Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Slm kızlar hastanede işim var kahwaltı edemedim ayak üstü annem baklalı sarma yapmıştı ondan 6 tane yedim sarmalar çok inceydi proğramda yoktu ayrı ayrı girdim 280 kalori diyor fazla fazla yazdım

Merhaba kızlar nasılsınız kahvalti 1haslanmis yumurta 40gr kaşar sade nescafe öğle 100gr süzme peynire 2yk yulaf ezmesi ekledim yedim çay ile aksamda fırında patetes tavuk var tavuk yerim sadece 1 kase kremali kabak corba toplam kb 19 kalori 570 oluyor bu şekilde kapatırsam şimdiye kadarki en iyi günüm oluyor

Ara öğün için 12 de 3 ceviz 2 kare bitter yedim. Öğle yemeğine bol salata 2 köfte yedim ama doyurucu olmadı elbette akşama tavuk yiyeceğim annem pırasa yapacak belki ondan da yerim yine bol salata ile..

Kızlar hastam var hastanede yemeklerim orda oluyor ne çıkarsa kb sayamıyrm ama kalori sayıyorum öğlen. 1 porsiyon ıspanak az yoğurt arada activia yedim akşamda bir baget le az dolma wardı annemde yedim kalori 1068 şuan

Selam kizlar sabaheynir,zeytin,domates,salata,yarim dilim kizarmis ekmek 2 ceviz,tere
Aksam:tavuk ,yarim patates,1 yemek kasigi pilav,salata,yarim diljm ekmek
Arada 2 ceviz
Toplam kb 33,kalori ise 800 de kaldi.45 dk da spor yaptim.Belki cayin yanina biraz findik fistik atistiririm

Günaydın, bugün yine kalori sayımı yapıp kb puanı dikkat etmediğim bi gün olacak. Sabah ve öğle yemeği ikisini de girdim kalori 650 de kaldı ama kb puanı 52 oldu :) sabah kahvaltısını 2 haşlanmış yumurta 2 kiraz domates bir salatalık 4 ceviz 1 dilim salam ve süzme peynir 7 zeytin form çay ile yaptım
Öğle yemeği için koca kase dolusu salata haşlanmış 6 yemek kaşığı nohut 4 yemek kaşığı yeşil mercimek karıştırıp yiyeceğim yanında şalgam içerim belki canım isterse..

Gunaydin kizlar bu sabah cok mutlu oldum.Uzun zamandir kilo verimim durmustu.Sabah 68,4 u gordum cok sukur.
Bir ara 68,8 leri gormustum ama sonra tekrar 70 e cikmistim.Istikrarli bir sekilde devam edecegim.Kb cok kisitli tutmadan 50-60 arasi ,kalori de sayarak dengeyi bulacagim jnsallah.
Bu sabah peynir,haslanmis yumurta,1-2 dilim domates salatalik,zeytin,2 ceviz,35 g tuzlu kek(anacim yapmis getirmis,hassas terazimle olcup yedim).15 kb ve 400 kalori yapti.

Maşallah çok sevindim :) hassas terazi markanız nedir? Memnun musunuz? Bende almak istiyorum

Bugün geç uyandım kahvalti öğle bir arada oldu 1haslanmis yumurta 100gr lor avakado 2zeytin 1 dilim ekmek kb 20 kalori 333 oldu akşama ne yiyeceğim bilmiyorum ama kb si 0 olan birşey yerim sanırım yarın tartı günü reglimde bitmedi ama bakalım kaç geleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…