- 10 Temmuz 2019
- 238
- 402
- 34
O kürü bende duydum ama midemden rahatsız olduğum için yapamadım etkili diyorlar sonuçları bizede yazarsan belki fikir olurÖğle yemeği için birer tutam nane dereotu maydanoz roka ekşimen bi yaprak marul ile içine 5 misket köfte ekledim.. süper doyurucu oldu.. akşama yine salata ile ne yerim bilmiyorumm :) altın yoğurt kürüne denk geldim aklıma yattı haftada 2 gün onu yapacağım
nasıl bir kürmüş bizlerede anlatabilirmisinÖğle yemeği için birer tutam nane dereotu maydanoz roka ekşimen bi yaprak marul ile içine 5 misket köfte ekledim.. süper doyurucu oldu.. akşama yine salata ile ne yerim bilmiyorumm :) altın yoğurt kürüne denk geldim aklıma yattı haftada 2 gün onu yapacağım
benimde meyveyle pek aram yok 20 gündür hic yemem ihtiyacı da duymadım...birde kb puanlarını görünce hepten sevmez oldumSaf protein yediğim günler ben meyve yiyorum genelde yemiyorum 1 meyve 30 40 kb ne gerek var bir tabak sebze yer 20 kb alırım diyorumbide çok meyve sewmem bi muz sewerim oda çok yüksek hç yemedim o yüzden kb ben hep sebzeden alıyorum genelde
Haftada iki kere yatmadan 3 4 saat önce 3 kaşık yoğurt içine 1 er çay kaşığı zerdeçal zencefil tarçın karıştırıp yiyoruz yatana kadar 5 bardak su içiyoruznasıl bir kürmüş bizlerede anlatabilirmisin
hıı uygulanabilecek bir kür bir hafta sonra bende deneyeceğimHaftada iki kere yatmadan 3 4 saat önce 3 kaşık yoğurt içine 1 er çay kaşığı zerdeçal zencefil tarçın karıştırıp yiyoruz yatana kadar 5 bardak su içiyoruz
bu arada tşk ederim canımHaftada iki kere yatmadan 3 4 saat önce 3 kaşık yoğurt içine 1 er çay kaşığı zerdeçal zencefil tarçın karıştırıp yiyoruz yatana kadar 5 bardak su içiyoruz
afiyet olsun canımÖğle haşlamış brokoli limonlu yedim.canim tatlı istedi kola zero içtimkb 16 kalori 485 oldu şimdi 10 puanlık soru bir porsiyon kuru fasulye kaç kb
Kabak detoxu dirençli kilolar için süper ben yapmıştım 3 gün 3 kiloya yakın vermiştimMerhaba kızlar ben detox yaprak devam etmeyi düşünüyorum tartılıyorum hep ynı şaşırmam gerek vücudu yarın kabak detoxuna başlayacam
Mutlaka tartı yapalım ödem atıcı şeyler içelim cumaya kadar:) afiyet şifa olsun inşallahgünaydınlar...bende 2 haşlanmış yumurta 5 zeytin ve 1 dilim peynir ile kahvaltımı yaptım kb puanım 3.6 kalori ise 288 oldu.bugun regl oldum cuma günü tartı yaparsam fazla bile çıkma ihtimalim var bakalım nasıl olacak
tamam canımMutlaka tartı yapalım ödem atıcı şeyler içelim cumaya kadar:) afiyet şifa olsun inşallah
Benimki bu şekilde görünüyor canım bu görüntü için de ayarlar görünüm gibi bi sekme olabilir foto ekliyorumAyy biri dünkü soruma cewap yazabilir mi