Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Çok sewindim canım nice eskilere hep birlikte

Günaydın, bugün tartı günü malum:) regl başlayacak olmasına rağmen tartıldım ve eksi 500 :) güncel kilom 76.2 verdiğimin farkındayım ama regl için diğer haftalar gibi 1 kilo gitmeyeceğini biliyordum :) az gitsin ama gitsin :) haydi bakalım gelsin kilolar ne alemdeler..

Tebrikler canım gitsnde ne kadar giderse gitsin

Regl öncesi ve o konumda o kadar normal ki kuzum:) 2 hafta ver kendine fırsat buldukça su ve bitki çayları iç..

Gunaydin kizlar hepinizi tebrik ederim.Regly ve kabizlik sonucu cok farkli gosteriyor bence de takilmayin.Ben dun yazmistim kilomu dayanamayip:)Bundan sonra cuma gunleri kilo bildirimi yaparim bende.
Sabah
Sucuklu yumurta,peynir,domates,salatalik,zeytin,tere ve 2 ceviz yedim.10 g kadar yufka ekmegin tadina baktim,esim almis canim cekti.Toplamda 12 kb 375 kalori yapti.

Kahvalti öğle birlikte oldu yine omlet 4 çeri domates yarim biber 30gr süzme peynir 1yk fistik ezmesi 2dilim ekmekcay aksam yoğurt yulaf ezmesi yiyeceğim kb 49 kalori 700 oluyor yağ % niz kaç oluyor acaba o da etkiliyor mu?

Kahvalti öğle birlikte oldu yine omlet 4 çeri domates yarim biber 30gr süzme peynir 1yk fistik ezmesi 2dilim ekmekcay aksam yoğurt yulaf ezmesi yiyeceğim kb 49 kalori 700 oluyor yağ % niz kaç oluyor acaba o da etkiliyor mu?
Yoo benim yağ 70 den aşağıda olmuyo hç zaten kilo bası 1 grm yağ ideal alınması gereken yağ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…