- 20 Ocak 2010
- 45.388
- 155.442
- 43
-
- Konu Sahibi littlemother
Ne ararsan var canım koskoca kist bile aldırdım ama cıks regli olmuyorum alıştım zaten hoş belki menepoza bile girmiş olabilirim 34 yaşındayımPko mu var?
Cok gecmis olsun. Bende de regl olamama sorunu var . Pko çıktı.Ne ararsan var canım koskoca kist bile aldırdım ama cıks regli olmuyorum alıştım zaten hoş belki menepoza bile girmiş olabilirim 34 yaşındayım
Aldatma mevzusu ise olabilir yani aniden ortaya çıkmış bir şey.
Burada @ElmalıTurtam vardı hamileyken aldatılmıştı buna benzer bir şey varsa makul bence.
Sağol Benim hiç olmuyor canım yıllardır, bi müddet sonra zaten amann napim havasına giriyorsun doğum kontrol hapıda iç iç nereye kadar oda iyi bir şey değil zatenCok gecmis olsun. Bende de regl olamama sorunu var . Pko çıktı.
o zaman gerı cekılmeyle korunun belkı ıse yararbende 3 senedir uğraşıyorum çocuk için. Ama yapamadım Allah rızası için açıklasınlar şu kaza denen şey nasıl oluyor belki ben de hamile kalırım
Ben de esi korunurken hamile kalmis biriyim. Ilk cocugumla kardesinin arasinda 19 ay var. Bebegimi emzirdigim icin hormon iceeikli korunma yontemlerini kullanamadim. Spiralide cesitli sebeplerle istemedim. O yuzden esim korundu. Fakat hamile kaldim. Ha esimle bosanmak uzeremiyim hayir. Zaten 2. Cocugu istiyorduk sadece aralarinda biraz daha fazla zaman olacakti. Simdi zorlaniyorum biraz ama iyikide olmus bu "kaza".yani bazen olabiliyor demekki bende senin gibi nasil oluyo derken basima geldi nasil oldugunu yasayarak ogrendim.Bu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??
Calismak zorundayim. Bilmem kacinci cocuguma kazayla hamile kaldim. Aldirayim mi?
Önleyici bi kafayla hareket etsek de sonucunda bu yavrular bunun cezasini cekmese.
Kazayla olan sey gercekte kaza mi? O zaman kazaya ugramayanlar bunu nasil basariyor?
Amin inşallah.Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin.o zaman gerı cekılmeyle korunun belkı ıse yarar
rabbım tez zamanda göndersın melegınızı beklemek cok zor
Doğumkontrol hapı kullanırken hamile kaldım kızıma,kazamı oluyor bilmiyorum siz söyleyin,ben hala cevabını bulamadım
aaa her gün aynı saatte alıyor muydunuz. hap kullanırken kusma ishal oldu mu. veya etki edecek başka ilaçlar kullandınız mı. çok soru srdum biliyorum:) bende kullanıyorum o yüzden sordum :)Doğumkontrol hapı kullanırken hamile kaldım kızıma,kazamı oluyor bilmiyorum siz söyleyin,ben hala cevabını bulamadım
Hayır Canım hiç bir sorun olmadı hala kullanıyorum aynı hapı :) hergün aynı saatde olmasada sabah kahvaltıdan sonra içiyorum yani bu bazen Sabah 9 öğlene yakın 11 de olabiliyor.aaa her gün aynı saatte alıyor muydunuz. hap kullanırken kusma ishal oldu mu. veya etki edecek başka ilaçlar kullandınız mı. çok soru srdum biliyorum:) bende kullanıyorum o yüzden sordum :)
Düzenli canım kahvaltı sonrası,normalde ağrı kesici bile içmem hiç ilaç kullanmam.Düzenli mi kullaniyordunuz? Baska bi ilac daha kullaniyor muydunuz? Etkisini azaltiyor cünkü.
Bu karmasayi birebir yasamis biri olarak cevap vermek istedimkaza mı değil mi bilemem de şu ilk paragrafta renklendirdiğim yerde ki şeyi ben de hayretle okuyorum.
boşanmak üzere olunan bir adam ile nasıl aynı yatağa girilebilir bunu yıllardır çözemedim.
Evlendim bir ay önceden hap kullanmaya başladım her gece aynı saatte içtim korudu. İlacı bıraktım 7.ay hamile kaldım. Kızım 11 aylık 5 aylıkken spiral taktırdım. Hatta bir de ne olur ne olmaz diye riskli günlerde prezervatif kullanıyoruz. Bilmiyorum bu kadar korunup kazaya uğrayan var mı..
Doğumkontrol hapı kullanırken hamile kaldım kızıma,kazamı oluyor bilmiyorum siz söyleyin,ben hala cevabını bulamadım
Bu karmasayi birebir yasamis biri olarak cevap vermek istedim
Eski kocamla son zamanlarda aramiz soguktu ben cok calisiyor yorgûndur,maddi sikintilari var,depresyon olabilir diye ustelemedim
bu donemde ilskimiz oldu ben korûndugum halde hamile kalmisim
Ogrendigimde bebek 3aylik olmus tu
Aldatildigimi ve hamileligimi ayni zamanda ogrenmis oldum
Banada cok dediler hem hamilesin hem bosaniyorsun diye
Biz turk kadinlari galiba yuvamiz yikilmasîn diye son raddeye gelmedikce ayrilmiyoruz
Oysa kocamdaki o soguklugu farkedînce ayrilmak daha mantikliydi