Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Tamam toplama bakıyorsunuz teşekkürler ben bu sabah tartıda artı 300 gördüm kaloriyide kb da aşmadım neden acaba
Haftada bir tartı yapmalısınız günlük tartı motivenizi düşürür.. cuma günleri tartı yapalım çünkü insanın her gün muntazaman kilo vermesi imkansızdır. Tuzlu şeyleri abartmadan tüketelim. Sebze et dengesini koruyalım

Selamlar, öğle yemeğini az önce yedim. Koca kase dolusu salata, içinde azar azar nane dereotu maydanoz roka ekşimen 2 kiraz domates bir yaprak marul vardı. Üzerine akşamdan pişirdiğim 250 gr tavuk göğüs ve 2 mantar sote vardı. Yanında ayran ile güplettim :)

bende öğlen yemeğimi 100 gr tavuk göğüs 1 kase salata ve 100 ml yoğurt ile taptım kb puanım 12 kalırım ise 532 bugun vok az yedim hem kb hem kalorim düşük akşamda tavuk yiyeceğim yanına güzel birşeyler düşünebilirim

Ara öğün yapıyorum aslında aç değilim ama canım istedi:) kayısılı form çay ve 10 ar fındık antep fıstığı 1 ceviz ile.. kalori 1100 oldu akşama 100 kalorilik bişey yiyeceğim belki sadece salata şekersiz kola yaparım

Bende 1 bardak nescafe ve 10 grm bitterle ara yaptım akşama işkembe çorbası var yanında ot kavurma okacak buralarda kaldirik otu derler hodan da diyorlar sanırım canım muz istedi ama kb çok yemeyeceğim gün sonu toplam kalori 823 kb ise 28 de akşamla beraber belki çay içerken ceviz fındık atıştırırım

Şuan akşam yemeği yiyorum bi büyük kase dolusu salata 3 yemek kaşığı mantar sote 1 sosis 4 yemek kaşığı yoğurt mis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…