Kabak kabizliga iyi geliyor diye oyle yazmistim.Tesekkur ederimKabak detoxu kabızlık için yapılmıyor dirençli kırılmayan kilolar için yada. Yemeği fazla kaçırdığınız dönemler için yapılıyor siz iki gün kb saymadan sadece kalori sayın bol sebze ve günde 2 porsiyon meyve tüketin
Oh mis :) bol eksiler diliyorumSelam kizlar kahvaltida yarim elma,peynir ,az menemen,10 zeytin ve 3 ceviz ,yarim dilim etimek.Toplam 16 kb 335 kalori oldu
Ohh afiyet olsunÖğle yemeği koca tabak salata 1 ceviz 5 minik köfte bir bardak ayran..
Mesela bu menunuz kac kb oluyor.Telefonumdaki acaba cok mu hesapliyorÖğle yemeği koca tabak salata 1 ceviz 5 minik köfte bir bardak ayran..
Olsun sonuçta sağlıklı beslenmişsiniz 66 da çok sayılmaz akşamı protein ağırlıklı geçirirsiniz sorun olmaz benceIkinci ögunde kayinvalidemdeydim.Mecburen yemek zorunda kaldim.Mercimek corbasi,firinda kofte patates.Patates koyma diyem3dim ayip olur diye.Birde karisik salata.Ekmek falan hic yemedim.Ama sabah ki ile birlikte toplam kb 66 oldu.Kalori 875 te kaldi.