Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Sabahki peynir zeytin ve salamlı sosisli yumurta kalmıştı biraz biraz.. bugün izin günüm iyice tembellik yaptım birazdan ev işine başlayacağım kalanları yedim yanına 10ar tane fındık antep fıstığı 6 badem 1 ceviz ekledim :)

Öğleden sonra acıktım kaşar salam yedim oğlum dundurma yiyordu 2 ısırık aldim akşam brokoli yoğurtlarım 1tane haşlanmış yumurta günü 36 kb 1050 kalori ile kapattım inş yeşil çay kahve çay içerim artık 7000 adim attım 10.000 yapacağım demistim ama zorlamam lazım 2.5 lt su yatmadan mekik çekiyorum 100 tane

Akşam yemeğinde 1 porsiyon etli nohut ve 1 porsiyon mevsim salata yiyeceğim ara öğün yapmadm 10 grm kadar bitter çikolata yedim günü 935 kalori ve 43 kb kapatacağım ama kalori çok az belki bişeyler daha eklerim kb az olan bugün pek su içemedim ama😔😔😔

Bana da öğlen komşum geldi onun yanında bir tane çizi bisküvi aldım.. birazdan dünkü tavuk sote ile maydanoz roka salatası yiyeceğim kalori çok olur ama puan düşük kalacak ona da bi ayar veririm daha vakit erken:)

Günaydın :) Sabah kahvaltısı için haşlanmış 2 yumurta 2 sosis 2 dilim salam bir dilim süzme peynir 7 zeytin ve çay olacak daha yapamadım:) toplam kb puanı 6 kalori ise 400 oldu..

günaydınlar...benimde 2 yumurta 1 kase roka 1 tutam maydanoz 1 tutam dere otu ve 2 çeri domatesle yaptığım salatam var kahvaltı için yanında da zeytin yaprağı çayı içeceğim kb puanım 5 kalorim ise 175 oldu😊

günaydınlar...benimde 2 yumurta 1 kase roka 1 tutam maydanoz 1 tutam dere otu ve 2 çeri domatesle yaptığım salatam var kahvaltı için yanında da zeytin yaprağı çayı içeceğim kb puanım 5 kalorim ise 175 oldu😊
Of menü şapşahane :) bol eksiler diliyorum..

Günaydın kızlar benim kaloriler fazla oluyo çok yiyorum galiba😁 2 haslanmış yumurta 10 zeytin 1 dilim süzme peynır 10 gr labne 4 dilim salam
Kb 6 kalori 514

Günaydın kızlar benim kaloriler fazla oluyo çok yiyorum galiba😁 2 haslanmış yumurta 10 zeytin 1 dilim süzme peynır 10 gr labne 4 dilim salam
Kb 6 kalori 514
Kalori benim de fazla oluyor dengelerseniz sıkıntı yaşamazsınız :) mesela yarın salam yerine maydanoz tere roka yemeyi deneyin hem kb puanı dengelenir hem kalori :)

Meyve ve bazı sebzelerde kb puanı çok yüksek ama yeni başladınız daha.. ben yemeden önce programa girip bakıyorum kendime ona göre ayarlıyorum tavsiye ederim dün bi kivi yiyebilirdim ama canım istemedi :) meyve yiyeceğiniz gün kb puanı düşük başkanın sürekli üstelik meyveyi öğle ara öğün yiyin akşam direk şeker :)

Slm kızlar kahvaltı tereyağlı iki yumurta 30 grm salam bir sigara böreği ve 1 tatlı kaşığı fındık kreması 😂😂 canım çektiyse demek kalori 424 kb ise 13.40 bu arada ben iki öğün beslendiğim için kahwaltım sağlam

Saf protein yediğim günler ben meyve yiyorum genelde yemiyorum 1 meyve 30 40 kb ne gerek var bir tabak sebze yer 20 kb alırım diyorum 😂😂bide çok meyve sewmem bi muz sewerim oda çok yüksek hç yemedim o yüzden kb ben hep sebzeden alıyorum genelde

Öğle yemeği için birer tutam nane dereotu maydanoz roka ekşimen bi yaprak marul ile içine 5 misket köfte ekledim.. süper doyurucu oldu.. akşama yine salata ile ne yerim bilmiyorumm :) altın yoğurt kürüne denk geldim aklıma yattı haftada 2 gün onu yapacağım

X