Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Bende de aynı durum var. O yüzden 5 gün kb diyeti 2 gün kalori saymalı lif diyeti yapacağım bakalım sabahları yulaf yediğim mesela.. sizde öyle yapabilirsiniz
Aslında mantıklı iki gün sadece kalori sayıp sebze ağırlıklı yiyebiliriz yine 1100 kaloriyi geçmem sabah protein akşam sebze denemeli rahatsız ediyo artık çünkü başlayalı 4 gün oldu 4 gündür vc gidemedm sabahki artıda tartıdaki ondan muhtemelen

Bide birşey sorucam kb diyeti değikde kalorili diyet yaparken domates salatalık iste yeşillik hesaplıyormusun proğramdan ben hesaplıyorum da normalde diyet listelerinde sınırsız yazar da

Valla kabızlık bende de var :KK43: kayısılı form çay içiyorum 2 güne 1 anca bi sefer
aynı dertten bende muzdaribim sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı zeytin yağı icip üzerine ılık su içiyorum ama banamisin demiyor bitki çaylarını artık saymıyorum bile bana hiç fayda etmiyor

Kabızlık bu diyetin tek eksisi belki de, 5 gün kb diyeti 2 gün kalori saymalı lif diyeti yapalım o halde o günleri siz belirleyin benimki salı perşembe olacak sabahları yulaf kepeği öğle akşam sebze

Iyi geceler kızlar 51kb 836 kalori aldım bugün kahvalti omlet 4 zeytin beyaz peynir 1 dilim ekmek küçük bir parça helva öğle yarim portakal yarim elma akşam balık light kola aksam dengelemesem kb uçmuştu benim😂

Kabızlık bu diyetin tek eksisi belki de, 5 gün kb diyeti 2 gün kalori saymalı lif diyeti yapalım o halde o günleri siz belirleyin benimki salı perşembe olacak sabahları yulaf kepeği öğle akşam sebze
Valla kabızlık benim kronik 3 gün 4 gün kendimi bildim bileli ilaç kullandım belli bir süre sonra o da etki etmiyor o kadar yürüyorum mekik çekiyorum 3 lt su içiyorum anlamadim

O zaman en iyisi iki gün öyle deneyelim belki yardımcı olur kb az aldığımız dan bu sorun zaten kısıtlı sebze meyve yediğimiz için sanırım

Gunaydin kizlar ben de 3 gundur yapiyorum ama kabizlik fena.Karnim davul gibi kendimi kilo almis gibi hissediyorum.Nasil tartilayim mutlaka arti cikarim.
Suyu az mı içiyorsunuz acaba.. mutlaka 2.5 lt su içmelisiniz yanında 2 kupa yeşilçay yada form çayı.. sürekli katı şarküteri beslendiğimiz için kabızlık oluyor maalesef..

Sabah kahvaltısı henüz yapamadım derse girdim ama yazayım yine de :) 2 haşlanmış yumurta 1 dilim süzme peynir 3 zeytin 1 sosis 2 kiraz domates bir salatalık maydanoz nane dereotu bir kase diye yazdım ama daha az toplam kb puanı 7 kalori ise 290 oldu :)

günaydınlar...kahvaltimı 2 yumurta 1 dilim peynir 10 gr kadar tahin helvası 1 çeri domates 5 zeytin ve 1 kupa bardağı zeytin yaprağı çayı ile yaptım kb puanım 8 kalori ise 343 oldu...

Suyu az mı içiyorsunuz acaba.. mutlaka 2.5 lt su içmelisiniz yanında 2 kupa yeşilçay yada form çayı.. sürekli katı şarküteri beslendiğimiz için kabızlık oluyor maalesef..
2,5 lt su ,1 fincan beyaz cay,1 fincan form cayi hergun tuketiyorum.Hatta 50-60 arasi karbonhidrat aliyorum.Kalori 1100 civari geziniyorum.Durum bu,insallah yoluna girer.Diyet guzel gidiyor cunku zorlanmiyorum tek sıkıntım bu iste

Suyla alakalı olduğunu sanmam çünkü herfün bende 3 lt içiyorum form çayda içiyorum tahminim ekmek ve sebze yemediğimizden diye düşünüyorum

2,5 lt su ,1 fincan beyaz cay,1 fincan form cayi hergun tuketiyorum.Hatta 50-60 arasi karbonhidrat aliyorum.Kalori 1100 civari geziniyorum.Durum bu,insallah yoluna girer.Diyet guzel gidiyor cunku zorlanmiyorum tek sıkıntım bu iste
Hay allah baya da iyiymiş aslında.. normalde kabızlık sorununuz varsa mutlaka uzmana görünmelisiniz, diyetten sonra olduysa siz de bizim gibi 2 gün lif 5 gün düşük karbonhidrat diyeti devam edin

X