- 30 Ekim 2015
- 572
- 908
-
- Konu Sahibi littlemother
kaç senedir ben hiç kazaya kurban gitmedim
kondom yırtıldı 2 kere
koştur koştur ertesi gün hapı aldım içtim hiç de kaza olmadı
belki de çocuğum olmuyordur.
burdaki kazalar geliyorum diyor ama nasıl oluyosa :)
Nasıl yırtıldı kızkaç senedir ben hiç kazaya kurban gitmedim
kondom yırtıldı 2 kere
koştur koştur ertesi gün hapı aldım içtim hiç de kaza olmadı
belki de çocuğum olmuyordur.
burdaki kazalar geliyorum diyor ama nasıl oluyosa :)
Aynen kazayla nasıl boşalıyorlar .skazayla nasıl oluyo bende merak ediyorum.Yani erkek değilmi sonuçta dikkat etmesi gereken...yani erkeğin elinde olan bişey değilmi nasıl kazayla oluyo?
Aynen kazayla nasıl boşalıyorlar .s
Benım için kaza şudur prezervatif yırtılır , hapı içmeyı unutursun falan filan yanı .s
İçine yanlışlıkla boşalmak nedır bu kadar iraddesı yok mu yanı...
Ben evlıyım ve gayette ne zaman gelıcegını bılıyor yanı eşim. o yuzden yanlışlıkla içine boşaldım lafı bana komık gelıyor .sben evli değilim ama bildiğim kadarıyla erkek tualeti geliyomuş gibi anlıyomuş nezaman geliceğini o sıvının.Eee ozaman nasıl kazayla oluyo bu iş..yani korunmadan bile hamile kalınmaması lazım ozaman
ben evli değilim ama bildiğim kadarıyla erkek tualeti geliyomuş gibi anlıyomuş nezaman geliceğini o sıvının.Eee ozaman nasıl kazayla oluyo bu iş..yani korunmadan bile hamile kalınmaması lazım ozaman
Bu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??
Calismak zorundayim. Bilmem kacinci cocuguma kazayla hamile kaldim. Aldirayim mi?
Önleyici bi kafayla hareket etsek de sonucunda bu yavrular bunun cezasini cekmese.
Kazayla olan sey gercekte kaza mi? O zaman kazaya ugramayanlar bunu nasil basariyor?
boşalma anında geri çekilme olsa da öncesinde de sperm çıkışı oluyor ve bu da hamileliğe neden oluyor.
"Geri Çekme (doğal yöntemlerle korunma) yönteminin diğer başarısızlık nedeni ise ilişki sırasında, erkeğin penisinde boşalmadan önce gelen ilk meni içerisinde sperm hücrelerinin bulunmasıdır. Böylelikle daha erkek boşalmadan bile belli oranda sperm vajinaya geçmektedir."
İlk evlendiğimde gittiğim doktor yumurtalıkların mükemmel durumda hemen hamile kalabilirsin ama ilaç kullanmanı tavsiye etmem bunu bozmamak adına demişti. Sonrasında eşim korundu. Çocuk yapmaya karar verdiğimizde hemen ilk ay olmuştu.Sanırım doğum kontrol yöntemlerini doğru kullanmamakla ilgili bir şey. Kondom olsun doğum kontrol hapı olsun.
Bir de bizim insanımız afedersiniz dışarı boşalma denen şeyi korunma yöntemi sanıyor.
Bazen de herşeye rağmen bebeğin gelesi varmış geliyor, bazı kadınların doğurganlığı ve yumurta kalitesi çok yüksek oluyor ama onlar azınlıktadır herhalde...
Aaaaa hayırlı olsun Cute abla2 kere kazara hamıle kaldım
birinde ertesi gün hapı içtim genede oldu.
diğerinde prez. içimde kaldı çıkardık ve gene hamileydim.
Oluyor
İlk evlendiğimde gittiğim doktor yumurtalıkların mükemmel durumda hemen hamile kalabilirsin ama ilaç kullanmanı tavsiye etmem bunu bozmamak adına demişti. Sonrasında eşim korundu. Çocuk yapmaya karar verdiğimizde hemen ilk ay olmuştu.
2. Bebeğimde de tedbirsizlik sonucu yolunu bulan bir kaç damla spermden hamile kaldım :)
Sanırım ben doğurganlığı ekstra olan kadınlardanım. İyi mi kötü mü bilemedim ama plansız hamilelik sonrası ekstra dikkat etmeye başladım. İğneden ölesiye korkan ben hapı unuturum falan diye her ay korunma iğnesi oluyorum.
İyi ki olmuş o tedbirsizlik, yoksa müstakbel kocacığım doğmayacakmış bakİlk evlendiğimde gittiğim doktor yumurtalıkların mükemmel durumda hemen hamile kalabilirsin ama ilaç kullanmanı tavsiye etmem bunu bozmamak adına demişti. Sonrasında eşim korundu. Çocuk yapmaya karar verdiğimizde hemen ilk ay olmuştu.
2. Bebeğimde de tedbirsizlik sonucu yolunu bulan bir kaç damla spermden hamile kaldım :)
Sanırım ben doğurganlığı ekstra olan kadınlardanım. İyi mi kötü mü bilemedim ama plansız hamilelik sonrası ekstra dikkat etmeye başladım. İğneden ölesiye korkan ben hapı unuturum falan diye her ay korunma iğnesi oluyorum.