Kazayla nasil hamile kaliniyor?biri beni aydinlatsin

Aldatma mevzusu ise olabilir yani aniden ortaya çıkmış bir şey.
Burada @ElmalıTurtam vardı hamileyken aldatılmıştı buna benzer bir şey varsa makul bence.

Yo aldatma değildi evet aldatma farklı bi mevzu o anlaşılabilir.

Kaza değil de tedbirsiz davranma diyelim ona.

Vallahi hayat bu herşey olabilir. Cahil, tedbirsiz, sınırlarını koruyamayan, boşanma arefesinde olup da ite kaka giden bir cinsel hayat evresinde olup hamile de kalabilir insan. Şahsen böyle bir durum başıma gelse kimseye bunu yargılama hakkı vermem. Ağzını büzüp de nidin çucuk diyene sanane lan bundan, yaptıysam da yapmadıysam da sanane der, çocuğuma da paşalar gibi bakarım elimden geldiğince.

Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez.

bende 3 senedir uğraşıyorum çocuk için. Ama yapamadım Allah rızası için açıklasınlar şu kaza denen şey nasıl oluyor belki ben de hamile kalırım
o zaman gerı cekılmeyle korunun belkı ıse yarar :KK70:

rabbım tez zamanda göndersın melegınızı beklemek cok zor

2 aşılama yaptırdım hamile kalamadım.
pes ettim olmuyo bu iş diye. pko yüzünden dığum kontrol hapı, eşimin mantarı yüzünden prezarvatif kullandık o ara hamile kaldım. bebeklerimide 1 hafta arayla kaybettim.

olunca oluyo demekki

Bu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??

Calismak zorundayim. Bilmem kacinci cocuguma kazayla hamile kaldim. Aldirayim mi?

Önleyici bi kafayla hareket etsek de sonucunda bu yavrular bunun cezasini cekmese.

Kazayla olan sey gercekte kaza mi? O zaman kazaya ugramayanlar bunu nasil basariyor? o_O
Ben de esi korunurken hamile kalmis biriyim. Ilk cocugumla kardesinin arasinda 19 ay var. Bebegimi emzirdigim icin hormon iceeikli korunma yontemlerini kullanamadim. Spiralide cesitli sebeplerle istemedim. O yuzden esim korundu. Fakat hamile kaldim. Ha esimle bosanmak uzeremiyim hayir. Zaten 2. Cocugu istiyorduk sadece aralarinda biraz daha fazla zaman olacakti. Simdi zorlaniyorum biraz ama iyikide olmus bu "kaza".yani bazen olabiliyor demekki bende senin gibi nasil oluyo derken basima geldi nasil oldugunu yasayarak ogrendim.

Kazayla hususu bana hep şu haneri hatırlatıyor.
images (4).jpg

Doğumkontrol hapı kullanırken hamile kaldım kızıma,kazamı oluyor bilmiyorum siz söyleyin,ben hala cevabını bulamadım:KK64:

Bi komsum bana ne zaman ikinci çocuk diye sordu.
Allah ne zaman gonderirse o zaman dedim.
Eşinden habersiz yap ikinci çocuğu kaza dersin dedi.
Hıı ? Diye kaldım ben
Hala anlamadim ne demek istediğini
Insan eşinden habersiz nasıl hamile kalır
Bazen Türkler çıldırmış olmalı diyorum

Doğumkontrol hapı kullanırken hamile kaldım kızıma,kazamı oluyor bilmiyorum siz söyleyin,ben hala cevabını bulamadım:KK64:
aaa her gün aynı saatte alıyor muydunuz. hap kullanırken kusma ishal oldu mu. veya etki edecek başka ilaçlar kullandınız mı. çok soru srdum biliyorum:) bende kullanıyorum o yüzden sordum :)

aaa her gün aynı saatte alıyor muydunuz. hap kullanırken kusma ishal oldu mu. veya etki edecek başka ilaçlar kullandınız mı. çok soru srdum biliyorum:) bende kullanıyorum o yüzden sordum :)
Hayır Canım hiç bir sorun olmadı hala kullanıyorum aynı hapı :) hergün aynı saatde olmasada sabah kahvaltıdan sonra içiyorum yani bu bazen Sabah 9 öğlene yakın 11 de olabiliyor.

Ama bu işin garantisi yok rabbim ol derse korunurkende olur KAZA değil KISMETTİR bunun adı :)

kaza mı değil mi bilemem de şu ilk paragrafta renklendirdiğim yerde ki şeyi ben de hayretle okuyorum.

boşanmak üzere olunan bir adam ile nasıl aynı yatağa girilebilir bunu yıllardır çözemedim.
Bu karmasayi birebir yasamis biri olarak cevap vermek istedim
Eski kocamla son zamanlarda aramiz soguktu ben cok calisiyor yorgûndur,maddi sikintilari var,depresyon olabilir diye ustelemedim
bu donemde ilskimiz oldu ben korûndugum halde hamile kalmisim
Ogrendigimde bebek 3aylik olmus tu
Aldatildigimi ve hamileligimi ayni zamanda ogrenmis oldum
Banada cok dediler hem hamilesin hem bosaniyorsun diye
Biz turk kadinlari galiba yuvamiz yikilmasîn diye son raddeye gelmedikce ayrilmiyoruz
Oysa kocamdaki o soguklugu farkedînce ayrilmak daha mantikliydi

Evlendim bir ay önceden hap kullanmaya başladım her gece aynı saatte içtim korudu. İlacı bıraktım 7.ay hamile kaldım. Kızım 11 aylık 5 aylıkken spiral taktırdım. Hatta bir de ne olur ne olmaz diye riskli günlerde prezervatif kullanıyoruz. Bilmiyorum bu kadar korunup kazaya uğrayan var mı..

En emin yol olan ilaçla korunmada bile % 1lik risk vardır. O ay kullanılan ve doğum kontrol hapının etkisini azaltan ilaçlar ve kusma gibi rahatsızlıklar da cabası. Spiral kayar, diğeri defolu çıkar. Yani Allah diledikten sonra her şekilde çocuğunuz olur. Ama buna kaza denmez, nasip denir :KK66:
Haa bunların dışında kaza eşittir tedbir almamaktır maalesef...

Bu karmasayi birebir yasamis biri olarak cevap vermek istedim
Eski kocamla son zamanlarda aramiz soguktu ben cok calisiyor yorgûndur,maddi sikintilari var,depresyon olabilir diye ustelemedim
bu donemde ilskimiz oldu ben korûndugum halde hamile kalmisim
Ogrendigimde bebek 3aylik olmus tu
Aldatildigimi ve hamileligimi ayni zamanda ogrenmis oldum
Banada cok dediler hem hamilesin hem bosaniyorsun diye
Biz turk kadinlari galiba yuvamiz yikilmasîn diye son raddeye gelmedikce ayrilmiyoruz
Oysa kocamdaki o soguklugu farkedînce ayrilmak daha mantikliydi

3 ay nasil farketmediniz hamileliginizi? Bi de hangi yöntemi kullaniyordunuz? Meraktan soruyorum

X