-
- Konu Sahibi littlemother
Ben istemiyorum zaten de sonuçta neredeyse bütün kadınlarda fazla fazla olan özellik sende yok.kullanmayacak olsan da bir eksiklik hissediyor insan.hani evlenmek istemezsin ama yine de talip çıkmasını beklersin.en azından seninle evlenmek isteyen kişiler olduğunu bilirsin bunun gibi.kendi tercihin olmalı yani.Siz evli değilseniz, çocuk sahibi olmayı neden bu kadar taktınız? Bekar anne de olunabilir de. Memursanız sanki iyi bakmazlar. Özelde bile böyle.
O zamanla oluyor gerçekten ümidini kesecek kadar vakit geçmişse.ben de 26 yaşına kadar atanamadığım için tamamen ümidimi kesmiştim, o sene atandım.bunu kastediyorlar.tamamen ümidini kesecek kadar zaman geçmemiş demek ki.artık istemiyorum demekle olmuyor.Yaa bir de şunlar var duymuşsundur;
'ÇOK İSTİYORDUM GİTMEDİĞİM DOKTOR KALMADI ARTIK BOŞVER DEDİM KENDİME OLMAYACAK İSTEMEYİ TAMAMEN BIRAKTIM HİİİÇÇ AKLIMA BİLE GELMEDİ ADETİM GEÇMİŞ BİLE ÇOK SONRA ANLADIM'
Bir de bunlara öyle uyuz oluyorum kiiii. Ya insan adetininin geçtiğini nasıl anlamaz zaten istiyormuşsun nasıl tamamen sildin unuttun. İlişkide de mi aklına gelmedi ? Bi de etrafımda unut diyorlar tamamen unut unutunca oluyormuş. Nasıl unutayım be imkansız istemiyorum dediğim halde unutmuyorum
Smokin inşallah sağ salim büyüsünYaa kır papatyaso hayırlı olsun. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bu zombi konu neden açıldı kim gene kazaya uğradı gızzzBu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??
Calismak zorundayim. Bilmem kacinci cocuguma kazayla hamile kaldim. Aldirayim mi?
Önleyici bi kafayla hareket etsek de sonucunda bu yavrular bunun cezasini cekmese.
Kazayla olan sey gercekte kaza mi? O zaman kazaya ugramayanlar bunu nasil basariyor?
çocuğum oluyor mu olmuyor mu diye öğrenmek için hamile kalıp sonra da o bebeği aldıran ferhans mı yazdı bunları?oluyormuş bebeğin bakHatun doğum kontrol hapının saatine uymayıp hamile kalmış saatine.biz kadınlıktan istifa edelim bence, becremiyoruz bu işihormon ,mormon, rahim şekli falan filan herşey normal ben de bayılacağım valla.