- 10 Temmuz 2019
- 238
- 402
- 34
Kilomuz aynı çıkmışGüüüünaaaaaydınnnnnn :) sabah tartıldım regle göre yine kilo vermişim çok şükür, 75.3 çıktım. 900 gr daha gitmiş.. aşırı mutluyum. Her hafta eksiyi görmek çok ama çok motive edici oluyor çünkü hiç aç kalmıyorum
Beraberce daha azı görürüz inşallahKilomuz aynı çıkmış
Kalori çok düşük kalmış böyle zamanlarda tavuk göğüs yahut yumurta peynir mayonez krema iyi bi seçenek olabilirSlm kızlar akşam 1 kase mercimek çorbası 6 kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği ve bir kase salata yedim kalori 610 kb 46 ara öğünde. Yarım protein bar yicem kahve ile kalori az oldu belki ceviz falanda yerim bakalım
1 tam 1 beyaz yumurta 100 grm kadar lor 20 gram hindi fümeli bi omlet yaptım missss kaloriyide tamamladım 1100 eKalori çok düşük kalmış böyle zamanlarda tavuk göğüs yahut yumurta peynir mayonez krema iyi bi seçenek olabilir
Siz nasıl bir diyet yapıyorsunuz, paylaşın ufkumuz açılsın. Şahsen ben duraklama olursa başka alternatifler deneyeceğim :)Merhaba bugün başka bir diyete başladım. Onu 1 hafta yapıp bu diyeti yapmayı düşünüyorum. Şimdilik sizleri takipteyimbol eksiler bayanlar
Afiyet olsunGunaydin kizlar.Kahvaltim
Haslanmis yumurta,peynir,zeytin,2 minik domates,tere,incecik bir dilim kizarmis ekmek.13 kb ve 330 kalori oldu.
Ohh afiyet olsunGünaydınkahvaltım 2 haşlanmış yumurta 1 dilim süzme peynir 1 dilim salam 2 kiraz domates 7 yeşil zeytin 5 badem 5 antep fıstığı 5 yer fıstığı 10 fındık az yeşillik ile oldu. Toplam kb puanı 13 kalori ise 485 oldu. Öğlen için ızgara tavuk ve salata var. Değişiklik olursa yazarım yine:)
Diyetinizi bende merak ettim@Merhaba bugün başka bir diyete başladım. Onu 1 hafta yapıp bu diyeti yapmayı düşünüyorum. Şimdilik sizleri takipteyimbol eksiler bayanlar