- 8 Ekim 2010
- 847
- 177
- 37
-
- Konu Sahibi littlemother
nasipten öte yol gitmez mutlaka :)Hayır Canım hiç bir sorun olmadı hala kullanıyorum aynı hapı :) hergün aynı saatde olmasada sabah kahvaltıdan sonra içiyorum yani bu bazen Sabah 9 öğlene yakın 11 de olabiliyor.
Ama bu işin garantisi yok rabbim ol derse korunurkende olur KAZA değil KISMETTİR bunun adı :)
Ben bunu cidden anlamıyorum büyük konuşmak değil ama ne bileyim.Bu karmasayi birebir yasamis biri olarak cevap vermek istedim
Eski kocamla son zamanlarda aramiz soguktu ben cok calisiyor yorgûndur,maddi sikintilari var,depresyon olabilir diye ustelemedim
bu donemde ilskimiz oldu ben korûndugum halde hamile kalmisim
Ogrendigimde bebek 3aylik olmus tu
Aldatildigimi ve hamileligimi ayni zamanda ogrenmis oldum
Banada cok dediler hem hamilesin hem bosaniyorsun diye
Biz turk kadinlari galiba yuvamiz yikilmasîn diye son raddeye gelmedikce ayrilmiyoruz
Oysa kocamdaki o soguklugu farkedînce ayrilmak daha mantikliydi
Bende yasmin kullanıyorum çok dikkat etnasipten öte yol gitmez mutlaka :)
bende yasmin kullanıyorum bir de yumurtlama döneminde dikkatli davranıyoruz buna rağmen olursa dediğiniz gibi kısmet:)
bu arada rabbim bebeğinize hayırlı uzun ömürler versin :)
Cinsellik medeni kanun dinlemez. Hayvani bir iç güdü neticede, evlilik boşanma gibi medeni olaylardan bağımsız tutuyorlar galiba.kaza mı değil mi bilemem de şu ilk paragrafta renklendirdiğim yerde ki şeyi ben de hayretle okuyorum.
boşanmak üzere olunan bir adam ile nasıl aynı yatağa girilebilir bunu yıllardır çözemedim.
Masallah kuzuma insallah sag salim dogacak sen iyi olda yazma raziyimdaha dogurmadım görunuste 5 hafta daha var ama sanırım ıkı haftası ancak var
kuzum nasılsın ne haldesın eskısı gıbı yazamıom buraya
Canim valla hic farketmedim benim son zamanlarda adet duzenim bozulmustu hatta hamileymisim ve ben jinekolog muayenemi oldum o donem bir aylik halileymisim dra sormustum normal demisti3 ay nasil farketmediniz hamileliginizi? Bi de hangi yöntemi kullaniyordunuz? Meraktan soruyorum
Canim valla hic farketmedim benim son zamanlarda adet duzenim bozulmustu hatta hamileymisim ve ben jinekolog muayenemi oldum o donem bir aylik halileymisim dra sormustum normal demisti
Hapla korunuyordum ve 1 yil oncesîde rahim ameliyati olmustum oyle kolay hamile kalabilmeme sasiyorum
Dr kontrolunde benden parca almisti ustelîk
Ailemin yanina gidip konusmak istemistim bosanmak istiyorum diye
Hamile oldugumu ogrendim utancimdan diyemedim bosnmayi erteledim
Konuyu okurken hep bunu düşündüm de soramadim allah razı olsun.Bende kaza sonucuyumdaha doğrusu tekne kazıntısı 7 seneden sonra plansız çıkagelmişim,aldırmaya niyetlenip vazgeçmişler :) iyiki de doğmuşum. Ben 3 yıldır hap kullanıyorum mesela, antibiyotik vs kullanıyorsam,kondom kullanırız ek olarak. Spiral hayatımı kaydırdı ona bulaşamıyorum o yüzden.
Birde hep merak ettiğim bir konu var hatunlar. Geri çekilme diyor da herkes, işin özel kısmı o anı beraber yaşamak değil mi yani? Birlikte boşalmayıp o anda bırakmak bana çok saçma geliyor,neden yapayım ozaman finalde yalnızsam :)
Benimde hep dikkatimi çekiyordu geri çekilmeden bahsederken sonunda söyledim :)Konuyu okurken hep bunu düşündüm de soramadim allah razı olsun.nasıl bir iskencedir o öyle ya en heyecanlı yerinde. bir de cogu kişi uyguluyor bakıyorum da. Ülkenin yarısı sevismiyor.
Bir de ahaha dayanamicam, erken boşalma oranı yüksek bir ülkede en fazla kullanilan yöntem.Benimde hep dikkatimi çekiyordu geri çekilmeden bahsederken sonunda söyledim :)aynen filmin final sahnesinde kapatmak gibi
Birde şu var onuda yeni duydum, boşalmadan hemen önce prezervatif takmak.Bir de ahaha dayanamicam, erken boşalma oranı yüksek bir ülkede en fazla kullanilan yöntem.
Birde şu var onuda yeni duydum, boşalmadan hemen önce prezervatif takmak.
iyiyiz ama dikiş baya zorluyo artık ama soylenmeye hakkım yok kı ben az mı bekledım ıkı 3 agrı oldu dıye söylenemem ama zor bı surec kım kolay hamılelık yasadım dıosa cok sanslı gercektenMasallah kuzuma insallah sag salim dogacak sen iyi olda yazma raziyim
Benim ilk aylarım bulantılı geçti ama şu an çok rahatım şükürler olsun. İnşallah doğuma kadar böyle şikayetsiz devam eder..iyiyiz ama dikiş baya zorluyo artık ama soylenmeye hakkım yok kı ben az mı bekledım ıkı 3 agrı oldu dıye söylenemem ama zor bı surec kım kolay hamılelık yasadım dıosa cok sanslı gercekten
ıkıncı 3 ay rahat gecıo ama son 3 hele de son ay fena saga yatılmıo sola yatılmıo sırt ustu hıc yatılmıo donulmuyo oyy sureklı agrı baskıBenim ilk aylarım bulantılı geçti ama şu an çok rahatım şükürler olsun. İnşallah doğuma kadar böyle şikayetsiz devam eder..
İlk hamileliğiniz mi?Beni gören 3 aylık falan hamile sanıyor resmen göbeğim çıkmadı.Hatta doktor şaşırdı,bir şeyden şüphelenip bir dolu test yaptı sağlıklı mıyız diye,sen son 3 ayda diğerleri gibi olmazsın dedi ama bakalım, sağa sola yatamamak beni çok rahatsız ediyor ben yüzükoyun yatıyordum hepıkıncı 3 ay rahat gecıo ama son 3 hele de son ay fena saga yatılmıo sola yatılmıo sırt ustu hıc yatılmıo donulmuyo oyy sureklı agrı baskı
Suan bosanma bitti nerdeyse 1yil oldu ayrildikCok enteresan ya. E peki naptiniz sonra? Yani su an ne durumdasiniz?