Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim
Gecen hafta 73.7
Güncel 74.0
Şaun regl 3. Gunundeyım ama artının tam olarak nedeni bu degil bir haftadır guzel gittim hergun tartıldım 73 lerı görüyorum ertesi si gun hop 74 kusure cıkıyorum Bı donem cok sıkı diyet ve spora ragmen böyle olup diyetisyene gittim direnç kilon dedı iki hafta cok guzel uydum programa ama kırılmadı o ara hamıle kalıp hastalandım bıraktım ve yine takıldım aynı yere böyle olunca hıc motive olamıyorum.
Kendimi de ben bu hale getırdım sanırım daha önce 85 lerden 67ye kadar inmiştim 75 benim sınırım oldu 75 i gecince hemen diyete asıl 74 görunce rahatla ve ye yaptım Bi önerisi olan var mı nasıl gecıcem bu eşikten

Günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim
Gecen hafta 73.7
Güncel 74.0
Şaun regl 3. Gunundeyım ama artının tam olarak nedeni bu degil bir haftadır guzel gittim hergun tartıldım 73 lerı görüyorum ertesi si gun hop 74 kusure cıkıyorum Bı donem cok sıkı diyet ve spora ragmen böyle olup diyetisyene gittim direnç kilon dedı iki hafta cok guzel uydum programa ama kırılmadı o ara hamıle kalıp hastalandım bıraktım ve yine takıldım aynı yere böyle olunca hıc motive olamıyorum.
Kendimi de ben bu hale getırdım sanırım daha önce 85 lerden 67ye kadar inmiştim 75 benim sınırım oldu 75 i gecince hemen diyete asıl 74 görunce rahatla ve ye yaptım Bi önerisi olan var mı nasıl gecıcem bu eşikten

Slm kızlar geç yazdım ama 11 de yaptm kahvaltıyı 2 yumurta az yağ ile biraz kaşar ekledşm omlet yaptım nescafe ve 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi 1 tatlı kaşığı nutellaolacak o kadar regl olduk sonuçta kalori 410 kb 11 şuan

Ama dün uyumadım neler tedim hiç sormayın ama bırakmak yok olmamış gibi dewam
Ahahaha harikasın :))) hiç sormadık asla sormadık :)))

Bende mutfak tartısı sipariş verdim valla artık gram gram yazacağım bazen az bazen çok kaçıyor belki de ona göre ayarlarım kendimi

Günaydın herkese :)
1 haşlanmış yumurta 1 dilim köy peyniri 7 zeytin 4 ceviz 1 dilim salam biraz yeşillik 3 kiraz domates ve bitki çayı ile kahvaltımı yaptım. Toplam kb puanı 9.25 kalori ise 395 oldu.. haydi bakalım gelsin menüler..

Selam kahvalti 2 haslanmis yumurta 100gr lor şekersiz çay öğle 2 kabak 100gr yoğurt 2ceviz aksamda aynı olacak 1 portakal kb 36 kalori 578 oluyor nilay kececinin kabak detoksunu yapıyorum bugün yarında yapmayı düşünüyorum bakalım cuma kaç kilo çıkacağım

Slm kızlar kahvaltımda 1 yumurta haşlama 30 grm kadar peynir 5 zeytin 1 portakal 7 fındık vardı öğle yemeği yerine 1 porsiyon puding yedim kb 39 kalori 426 akşamda tavuk yiyeceğim kb aşmam ama kalori az kalır sanırım reglden mi ne hç kilo vermişim gibi gelmiyor ya hadi bakalım nolcak

Öğle yemeği için koca kase salata 5 yemek kaşığı mantar 2 yemek kaşığı erişte yedim. Akşama sadece tavuk yemeyi planlıyorum bakalım..

Günaydın. Sabah kahvaltısı 1 haşlanmış yumurta 5 ceviz 3 kiraz domates 9 zeytin bir dilim köy peyniri ile yaptım toplam kb puanı 8 kalori ise 365 oldu. Kahvaltıyı 9 gibi yaptım 12 gibi bitter ile ara öğün öğle yemeği için de fileto tavuk ve salata var :) yarın tartı günü belki akşamı yemeksiz geçerim sadece bitki çayı kuruyemiş yaparım

Güüüünaaaaaydınnnnnn :) sabah tartıldım regle göre yine kilo vermişim çok şükür, 75.3 çıktım. 900 gr daha gitmiş.. aşırı mutluyum. Her hafta eksiyi görmek çok ama çok motive edici oluyor çünkü hiç aç kalmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…