmedim wc problemim var -200 gr geçen haftaya göre ama fazlasi vardir diye düşünüyorum kahvalti 2yumurta omlet 4zeytin 4dilim sucuk 20gr kasar 50gr süzme peynir şekersiz çay kalori 557 kb 4 oldu

Günaydın kahwaltımda 1 yumurta az sucukla pişirdim peynir zeytin yarım domates yarım salatalık iki dilim ekmekle 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesiyle hastane dönüşü afiyetle yedim kalori 512 kb 35 ekmekten dolayı akşam köfte salata ayran yiyeceğim dengelicem kb yani

150 gr salata içine 75 gr börülce turşu ekledim yedim Kb puanı 48 kalori ise 1300 ü geçti hala sabahki kuruyemişim duruyor birazdan bitki çayı ile yerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…