- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
-
- Konu Sahibi littlemother
Dogum kontrol hapını kullanıyordum adet donemınde ara verdgmzde bırlıktelk yasadık esım koruyordur adet donemnde bsy olmaz dye guvendı
Öyle bıseymı var bee? cıddenmı varKaza ile hamile kalanlar bimdeki üç tanesi bir lira olan prezervatifi kullandıklarını düşünüyorum
Ama normalde koruması gerek bılıyormusunee sizinki de tedbirsizlik oluyor işte
Kafalar kafalargenel olarak zaten kadın cagresiz annesi babası yok istemiyo adam istemiyo evden kovuyı kadıın gidicek yeri yok napsın adam tecavüz mü etsin istemesede birlikte oluyodur TÜRKİYE burası neler var burda okuyroz amerikada yasıyoruz gibi davranmayalım....
Bu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??
Calismak zorundayim. Bilmem kacinci cocuguma kazayla hamile kaldim. Aldirayim mi?
Önleyici bi kafayla hareket etsek de sonucunda bu yavrular bunun cezasini cekmese.
Kazayla olan sey gercekte kaza mi? O zaman kazaya ugramayanlar bunu nasil basariyor?
BakınJessey hanım Alys hanım benı cok ıyı anlamıs ve acıklamayı yapmıs ayrıca orada mesajımın devamını alıntılamamıssınız ısınıze gelen kısmını yarısını almıssınız ben tekrar acıklıyorum daha da acıklamayacagım butun korunma yntemlernı deneyp hala tedbırsız oluyorsam ne dıym daha sıze.ben spral taktırdım tutmadı gerı cıkarttılar enfeksıyon olustu.esımın annesı ve anneannesı hemsıre ıgneyı yaptırmamamı soyledıler adetını duzensızlestırır kılo aldırıyo hap kullan dedıler hap kullanıyordum bılıyorsunuz kı bu hap adet donemınde ara verılerek kullanılıyor ve normalde adet donemınde yumurtlama olmaz ve hamıle kalınmaz cok dusuk bı rısk adet donemnde hamıle kalmak ve esım anneanne ve annesyle buydgu ıcın bu konulara cok hakım bılıyor ogrenmıs adetmn son gunu bsey olmaz dedı ama hapın koruyuculugu devam edıyordu ve ben yıne guvenmeyıp esıme sozde sız tedbrszlk dıyorsunuz ama ertesı gun hapını aldım ve kullandım mesajmn devmda yazdgm gıbı ona ragmen hep hap hem adet donemı hem ertesı gun hapı herseye ragmen hamıle kaldım yanı tedbırlerı almıstım sız nasıl dusunursenız dusunun daha ne yapabılırdım yanı ılla dusuncenzı kabul ettırmye calısmayn ınsanlara bu sızın dusuncenız sıze gore tedbrsz olablrm ama bn tedbırlermı aldım anlayan anlamıs zaten sız anlamasanz da olur yanı ayrıca hnmefndı burada ınsanların basına gelenlerı sormus nıye cogunuz ılla korunup asla hamıle kalınmazmıs gıbı tedbrsızlıkte tedbrszlk falan dye konusuyorsunz basına gelırse anlarsınız bı tek ben degl pre.spral .ıgne hepsıyle hamıle kalan bı suru ınsan var hcbrı yuzde yuz koruyucu degl olacgı varsa olur
BakınJessey hanım Alys hanım benı cok ıyı anlamıs ve acıklamayı yapmıs ayrıca orada mesajımın devamını alıntılamamıssınız ısınıze gelen kısmını yarısını almıssınız ben tekrar acıklıyorum daha da acıklamayacagım butun korunma yntemlernı deneyp hala tedbırsız oluyorsam ne dıym daha sıze.ben spral taktırdım tutmadı gerı cıkarttılar enfeksıyon olustu.esımın annesı ve anneannesı hemsıre ıgneyı yaptırmamamı soyledıler adetını duzensızlestırır kılo aldırıyo hap kullan dedıler hap kullanıyordum bılıyorsunuz kı bu hap adet donemınde ara verılerek kullanılıyor ve normalde adet donemınde yumurtlama olmaz ve hamıle kalınmaz cok dusuk bı rısk adet donemnde hamıle kalmak ve esım anneanne ve annesyle buydgu ıcın bu konulara cok hakım bılıyor ogrenmıs adetmn son gunu bsey olmaz dedı ama hapın koruyuculugu devam edıyordu ve ben yıne guvenmeyıp esıme sozde sız tedbrszlk dıyorsunuz ama ertesı gun hapını aldım ve kullandım mesajmn devmda yazdgm gıbı ona ragmen hep hap hem adet donemı hem ertesı gun hapı herseye ragmen hamıle kaldım yanı tedbırlerı almıstım sız nasıl dusunursenız dusunun daha ne yapabılırdım yanı ılla dusuncenzı kabul ettırmye calısmayn ınsanlara bu sızın dusuncenız sıze gore tedbrsz olablrm ama bn tedbırlermı aldım anlayan anlamıs zaten sız anlamasanz da olur yanı ayrıca hnmefndı burada ınsanların basına gelenlerı sormus nıye cogunuz ılla korunup asla hamıle kalınmazmıs gıbı tedbrsızlıkte tedbrszlk falan dye konusuyorsunz basına gelırse anlarsınız bı tek ben degl pre.spral .ıgne hepsıyle hamıle kalan bı suru ınsan var hcbrı yuzde yuz koruyucu degl olacgı varsa olur
Adet döneminde birakilmaz. 21 günlük haplari icersiniz 7 gün ara verirsiniz. 28 günlük olanlari vardir. Hic ara vermezsiniz. Yani bunun regl dönemiyle alakasi yok. Sadece ilk baslayinca regl döneminin ilk bes günü baslanmasi gerekiyor. Bunlar prospektüste yaziyor zaten. Ne diye esinize onun ta anneannesine itimat ediyorsunuz?
Sağol canım benim ♡Allah gönlüne göre versin inşaallah.ben bu konularda mesajını görünce içten diliyorum sana.eski mesajlarında çok duygulandırmıştın beni.çok yazmam bu köşeye ama bil istedim :)
İnşallah teşekkür ederim tatlım ❤❤Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tez vakitte versin inşallah