- 10 Temmuz 2019
- 238
- 402
- 34
Canım ben kiraz saplı form çay kayısılı form çay içiyorum yeşil çay içiyorum 2 gündür iyiyim şükürBu arada kabızlığa çözüm bulan varmı ya
Yediklerimizi fatsecret isimli programa giriyoruz oradan aldığımız kb puanı ve kalori takip ediyoruzKizlar ben anlamadim bu diyeti , bu sayilar ne
Çok geçmis olsunKızlar hastam var hastanede yemeklerim orda oluyor ne çıkarsa kb sayamıyrm ama kalori sayıyorum öğlen. 1 porsiyon ıspanak az yoğurt arada activia yedim akşamda bir baget le az dolma wardı annemde yedim kalori 1068 şuan
Sağol canımÇok geçmis olsun
Günlük aldığımız karbonhidrat miktarını minimum tutarak biz 50 grm geçmiyorz zayıflıyoruz tabi bu arada günlük yediğimiz içtiğimiz şeylerin kalorisinide sayıyoruzKizlar ben anlamadim bu diyeti , bu sayilar ne
Maşallah çok sevindim :) hassas terazi markanız nedir? Memnun musunuz? Bende almak istiyorumGunaydin kizlar bu sabah cok mutlu oldum.Uzun zamandir kilo verimim durmustu.Sabah 68,4 u gordum cok sukur.
Bir ara 68,8 leri gormustum ama sonra tekrar 70 e cikmistim.Istikrarli bir sekilde devam edecegim.Kb cok kisitli tutmadan 50-60 arasi ,kalori de sayarak dengeyi bulacagim jnsallah.
Bu sabah peynir,haslanmis yumurta,1-2 dilim domates salatalik,zeytin,2 ceviz,35 g tuzlu kek(anacim yapmis getirmis,hassas terazimle olcup yedim).15 kb ve 400 kalori yapti.
Cok ozellikli bir sey degil.Sinbo 4511 diye geciyor.maksimum 3 kg kadar tasiyor.Dara alma özelligi de var yetiyor banaMaşallah çok sevindim :) hassas terazi markanız nedir? Memnun musunuz? Bende almak istiyorum
Olsun, yediğimizi tartsın da yeter.. Bende bakacağım valla şart yaCok ozellikli bir sey degil.Sinbo 4511 diye geciyor.maksimum 3 kg kadar tasiyor.Dara alma özelligi de var yetiyor bana
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar hastam var hastanede yemeklerim orda oluyor ne çıkarsa kb sayamıyrm ama kalori sayıyorum öğlen. 1 porsiyon ıspanak az yoğurt arada activia yedim akşamda bir baget le az dolma wardı annemde yedim kalori 1068 şuan
Aynen bence de şart yediklerimizi programa yazarken rahatlik oluyor.Olsun, yediğimizi tartsın da yeter.. Bende bakacağım valla şart ya