Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Maşallah az olsun ama olsun :) kahvaltım koca kase salata içine haşlanmış yumurta 2 tane, 4 ceviz 3 zeytin biraz peynir 2 dilim salam ekledim hoooop mideye. Az sonra yürüyüş yapacağım korseyi takıp, gelince yeşilçay bitter ve ceviz ile ara öğün yaparım. Akşama salata tavuk inşallah:)

Az spor sonrası 3 kare bitter yüzde 80 2 ceviz yeşilçay tükettim oh kendime geldim. Hâlâ kb puanı 16 kalori ise 655 oldu :) akşama kb yüksek bişey yerim tavuk salata ile közlenmiş patlıcan yerim bilemedim akşam yazarım :)

Selam kizlar epeydir giremiyorum.Misafir telasi duzeni bozdu acikcasi.Karbonhidrat sayamasamda kalori de 1100 civari gezindim.Ama sabah tartildigimda hic kilo veremedigimi gordum.Yapcak birsey yok devam edicem.
Sabaheynir,zeytin,az domates,tere,2 ceviz,1 dilim kizarmis ekmek.
Aksam:yumurtali ispanak,azcik peynir.
Toplam 22 kb,770 kalori yapti.Aksama yine misafirim var.20 kb puanlik tatli yiyecegim.Tartimla ölcup ayirdim:))

Slm kızlar akşam 1 kase mercimek çorbası 6 kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği ve bir kase salata yedim kalori 610 kb 46 ara öğünde. Yarım protein bar yicem kahve ile kalori az oldu belki ceviz falanda yerim bakalım

İyi akşamlar:) koca kase salata içine 1 kase tavuk göğsünü 5 mantar 3 yemek kaşığı krema ile pişirdim onu ekledim 1 tane de közlenmiş patlıcan ekledim çünkü kb puanı çok düşük kalmıştı şuan kb puanı 32 kalori ise 1111 oldu :) acıkırsam yeşilçay ile kuruyemiş yerim çünkü hala hakkım var.. bu aralar kb puanını 50 civarı tutacağım bakalım nasıl olacak

Kalori çok düşük kalmış böyle zamanlarda tavuk göğüs yahut yumurta peynir mayonez krema iyi bi seçenek olabilir

Merhaba bugün başka bir diyete başladım. Onu 1 hafta yapıp bu diyeti yapmayı düşünüyorum. Şimdilik sizleri takipteyim bol eksiler bayanlar
Siz nasıl bir diyet yapıyorsunuz, paylaşın ufkumuz açılsın. Şahsen ben duraklama olursa başka alternatifler deneyeceğim :)

Günaydın kahvaltım 2 haşlanmış yumurta 1 dilim süzme peynir 1 dilim salam 2 kiraz domates 7 yeşil zeytin 5 badem 5 antep fıstığı 5 yer fıstığı 10 fındık az yeşillik ile oldu. Toplam kb puanı 13 kalori ise 485 oldu. Öğlen için ızgara tavuk ve salata var. Değişiklik olursa yazarım yine:)

Ohh afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…