- 21 Nisan 2011
- 976
- 1.864
-
- Konu Sahibi littlemother
Bu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??
Calismak zorundayim. Bilmem kacinci cocuguma kazayla hamile kaldim. Aldirayim mi?
Önleyici bi kafayla hareket etsek de sonucunda bu yavrular bunun cezasini cekmese.
Kazayla olan sey gercekte kaza mi? O zaman kazaya ugramayanlar bunu nasil basariyor?
Kazayla:tedbirsizlik olarak kullanılıyor demek ki dilimizde.
Ben de plansız hamileyim, ama kaza falan değil, bildiğin mallık, bildiğin tedbirsizlik.
Allah'a şükür boşluğuma gelmiş.
Evlendim bir ay önceden hap kullanmaya başladım her gece aynı saatte içtim korudu. İlacı bıraktım 7.ay hamile kaldım. Kızım 11 aylık 5 aylıkken spiral taktırdım. Hatta bir de ne olur ne olmaz diye riskli günlerde prezervatif kullanıyoruz. Bilmiyorum bu kadar korunup kazaya uğrayan var mı..
Evlendim bir ay önceden hap kullanmaya başladım her gece aynı saatte içtim korudu. İlacı bıraktım 7.ay hamile kaldım. Kızım 11 aylık 5 aylıkken spiral taktırdım. Hatta bir de ne olur ne olmaz diye riskli günlerde prezervatif kullanıyoruz. Bilmiyorum bu kadar korunup kazaya uğrayan var mı..
Sen bosver onu hayirsiz dogurmadinmi daha :)5 sene hıc korunmadım bı kere hamıle kalamadım hep tedavı oldum acıklasınlar sunu nolur ıkıncıyı yaparsam denerim
Ben bi de yok korundum iste diye atar yapanlari anlamiyorum!! Yahu benim basima gelse derim ki nerde bi hata var. Bi daha olmamasi icin napabilirim? Daha iyi bilenlerden bi akil alayim. Yok, kaza da kaza.kaza mı değil mi bilemem de şu ilk paragrafta renklendirdiğim yerde ki şeyi ben de hayretle okuyorum.
boşanmak üzere olunan bir adam ile nasıl aynı yatağa girilebilir bunu yıllardır çözemedim.
Arkadaşım spiral le ikiz hamile kalmıştı
daha dogurmadım görunuste 5 hafta daha var ama sanırım ıkı haftası ancak varSen bosver onu hayirsiz dogurmadinmi daha :)
benım oyle olsa adamı severım vazgecerım :)Gecen gün 15 haftalık hamileliğini yeni öğrenen ve boşanma davası acılan bi bayana demiştim;
Gitmeden adam veda busesimi verdi dedim
Hanım efendi kırıcı konuştuğumu söyledi.
Boşanma kararı uzun bi sürec değilmidir benmi yanlış biliyorum en az üstünde 4, 5 ay düşünülcek bi durum değilmi nasıl boşanıcakken birlikte olunur bende hayretler içinde okuyorum.
En garanti diye taktırdı prezervatif eşine alerji yapıyormuş latex olduğu için onlarda spiral karar vermişler kadın doğumlu bakmış kayma da yokmuş ki doktor çok şaşırmış ikizler doğdu sağlıklıBen spiral taktirsam ve eger cocuk düsünmüyorsam bi yöntem daha eklerim. Demek istedigim niye bi yöntem?madem bu kadar dogurganiz?