Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Maşallah az olsun ama olsun :) kahvaltım koca kase salata içine haşlanmış yumurta 2 tane, 4 ceviz 3 zeytin biraz peynir 2 dilim salam ekledim hoooop mideye. Az sonra yürüyüş yapacağım korseyi takıp, gelince yeşilçay bitter ve ceviz ile ara öğün yaparım. Akşama salata tavuk inşallah:)

Az spor sonrası 3 kare bitter yüzde 80 2 ceviz yeşilçay tükettim oh kendime geldim. Hâlâ kb puanı 16 kalori ise 655 oldu :) akşama kb yüksek bişey yerim tavuk salata ile közlenmiş patlıcan yerim bilemedim akşam yazarım :)

Selam kizlar epeydir giremiyorum.Misafir telasi duzeni bozdu acikcasi.Karbonhidrat sayamasamda kalori de 1100 civari gezindim.Ama sabah tartildigimda hic kilo veremedigimi gordum.Yapcak birsey yok devam edicem.
Sabah:peynir,zeytin,az domates,tere,2 ceviz,1 dilim kizarmis ekmek.
Aksam:yumurtali ispanak,azcik peynir.
Toplam 22 kb,770 kalori yapti.Aksama yine misafirim var.20 kb puanlik tatli yiyecegim.Tartimla ölcup ayirdim:))

Slm kızlar akşam 1 kase mercimek çorbası 6 kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği ve bir kase salata yedim kalori 610 kb 46 ara öğünde. Yarım protein bar yicem kahve ile kalori az oldu belki ceviz falanda yerim bakalım 🤔

İyi akşamlar:) koca kase salata içine 1 kase tavuk göğsünü 5 mantar 3 yemek kaşığı krema ile pişirdim onu ekledim 1 tane de közlenmiş patlıcan ekledim çünkü kb puanı çok düşük kalmıştı şuan kb puanı 32 kalori ise 1111 oldu :) acıkırsam yeşilçay ile kuruyemiş yerim çünkü hala hakkım var.. bu aralar kb puanını 50 civarı tutacağım bakalım nasıl olacak

Slm kızlar akşam 1 kase mercimek çorbası 6 kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği ve bir kase salata yedim kalori 610 kb 46 ara öğünde. Yarım protein bar yicem kahve ile kalori az oldu belki ceviz falanda yerim bakalım 🤔
Kalori çok düşük kalmış böyle zamanlarda tavuk göğüs yahut yumurta peynir mayonez krema iyi bi seçenek olabilir

Merhaba bugün başka bir diyete başladım. Onu 1 hafta yapıp bu diyeti yapmayı düşünüyorum. Şimdilik sizleri takipteyim 😁 bol eksiler bayanlar
Siz nasıl bir diyet yapıyorsunuz, paylaşın ufkumuz açılsın. Şahsen ben duraklama olursa başka alternatifler deneyeceğim :)

Günaydın :KK70: kahvaltım 2 haşlanmış yumurta 1 dilim süzme peynir 1 dilim salam 2 kiraz domates 7 yeşil zeytin 5 badem 5 antep fıstığı 5 yer fıstığı 10 fındık az yeşillik ile oldu. Toplam kb puanı 13 kalori ise 485 oldu. Öğlen için ızgara tavuk ve salata var. Değişiklik olursa yazarım yine:)

Günaydın :KK70: kahvaltım 2 haşlanmış yumurta 1 dilim süzme peynir 1 dilim salam 2 kiraz domates 7 yeşil zeytin 5 badem 5 antep fıstığı 5 yer fıstığı 10 fındık az yeşillik ile oldu. Toplam kb puanı 13 kalori ise 485 oldu. Öğlen için ızgara tavuk ve salata var. Değişiklik olursa yazarım yine:)
Ohh afiyet olsun😋

X