Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Kızlar nerelerdesiniz ses yok kimsede
slm canımben tatil dolayısıyla şehir dışındayım misafirliklerde gezmekten fırsat bulup giremiyorum nete gayet iyi gidiyorsunuz...bende cuma günü tartı yaptım -200 gr gördüm ama daha fazla verdiğime eminim bende şu içimini unuttuğum için ödem topladığımın farkındayım 2 gündür bol su içiyorum umarım cuma günü daha fazla eksi görürüm

Bende hastane işlerinden dikkat edememiştim su içmeme bide regl olunca eksi göremedim ama bitince belli olur

Selam kizlar deprem haberi uzdu ,Allah beterinden korusun insallah.
Dun kb 70 ile kapattim malesef kalori 900 lerde kaldi.Bugun sabah
Peynir,zeytin,1 dl kizarmis ekmek,2 ceviz,az domates salata yedim.kb 13 kalori 295 de kaldi.Yeni katilan arkadasimiza da hosgeldin diyorum.

Günaydın dün hiç yazamadım.. ama günü 45 kb puanı 1200 kalori ile kapattım. Bugün de aşırı sağlam kahvaltı yaptım. Bir mantar yarımşar kırmızı ve yeşil biber 2 yumurta tereyağı ile pişirdim. 5 dilim sucuk 30 gr salam ile pişirmiştim. Yanında 1 kiraz domates yarım çubuk salatalık yarım yemek kaşığı acuka biraz yoğurt biraz tahin pekmez 4 ceviz 7 zeytin 1 dilim peynir yedim. Toplam kb puanı 13 kalori ise 570 oldu:)

Domates salatalık biber onları da hesaplıyorsun dimi kb bunlara ragmen az sanki

Evet kızlar hepimizi üzdü deprem ölenlere Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin inşallah

Domates kiraz domates zaten, salatalık silor olandan ve yarısı, biberlerin uçlarından aldım yarısı bile değildi ama ben tüm biber yazdım :) yediklerimi giriyorum fazla fazla :)

Iyi aksamlar kizlar 2.ögunum soyle
Firinda kofte 4 tane,3 dilim firinda patates,tarhana corbasi ve yogurtlu kereviz salatasi.Amma yemisim ha:)Sabahtan beri temizlik cam sil derken acikmisim.Kb 35 kalori 520 yapti.Toplamda 48 kb ve 850 kaloriyle gunu kapadim.Tatil oldugu icin gec kahvalti oluyor iki ogun guzel gidiyor.Okul acilinca mecburen 3 ogun yapiyorum o zaman kalori 1200 e ulasiyor.

Slm kızlar kahvaltım 1 yumurta 30 grm peynir 15 grm salam 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi çok az patates kızartmadan aldm bir lokmada ekmek kalori 332 okdu kb 19 akşam dışardayım kb düşük bişeyler yerim ara öğün yok bugün gec kahvaltı ettiğim için iki öğün olacak

Selamlar :) ev işi çamaşır vs derken bu saat oldu anca yazıyorum. Sabah geç kahvaltı yaptım. Leptin hormonu deli gibi çalışsın istedim o saate kadar aç kaldım.. 11 gibiydi yaptım kahvaltımı. 3 mantar ve 5 dilim salamı 2 yumurta ile pişirdim. 5 zeytin 4 ceviz 2 kiraz domates 1 dilim beyaz peynir bi tatlı kaşığı acuka 1 tatlı kaşığı tahin pekmez 1 tatlı kaşığı yoğurt yedim. Puanım 18 civarı kalori ise 730 oldu. Birazdan ceviz bitter ile ara öğün yaparım temizlik koşturma acıktırdı reglin cilveleri :) akşama tavuk var bol salata ile yerim inşallah.. Birazdan annem ve çocuklar spagetti makarna yiyecekler

Günaydın, dünü yine kaçırmadan tam kararında yaptım şükür :) bu sabah kahvaltısını 2 haşlanmış yumurta 2 kiraz domates 1 er dilim salam ve beyaz peynir 7 zeytin bol yeşillik 4 ceviz ile yaptım. Toplam kb puanı 9 kalori ise 430 oldu... haydi bakalım neler yendi?

Selam :) öğle yemeği planladığım gibi olmadı ama değişiklik her zaman iyidir :) 3 yemek kaşığı susuz kuru fasulye 2 kaşık bulgur pilavı 1 kepçe yoğurt çorbası ve bol salata ile Kb 40a yaklaştı ama kalori 650 :) akşama tavuk yenecek..

Maşallah azmine hayranım ben 4 gündür kb 80 90 kalori 1000 i geçmiyor ama vermiş gibide hissetmiyorum

Maşallah azmine hayranım ben 4 gündür kb 80 90 kalori 1000 i geçmiyor ama vermiş gibide hissetmiyorum
Aslında kalori açığı oluştuğunda otomatik olarak kilo verirsiniz. Eğer kb puanı bu şekilde tutacaksanız kaloriyi biraz daha düşürürsünüz tartıda eksi görmezseniz ki bence göreceksiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…