Kazayla nasil hamile kaliniyor?biri beni aydinlatsin

Her zaman 4,5 ay dusunulecek bi durum olmuyor..senin dedigin daha cok siddetli gecimsizlik icin soylenebilir.. Ama mesela benim kocam beni bugun aldatsa ben ona yarin bosanma davasi acarim, tabi bu arada hamile de olabilirim, cunku bikac gun oncesine kadar aramiz iyi saniyordum.. Bu da olabilir yani

Annem de spiralle hamile kalanlardan. 1 gün geciksin stres oluyorum valla. Olmaz olmaz diye bir şey yok

Çevremde buna benzer bir durum var kadının kocası kadını aldatıyor nefret ediyor karısından ama bilerek hamile bırakmış ne alaka bilmiyorum böyle değişik şeyler duyuyorum kadın 3. çocuğa hamile ve kocasıyla birbirlernden nefret ediyorlar

Yumurtalıklarım çalışmıyor regli olmuyorum ama genede eşim korunuyor çocuk istemiyoruz bu kadar net, yani korunmasam olma ihtimalide yok gibi ama işimi şansa bırakamam
Kk nın olmazsa olmazı kaza kurşunu boşanıcaktım hamile kaldığımı öğrendim yahu boşanacağın adamla ne esevişiyorsun bizim hatunlarda bi garip

Onlardan biri benim :) Hap ve prezervatifle korunurken hamile kaldım ben, büyük ihtimalle bir tanesi delikti, hapla başka ilaç alınca hapın etkisi azalıyor, başka ilaçlar aldığım sırada hapın etkisi azalmıştır. Kızım hayırlısıyla benim ilk bebeğim olacak,doğumumdan sonra iğne ve prezervatif düşünüyorum bakalım. Tabi ben eşimden boşanmayı düşünmüyorum, veda busesi değil bu :)

Aldatma mevzusu ise olabilir yani aniden ortaya çıkmış bir şey.
Burada @ElmalıTurtam vardı hamileyken aldatılmıştı buna benzer bir şey varsa makul bence.

2005 yılında 1. Kızım 2 yaşına girmek üzwreyken 17 Mayıs günü onu sütten kestim 21 Mayıs ise son adet tarihim oldu diğerine gebe kalmışım
Emzirirken babaannem sütten kesince hamile kalırsın derdi ben de ne alaka derdim içimden ama tam da dediği gibi oldu oysa emzirirkende sonrasında da eşim korunuyordu
Kısacası kaza ile bilmeden tedbirsizlikten artık ne diye nitelerseniz hamile kalınabiliyor

karda buzda kış lastiği olmadan trafiğe çıkıp kaza oldu demek gibi bir şey

Şimdi kocasindan emin olmayanlarin kazayla hamile kalmasina inanmiyorum... yani koca korunuyodur o gece korunmamistir ve kadin bunu bir iki soylemesinden sonra oluruna birakmistir buna kaza diyolar... bence degil...
Ya da kadin bise olmaz diye bikac gun dogm kontrol hapini icmemistir kazayla der ama yine kaza degildir...
Kazayla hamile kalmaya ornek kadin tiroit dogum k.h ile korunuyor oldugu halde hamile kaliyor ilaclarini icmeye devam ettigi icin ilac bebege zarar veriyor ve düsük oluyr...
Yani kaza diye birsey yok dikkatsizlik var... !

Ben de çocuk istemiyorum. Yaş kac?

Pko mu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…