Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Bugün acayip bi gün yaşadım yazamadım da.. okula gittim kardan dolayı 2 saat sonra tatil oldu geri geldim falan derken acayip oldu.. sabah 2 haşlanmış yumurta 1 ceviz 7 zeytin 1 dilim salam bir dilim süzme peynir 2 kiraz domates yarım kırmızı biber yedim eve gelince kuruyemiş ve bitter çikolatamı yedim şimdi de akşam yemeği yiyorum 200 gr salata 200 gr sebzeli tavuk sote 100 gr bulgur pilavı 5 kaşık yoğurt yiyorum. Bikaç gün kalori sayacağım 1200 geçmeyeceğim deneme amaçlı bakalım nasıl olacak.. kb puanı 70 kalori ise 1200 oldu

Suyu az içmeyin..
2-2,5 L iciyorum aslinda oooof of.
Bu arada su ana kadar 780 kalori aldim.Kb ye cok dikkat etmesemde abartmamaya calisiyorum.O da 70 lerde.Birazdan misafir gelecek.Cayin yanina atistiririm 200-300 kalorilik bir sey.
Yarin sabah tartilacagim bugun yine unuttum kahvaltidan sonra aklima geldi.Ben tok karnina tartilirsam cok cikabiliyorum.Cesaret edemedim ama kacis yok.Yarin ak koyun kara koyun belli olacak

Gunaydin kizlar sabah tartildim -200 gitmis ama afedersiniz 3 gundur wc problemim var.Ben daha cok gitmistir diye mutluyum acikcasi
Maşallah :) gitsin de açıkçası rakamlar sıkıntı değil.. Bende bugün ödül günü ilan ettim kendime:) programı kullanmayacağım bugün her pazar böyle yapacağım

Günaydın, geç kahvaltı evde olunca :) 2 yumurta tatlı kaşığı ile tereyağı 89 gr mantar 17 gr kapya biber 5 gr sarımsak ile pişirdim sote gibi tadı şahane oldu. 5 yeşil zeytin 45 gr süzme 23 gr kaşar 50 gr salam 36 gr yeşillik 19 gr salatalık 40 gr domates 10 gr acuka yiyorum toplam kb puanı 16 kalori ise 565 oldu.. ara öğün niyetine kuruyemiş bitter yeşil çay yaparım akşama tavuk salata yerim

Ohh
Ohh mis afiyet olsun

Kahvalti 1dilim ekmek 40gr kaşar 6dilim sucuk çay ögle 1kase beyaz lahana ile 100gr sarimsakli yoğurt karistirdim ara limonlu yesil cay 1yk fistik ezmesi 643 kalori 29 kb akşama karar veremedim kiymali yumurta yerim belki

Selam kizlar.Sabah 1 dilim yumurtali ekmek,peynir,zeytin,tere yedim.Aksam mercimek corbasi,yogurtlu karnabahar haslama yedim.Oglen sekersiz türk kahvesinin yaninda 2 parça bitter yedim.2 ceviz yedim.Toplamda 898 kalori 72 kb yapti.Kb yi abartmisim biraz ama neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…