Kazayla nasil hamile kaliniyor?biri beni aydinlatsin

Siz evli değilseniz, çocuk sahibi olmayı neden bu kadar taktınız? Bekar anne de olunabilir de. Memursanız sanki iyi bakmazlar. Özelde bile böyle.
Ben istemiyorum zaten de sonuçta neredeyse bütün kadınlarda fazla fazla olan özellik sende yok.kullanmayacak olsan da bir eksiklik hissediyor insan.hani evlenmek istemezsin ama yine de talip çıkmasını beklersin.en azından seninle evlenmek isteyen kişiler olduğunu bilirsin bunun gibi.kendi tercihin olmalı yani.

O zamanla oluyor gerçekten ümidini kesecek kadar vakit geçmişse.ben de 26 yaşına kadar atanamadığım için tamamen ümidimi kesmiştim, o sene atandım.bunu kastediyorlar.tamamen ümidini kesecek kadar zaman geçmemiş demek ki.artık istemiyorum demekle olmuyor.

Bu zombi konu neden açıldı kim gene kazaya uğradı gızzz

Hatun doğum kontrol hapının saatine uymayıp hamile kalmış saatine.biz kadınlıktan istifa edelim bence, becremiyoruz bu işi hormon ,mormon, rahim şekli falan filan herşey normal ben de bayılacağım valla.
çocuğum oluyor mu olmuyor mu diye öğrenmek için hamile kalıp sonra da o bebeği aldıran ferhans mı yazdı bunları?oluyormuş bebeğin bak

Olabileceği varsa oluyor bazen
Teyzem 45 yasında iken 15 sene aradan sonra 2. Çocuğuna hamile olduğunu öğrenmişti
Plansız olmuştu hatta baya bir ağlamıştı.
Bazen insan ne kadar tedbir alırsa alsın akışın önüne geçemiyor.

konu eski ama yine de yazman istedim. 2 ebe hemsire, 1 hemsire,1 kadin dogumcu tanidiklarimin anlattiklari vakalardan, kaza oldu diyenlere sordugum sorulara verdikleri cevaplardan sonra olusan fikrim %95’i kaza degil.

dogum kontrol hapini buyuk cogunluk agri kesici gibi kullaniyor. saatine bile dikkat edilmesi gerektigini bilmiyor, zaten az sayida bilenlerin de buyuk kismi umursamiyor. prezervatifin ne zaman ve nasil takilmasi gerektigini bilen kullanici sayisi da cok az. spirali 10 yil once taktirip bir kere bile doktora gitmemis kadin spirale ragmen hamile kaldim diyor mesela. geri cekilmenin bir korunma yontemi oldugunu dusunen cok kisi var. korunma ignesini zamaninda yaptirmayip igne korumadi hamile kaldim diyor gibi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…