- 7 Aralık 2013
- 407
- 252
-
- Konu Sahibi littlemother
Her zaman 4,5 ay dusunulecek bi durum olmuyor..senin dedigin daha cok siddetli gecimsizlik icin soylenebilir.. Ama mesela benim kocam beni bugun aldatsa ben ona yarin bosanma davasi acarim, tabi bu arada hamile de olabilirim, cunku bikac gun oncesine kadar aramiz iyi saniyordum.. Bu da olabilir yaniGecen gün 15 haftalık hamileliğini yeni öğrenen ve boşanma davası acılan bi bayana demiştim;
Gitmeden adam veda busesimi verdi dedim
Hanım efendi kırıcı konuştuğumu söyledi.
Boşanma kararı uzun bi sürec değilmidir benmi yanlış biliyorum en az üstünde 4, 5 ay düşünülcek bi durum değilmi nasıl boşanıcakken birlikte olunur bende hayretler içinde okuyorum.
Annem de spiralle hamile kalanlardan. 1 gün geciksin stres oluyorum valla. Olmaz olmaz diye bir şey yokMaşallah aman çok dikkat edin.Başka bir konuda da yazmıştım, benim ikiz bebek sahibi arkadaşım spirale rağmen hamile kaldı üstelik emziriyordu ve normalde gebeliği zorlaştıran koskocaman bir yumurtalık kisti vardı. İkiz değildi bu sefer neyse ki ama oluyor işte doktor da çok şaşırmış...
Müstakbel eşin gayet planlı bir bebekti kuzum. Görümceciğin sürpriz yumurtaİyi ki olmuş o tedbirsizlik, yoksa müstakbel kocacığım doğmayacakmış bak
Gecen gün 15 haftalık hamileliğini yeni öğrenen ve boşanma davası acılan bi bayana demiştim;
Gitmeden adam veda busesimi verdi dedim
Hanım efendi kırıcı konuştuğumu söyledi.
Boşanma kararı uzun bi sürec değilmidir benmi yanlış biliyorum en az üstünde 4, 5 ay düşünülcek bi durum değilmi nasıl boşanıcakken birlikte olunur bende hayretler içinde okuyorum.
Haaa pardon anneciğim karıştırdım sıralarıMüstakbel eşin gayet planlı bir bebekti kuzum. Görümceciğin sürpriz yumurta
bende 3 senedir uğraşıyorum çocuk için. Ama yapamadım Allah rızası için açıklasınlar şu kaza denen şey nasıl oluyor belki ben de hamile kalırım5 sene hıc korunmadım bı kere hamıle kalamadım hep tedavı oldum acıklasınlar sunu nolur ıkıncıyı yaparsam denerim
karda buzda kış lastiği olmadan trafiğe çıkıp kaza oldu demek gibi bir şeyBu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??
Calismak zorundayim. Bilmem kacinci cocuguma kazayla hamile kaldim. Aldirayim mi?
Önleyici bi kafayla hareket etsek de sonucunda bu yavrular bunun cezasini cekmese.
Kazayla olan sey gercekte kaza mi? O zaman kazaya ugramayanlar bunu nasil basariyor?
he kızz ben de çok bekledim son ana kadar belki olur diye olmayınca olmuyor.Hiç korunmadım 6 yıl olmak üzere, hala bir kaza yaşamadım malesef.
Ne şanslı insanlar var
Genelde çocuk yapayım beni bırakmasın kafası o.Kocasiyla bosanmak üzere olan kadin nasil o kocayla iliskiye giriyor asil bunu aciklasinlar
Bu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??
Calismak zorundayim. Bilmem kacinci cocuguma kazayla hamile kaldim. Aldirayim mi?
Önleyici bi kafayla hareket etsek de sonucunda bu yavrular bunun cezasini cekmese.
Kazayla olan sey gercekte kaza mi? O zaman kazaya ugramayanlar bunu nasil basariyor?
ya o değil de kızlar bende zerre kadar anne olma isteği yok, çocukları hiç sevmiyorum.. henüz bekarım ama yarın öbür gün evlenince çocuk isterse eşim, ki ister yani, nasıl yapıcam bilmiyorum.. o yüzden inşallah ben de kazayla falan hamile kalmam nasıl oluyosa artık o..
Yumurtalıklarım çalışmıyor regli olmuyorum ama genede eşim korunuyor çocuk istemiyoruz bu kadar net, yani korunmasam olma ihtimalide yok gibi ama işimi şansa bırakamam
Kk nın olmazsa olmazı kaza kurşunuboşanıcaktım hamile kaldığımı öğrendim yahu boşanacağın adamla ne esevişiyorsun bizim hatunlarda bi garip
Haaa pardon anneciğim karıştırdım sıralarıBahçelerde börülce oynar gelin görümce artık erimin bir de hemşiresi olmuş olsun