2-2,5 L iciyorum aslinda oooof of.Suyu az içmeyin..
Maşallah :) gitsin de açıkçası rakamlar sıkıntı değil.. Bende bugün ödül günü ilan ettim kendime:) programı kullanmayacağım bugün her pazar böyle yapacağımGunaydin kizlar sabah tartildim -200 gitmis ama afedersiniz 3 gundur wc problemim var.Ben daha cok gitmistir diye mutluyum acikcasi
Tesekkur ederim.Ben de her cumartesi pazar sadece kalori sayacagim.Maşallah :) gitsin de açıkçası rakamlar sıkıntı değil.. Bende bugün ödül günü ilan ettim kendime:) programı kullanmayacağım bugün her pazar böyle yapacağım
Doğum günün kutlu olsun kuzum:) nice mutlu yıllara:)Kızlar bn bugün serbest günm çünküüüü doğum günüm
Dogum gunun kutlu olsun,bundan sonraki yillarinda hep istedigin kiloda olman dilegiyleKızlar bn bugün serbest günm çünküüüü doğum günüm
Çokkk sağol canımDogum gunun kutlu olsun,bundan sonraki yillarinda hep istedigin kiloda olman dilegiyle
SağDoğum günün kutlu olsun kuzum:) nice mutlu yıllara:)
Çok teşekküler tatlımDoğum günün kutlu olsun kuzum:) nice mutlu yıllara:)
Doğum günün kutlu olsun yeni yaşında istediğin şeyler gerçekleşsinKızlar bn bugün serbest günm çünküüüü doğum günüm
Ohh mis afiyet olsunGünaydın, geç kahvaltı evde olunca :) 2 yumurta tatlı kaşığı ile tereyağı 89 gr mantar 17 gr kapya biber 5 gr sarımsak ile pişirdim sote gibi tadı şahane oldu. 5 yeşil zeytin 45 gr süzme 23 gr kaşar 50 gr salam 36 gr yeşillik 19 gr salatalık 40 gr domates 10 gr acuka yiyorum toplam kb puanı 16 kalori ise 565 oldu.. ara öğün niyetine kuruyemiş bitter yeşil çay yaparım akşama tavuk salata yerim
Tesekkürler canım ☺Doğum günün kutlu olsun yeni yaşında istediğin şeyler gerçekleşsin