- 10 Temmuz 2019
- 238
- 402
- 34
Çok sewindim canım nice eskilere hep birlikteGunaydin kizlar bu sabah cok mutlu oldum.Uzun zamandir kilo verimim durmustu.Sabah 68,4 u gordum cok sukur.
Bir ara 68,8 leri gormustum ama sonra tekrar 70 e cikmistim.Istikrarli bir sekilde devam edecegim.Kb cok kisitli tutmadan 50-60 arasi ,kalori de sayarak dengeyi bulacagim jnsallah.
Bu sabah peynir,haslanmis yumurta,1-2 dilim domates salatalik,zeytin,2 ceviz,35 g tuzlu kek(anacim yapmis getirmis,hassas terazimle olcup yedim).15 kb ve 400 kalori yapti.
AmiiiiiinÇok sewindim canım nice eskilere hep birlikte
Tebrikler canım gitsnde ne kadar giderse gitsinGünaydın, bugün tartı günü malum:) regl başlayacak olmasına rağmen tartıldım ve eksi 500 :) güncel kilom 76.2 verdiğimin farkındayım ama regl için diğer haftalar gibi 1 kilo gitmeyeceğini biliyordum :) az gitsin ama gitsin :) haydi bakalım gelsin kilolar ne alemdeler..
Regl öncesi ve o konumda o kadar normal ki kuzum:) 2 hafta ver kendine fırsat buldukça su ve bitki çayları iç..Beni hç sormayin +500ama sakin regl olmak üzereyim bide hastalelerde olduğum için ödem tuttu vücut kendimi biliyorum su hiç içemedim kaç gündür 1 lt günlük anca içtim artıya bakmayın sz 200 300 grm gitmiştr
Aynen canım böle oluyorum 1 kilo fazla çıkıyorum sonra bi bakmışım iki kilo gitmişRegl öncesi ve o konumda o kadar normal ki kuzum:) 2 hafta ver kendine fırsat buldukça su ve bitki çayları iç..
Yoo benim yağ 70 den aşağıda olmuyo hç zaten kilo bası 1 grm yağ ideal alınması gereken yağKahvalti öğle birlikte oldu yine omlet 4 çeri domates yarim biber 30gr süzme peynir 1yk fistik ezmesi 2dilim ekmekcay aksam yoğurt yulaf ezmesi yiyeceğim kb 49 kalori 700 oluyor yağ % niz kaç oluyor acaba o da etkiliyor mu?
Yoo gayet iyi vermişsiniz tebrikler dahada dülebilir bir kaç güne reglden sonraGünaydın 79.9 sonunda 7 'li rakamlar-900gr gitmiş ilk zamanlar daha fazla vermem lazım ama orta yolu bulamadım ama almaktan iyidir birde bendede regl etkisi olabilir daha bugün bitti
Merhaba hoşgeldinizMerhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim