Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

O kürü bende duydum ama midemden rahatsız olduğum için yapamadım etkili diyorlar sonuçları bizede yazarsan belki fikir olur

nasıl bir kürmüş bizlerede anlatabilirmisin

benim bugün öğlen yemeğim çok karışık olduazar azar çok çeşit yedim ama uygulama sayesinde neyi ne kadar yiyeceğini biliyorum.yediklerimle bu günün kb puanı 19 kalorim ise 530 da daha akşama et yerim artık dengeleyebilmek için

benimde meyveyle pek aram yok 20 gündür hic yemem ihtiyacı da duymadım...birde kb puanlarını görünce hepten sevmez oldum

Öğle haşlamış brokoli limonlu yedim.canim tatlı istedi kola zero içtim kb 16 kalori 485 oldu şimdi 10 puanlık soru bir porsiyon kuru fasulye kaç kb

Öğle haşlamış brokoli limonlu yedim.canim tatlı istedi kola zero içtim kb 16 kalori 485 oldu şimdi 10 puanlık soru bir porsiyon kuru fasulye kaç kb
afiyet olsun canımbir porsiyon 1 kase diye biliyorum ben oda uygulamadan bakınca 29 kb puanı diyor...

Akşam yemeğimde bir kase ıspanak yemeği 1 kasede cacık vardı toplam 945 kalori oldu kb ise 45

Kızlar bişey sorcam program dan kb nerden hesaplıyosunuz. Toplam karbonhidrat -fiber olarak mı yoksa sadece toplam kb mı bakıyosunuz

Merhaba kızlar ben detox yaprak devam etmeyi düşünüyorum tartılıyorum hep ynı şaşırmam gerek vücudu yarın kabak detoxuna başlayacam

Günaydın, internetim yok yazamadım, okulda giriyorum arada :) dün akşam 150 gr hindi füme ve kocaman kase dolusu salata şekersiz kola yedim. Dünden puanım 23 kalorim 800 de kaldı.
Bu sabah 2 haşlanmış yumurta 1 dilim süzme peynir 3 kiraz domates 5 zeytin 3 dilim salam 2 ceviz roka yiyeceğim.. toplam kb puanı 9 kalori ise 480 oldu :) öğle için tavuklu mantar getirdim 250 gr kadar. Salata ayran ile yiyeceğim inşallah

günaydınlar...bende 2 haşlanmış yumurta 5 zeytin ve 1 dilim peynir ile kahvaltımı yaptım kb puanım 3.6 kalori ise 288 oldu.bugun regl oldum cuma günü tartı yaparsam fazla bile çıkma ihtimalim var bakalım nasıl olacak

Mutlaka tartı yapalım ödem atıcı şeyler içelim cumaya kadar:) afiyet şifa olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…