- 10 Temmuz 2019
- 238
- 402
- 34
Evet nilah keçecinin detoxuMerhaba bu kabak detoksu Nilay Kececi nin olan mi ben bugün serbest gün yaptım yarın arınma yapacağım kahvaltıda protein alıp günü lahana çorbası ile tamamlayacagim inş sonrasındada 2 gün kabak detoksu yapmayı dusunuyorum
Bulgurda kb sonuçta abartmadan tüketin tabiki iki orta boy dolma 1 porsiyon bilginiz olsun yanında yoğurtlu güzel bir öğün olurMerhaba günaydın arkadaşlar bende misafirim vr off offf diyetin için gitseler diyorum ama üzülüyorum sonra bakalım nolcak kahvaltıda tost yedim 2 dilim ekmek arası sucuklu kaşarlı şekersiz çay bide akşamda kabak dolması var içi bulgurlu fota atarım gruba değişik bir yemek bulgur olunca kalorisi çok olmz sanırım
İşte öyle kabak değil bu şu büyük kabaklar Olur ya onunla minik minik yapılıyorBulgurda kb sonuçta abartmadan tüketin tabiki iki orta boy dolma 1 porsiyon bilginiz olsun yanında yoğurtlu güzel bir öğün olur
Bi fikrim yok onunla ilgiliİşte öyle kabak değil bu şu büyük kabaklar Olur ya onunla minik minik yapılıyor
Kabak detoxu kabızlık için yapılmıyor dirençli kırılmayan kilolar için yada. Yemeği fazla kaçırdığınız dönemler için yapılıyor siz iki gün kb saymadan sadece kalori sayın bol sebze ve günde 2 porsiyon meyve tüketinkabak detoksu hakkında bilgi verebilir misiniz.Malum kabızlık için 5 gün kb diyeti 2 gün onu yaparım