Ben baş etmiyorum yiyorumDaha dün başladım bakalım eğer zorlanmadan sonuç alabilirsem neler yaptım sizlerle tabii paylaşırım. Karbonhidrat sayımı diyetine benzer bir diyet olan dukani yapmıştım ama onda hiç kaçamak yapmak yok zorlanip bıraktımtatlı benim en büyük zaafım sizler tatlı kriziyle nasıl başediyorsunuz
Dukan çok katı ben asla yapamam kasmaya gelemiyorum serbest olucam yoksa diyet patlıyo bırakıyorumDaha dün başladım bakalım eğer zorlanmadan sonuç alabilirsem neler yaptım sizlerle tabii paylaşırım. Karbonhidrat sayımı diyetine benzer bir diyet olan dukani yapmıştım ama onda hiç kaçamak yapmak yok zorlanip bıraktımtatlı benim en büyük zaafım sizler tatlı kriziyle nasıl başediyorsunuz
Dukan çok katı ben asla yapamam kasmaya gelemiyorum serbest olucam yoksa diyet patlıyo bırakıyorum
Benim 2 ayı geçkin diyet maceramhiç zorlanmadan ilerliyorsa bu diyette yasak olmayışından kaynaklanıyor. Puanı kaloriyi aşma istediğini ye mantığı.. 2 gün önce gece 10 da 2 tane gofret yedim mesela hayatta yapmayacağım şeydi tok olmama rağmen pisboğazlığım tuttu :)
Gelelim öğle yemeğine, mutfak tartım geldi salata malzemelerini bile tarttım. Doğramadan tarttım gerçi ıslaktılar biraz ama olsun tam sayıyı yazdım net göreceğim bundan sonra:) 230 gr salata 2 kiraz domates 240 gr fileto tavuk göğüs ve 1 yemek kaşığı mayonez ile karıştırıp yedim. Yanında 3 kaşık yoğurt ile ayran yaptım. Toplam kb puanı 27 kalori ise 890 oldu. Akşama daha neler yerim neler :))
Fatsecret di ye bir uygulama var yediğimiz miktarı sabah öğle akşam aperatif kısımlarına girip kaydediyoruz orada hepsi yazıyor.. bazen seçilen yiyecek sadece gr miktarı olarak yazılıyor programa o da ben göz kararı ekliyordum ama hassas tartı aldım artık tam gireceğim yediklerimiPeki bu puanları nasıl buluyorsunuz? Kalorisini bulmak kolay bir listesi mi var acaba?
O programda kalori yağ protein karbonhidrat hepsi yüzde olarak yazıyor yüzdesi 50 yi geçmemek şartıyla takip ediyoruz bizde büyük kolaylıkKalori değil de karbonhidrat puanı nasıl hesaplanıyor onu bir türlü çözemedim. 50 almamız gerekli ya
Fatsecret di ye bir uygulama var yediğimiz miktarı sabah öğle akşam aperatif kısımlarına girip kaydediyoruz orada hepsi yazıyor
O programda kalori yağ protein karbonhidrat hepsi yüzde olarak yazıyor yüzdesi 50 yi geçmemek şartıyla takip ediyoruz bizde büyük kolaylık
Tgd günlük alman gereken kalori miktarı kilo vermeyi seçtiysen o rakam kilo vermen için gereken kalori miktarı sen o rakamdan 400 500 kalori eksik alırsan daha hızlı kilo verirsin ama sakın 1000 den aşağıda kalma hatta 1200 metobolizman yavaslar bak dün gece sırf kalori dolsun diye proteinde eksikti bol peynirli fümeli ikş yumurtalı omlet yedimCok oluyorum ama bir şey daha soracağım ben programı indirdim. Sizi takip etmek isterim. Bir de tgd ne demek
Doğal ne kaldı ki kalorin az bişeyler daha ye bence kb düşük 1100 e tamamla bariSelam aksam et sote,tarhana corbasi,turp salatasi ,30 g tatli
Sabahki ile birlikte toplam 51 kb kalori 900.
Ya aslinda tavuk yemek istiyorum ama dogal tavuk bulamayinca da yiyemiyorum.
Biraz cerez yedim zaten 1100 e yaklastimDoğal ne kaldı ki kalorin az bişeyler daha ye bence kb düşük 1100 e tamamla bari
Ohh afiyet olsunBiraz cerez yedim zaten 1100 e yaklastim
Bu nasıl pek acemiyim bu konudaOhh afiyet olsun
Protein çok azzzz ve kalorinde 1200 altına inme 1200 1300 arası almaya çalış karbonhidrat diyeti yapacaksan karbonhidratın fazla 50 60 ı geçme protein ve yağı arttır böle zor kilo verirsin kas kaybın olur protein az alırsan günlük kilo başı 1 gramdan az alma spor yapmıyorsan yani 70 kiloysan 70 grm protein idealBu nasıl pek acemiyim bu konuda