- 28 Mayıs 2010
- 2.465
- 5.491
- 37
Bende de aynı durum var. O yüzden 5 gün kb diyeti 2 gün kalori saymalı lif diyeti yapacağım bakalım sabahları yulaf yediğim mesela.. sizde öyle yapabilirsinizBol acıda yiyorum ama yok banamısın demiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de aynı durum var. O yüzden 5 gün kb diyeti 2 gün kalori saymalı lif diyeti yapacağım bakalım sabahları yulaf yediğim mesela.. sizde öyle yapabilirsinizBol acıda yiyorum ama yok banamısın demiyo
Aslında mantıklı iki gün sadece kalori sayıp sebze ağırlıklı yiyebiliriz yine 1100 kaloriyi geçmem sabah protein akşam sebze denemeli rahatsız ediyo artık çünkü başlayalı 4 gün oldu 4 gündür vc gidemedm sabahki artıda tartıdaki ondan muhtemelenBende de aynı durum var. O yüzden 5 gün kb diyeti 2 gün kalori saymalı lif diyeti yapacağım bakalım sabahları yulaf yediğim mesela.. sizde öyle yapabilirsiniz
ben biraz rahatsızım ondan pek giremedim canım yoksa diyete devam bozmak yok ama bugün kendimi haddinden fazla şişmiş hissediyorum bakalım cuma günü nasıl çıkacakGrup pek sessiz bu ara kızlar diyetler bozulmuyo dimiyarın akşam mevlüt var ama gün gibi Allah yardımcım olsun
aynı dertten bende muzdaribim sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı zeytin yağı icip üzerine ılık su içiyorum ama banamisin demiyor bitki çaylarını artık saymıyorum bile bana hiç fayda etmiyorValla kabızlık bende de var kayısılı form çay içiyorum 2 güne 1 anca bi sefer
Teşekkür ederim tatlimafiyet olsun canımbir porsiyon 1 kase diye biliyorum ben oda uygulamadan bakınca 29 kb puanı diyor...
Valla kabızlık benim kronik 3 gün 4 gün kendimi bildim bileli ilaç kullandım belli bir süre sonra o da etki etmiyor o kadar yürüyorum mekik çekiyorum 3 lt su içiyorum anlamadimKabızlık bu diyetin tek eksisi belki de, 5 gün kb diyeti 2 gün kalori saymalı lif diyeti yapalım o halde o günleri siz belirleyin benimki salı perşembe olacak sabahları yulaf kepeği öğle akşam sebze
77.8 idim cuma günü.. bu cuma belli olur :) 88.6 'dan düştüm
Geçmiş olsun canım bugün bende öyleyim malesefben biraz rahatsızım ondan pek giremedim canım yoksa diyete devam bozmak yok ama bugün kendimi haddinden fazla şişmiş hissediyorum bakalım cuma günü nasıl çıkacak
tşk ederim canımsanada geçmiş olsun...Geçmiş olsun canım bugün bende öyleyim malesef
Suyu az mı içiyorsunuz acaba.. mutlaka 2.5 lt su içmelisiniz yanında 2 kupa yeşilçay yada form çayı.. sürekli katı şarküteri beslendiğimiz için kabızlık oluyor maalesef..Gunaydin kizlar ben de 3 gundur yapiyorum ama kabizlik fena.Karnim davul gibi kendimi kilo almis gibi hissediyorum.Nasil tartilayim mutlaka arti cikarim.
2,5 lt su ,1 fincan beyaz cay,1 fincan form cayi hergun tuketiyorum.Hatta 50-60 arasi karbonhidrat aliyorum.Kalori 1100 civari geziniyorum.Durum bu,insallah yoluna girer.Diyet guzel gidiyor cunku zorlanmiyorum tek sıkıntım bu isteSuyu az mı içiyorsunuz acaba.. mutlaka 2.5 lt su içmelisiniz yanında 2 kupa yeşilçay yada form çayı.. sürekli katı şarküteri beslendiğimiz için kabızlık oluyor maalesef..
Suyla alakalı olduğunu sanmam çünkü herfün bende 3 lt içiyorum form çayda içiyorum tahminim ekmek ve sebze yemediğimizden diye düşünüyorumSuyu az mı içiyorsunuz acaba.. mutlaka 2.5 lt su içmelisiniz yanında 2 kupa yeşilçay yada form çayı.. sürekli katı şarküteri beslendiğimiz için kabızlık oluyor maalesef..
Hay allah baya da iyiymiş aslında.. normalde kabızlık sorununuz varsa mutlaka uzmana görünmelisiniz, diyetten sonra olduysa siz de bizim gibi 2 gün lif 5 gün düşük karbonhidrat diyeti devam edin2,5 lt su ,1 fincan beyaz cay,1 fincan form cayi hergun tuketiyorum.Hatta 50-60 arasi karbonhidrat aliyorum.Kalori 1100 civari geziniyorum.Durum bu,insallah yoluna girer.Diyet guzel gidiyor cunku zorlanmiyorum tek sıkıntım bu iste