- 28 Mayıs 2010
- 2.465
- 5.491
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of menü şapşahane :) bol eksiler diliyorum..günaydınlar...benimde 2 yumurta 1 kase roka 1 tutam maydanoz 1 tutam dere otu ve 2 çeri domatesle yaptığım salatam var kahvaltı için yanında da zeytin yaprağı çayı içeceğim kb puanım 5 kalorim ise 175 oldu
Kalori benim de fazla oluyor dengelerseniz sıkıntı yaşamazsınız :) mesela yarın salam yerine maydanoz tere roka yemeyi deneyin hem kb puanı dengelenir hem kalori :)Günaydın kızlar benim kaloriler fazla oluyo çok yiyorum galiba 2 haslanmış yumurta 10 zeytin 1 dilim süzme peynır 10 gr labne 4 dilim salam
Kb 6 kalori 514
Gunaydin bende kb de sıkıntı yasiyorum dün 36 ile kapattım ne güzel dedim sonra akşam meyve yedim 60 a çıktıGünaydın kızlar benim kaloriler fazla oluyo çok yiyorum galiba 2 haslanmış yumurta 10 zeytin 1 dilim süzme peynır 10 gr labne 4 dilim salam
Kb 6 kalori 514
Kalori hiç1200 ü geçmedi ama şişlik hissediyorum ben ya bakalım cuma ne olcakKalori benim de fazla oluyor dengelerseniz sıkıntı yaşamazsınız :) mesela yarın salam yerine maydanoz tere roka yemeyi deneyin hem kb puanı dengelenir hem kalori :)
Meyve de çok var ya dün ben limon yedim 1 tane oda çokmuş sinir oldum hiç hesaplamadımGunaydin bende kb de sıkıntı yasiyorum dün 36 ile kapattım ne güzel dedim sonra akşam meyve yedim 60 a çıktı
Süper menügünaydınlar...benimde 2 yumurta 1 kase roka 1 tutam maydanoz 1 tutam dere otu ve 2 çeri domatesle yaptığım salatam var kahvaltı için yanında da zeytin yaprağı çayı içeceğim kb puanım 5 kalorim ise 175 oldu