Kazayla nasil hamile kaliniyor?biri beni aydinlatsin

Çocukken annemler komşu kadınlarla konuşırken duymuştm ilk defa;kazayla oldu bu en küçüğü,hahah falan fişman.. ilerde de nasıl kazayla diye düşünmüş,aklım almamıştı,uyurken yanlışlıkla birleşme mi olmuş? Millet çıplak mı yatıyo falan derdim :) tedbirsizlik aslı.. herkesin doğurganlığı farklı farklı. Mesela adet bitiminin ilk günü rahim içi duvar daha kendini toparlamadığından hamile kalma olasılığı yok diyorlar. Ama kalanını biliyorum..

TEDBİRSİZLİK.

3,5 yıldır evliyim prezervatifle korunuyoruz. ilk yıllarda asla ama asla çocuk ıstemedığımz için ereksiyon olur olmaz takıyorduk. Şimdilerde ise o kadar dikkat etmıyoruz. Ereksiyondan sonra yanı boşalmaya yakın takıyoruz. Şuan olsa da benım için problem yok yanı . Süpriz olur o kadar.
Hamile kalanlarda buyuk ıhtımalle geri çekkilme, prezervatifi yanlış zamanda takma , hapı 1 gun atlama gibi gibi birçok faktörü yapmadıkları için bebekler o karına gelıyorrr.......

kazayla nasıl oluyo bende merak ediyorum.Yani erkek değilmi sonuçta dikkat etmesi gereken...yani erkeğin elinde olan bişey değilmi nasıl kazayla oluyo?
Aynen kazayla nasıl boşalıyorlar .s
Benım için kaza şudur prezervatif yırtılır , hapı içmeyı unutursun falan filan yanı .s
İçine yanlışlıkla boşalmak nedır bu kadar iraddesı yok mu yanı...

Aynen kazayla nasıl boşalıyorlar .s
Benım için kaza şudur prezervatif yırtılır , hapı içmeyı unutursun falan filan yanı .s
İçine yanlışlıkla boşalmak nedır bu kadar iraddesı yok mu yanı...

ben evli değilim ama bildiğim kadarıyla erkek tualeti geliyomuş gibi anlıyomuş nezaman geliceğini o sıvının.Eee ozaman nasıl kazayla oluyo bu iş..yani korunmadan bile hamile kalınmaması lazım ozaman

ben evli değilim ama bildiğim kadarıyla erkek tualeti geliyomuş gibi anlıyomuş nezaman geliceğini o sıvının.Eee ozaman nasıl kazayla oluyo bu iş..yani korunmadan bile hamile kalınmaması lazım ozaman
Ben evlıyım ve gayette ne zaman gelıcegını bılıyor yanı eşim. o yuzden yanlışlıkla içine boşaldım lafı bana komık gelıyor .s

ya o değil de kızlar bende zerre kadar anne olma isteği yok, çocukları hiç sevmiyorum.. henüz bekarım ama yarın öbür gün evlenince çocuk isterse eşim, ki ister yani, nasıl yapıcam bilmiyorum.. o yüzden inşallah ben de kazayla falan hamile kalmam nasıl oluyosa artık o..

boşalma anında geri çekilme olsa da öncesinde de sperm çıkışı oluyor ve bu da hamileliğe neden oluyor.
"Geri Çekme (doğal yöntemlerle korunma) yönteminin diğer başarısızlık nedeni ise ilişki sırasında, erkeğin penisinde boşalmadan önce gelen ilk meni içerisinde sperm hücrelerinin bulunmasıdır. Böylelikle daha erkek boşalmadan bile belli oranda sperm vajinaya geçmektedir."

Kesinlikle tedbirsizlik arti bosanmak uzere olan bi insan nasil kaza ile hamile kaliyor bunu anlamis değilim... ben kesinlikle esime birakmam en basiti hap kullanirim

Bu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??

Calismak zorundayim. Bilmem kacinci cocuguma kazayla hamile kaldim. Aldirayim mi?

Önleyici bi kafayla hareket etsek de sonucunda bu yavrular bunun cezasini cekmese.

Kazayla olan sey gercekte kaza mi? O zaman kazaya ugramayanlar bunu nasil basariyor? o_O

Sanırım doğum kontrol yöntemlerini doğru kullanmamakla ilgili bir şey. Kondom olsun doğum kontrol hapı olsun.
Bir de bizim insanımız afedersiniz dışarı boşalma denen şeyi korunma yöntemi sanıyor.
Bazen de herşeye rağmen bebeğin gelesi varmış geliyor, bazı kadınların doğurganlığı ve yumurta kalitesi çok yüksek oluyor ama onlar azınlıktadır herhalde...
Ama boşanmak üzre olup hamile kalma olayını anlamıyorum ben de.Büyük konuşmayayım da kendi adıma insan kavgalıyken o iş hiç aklına gelmiyor karşısındaki kişi gözüne ejderha gibi görünüyor Hele ki boşanacak kadar sorunlu evlilikte cinsellik nasıl olabilir. Tecavüz söz konusu ise o ayrı tabii.

boşalma anında geri çekilme olsa da öncesinde de sperm çıkışı oluyor ve bu da hamileliğe neden oluyor.
"Geri Çekme (doğal yöntemlerle korunma) yönteminin diğer başarısızlık nedeni ise ilişki sırasında, erkeğin penisinde boşalmadan önce gelen ilk meni içerisinde sperm hücrelerinin bulunmasıdır. Böylelikle daha erkek boşalmadan bile belli oranda sperm vajinaya geçmektedir."

:KK58:

Sanırım doğum kontrol yöntemlerini doğru kullanmamakla ilgili bir şey. Kondom olsun doğum kontrol hapı olsun.
Bir de bizim insanımız afedersiniz dışarı boşalma denen şeyi korunma yöntemi sanıyor.
Bazen de herşeye rağmen bebeğin gelesi varmış geliyor, bazı kadınların doğurganlığı ve yumurta kalitesi çok yüksek oluyor ama onlar azınlıktadır herhalde...
İlk evlendiğimde gittiğim doktor yumurtalıkların mükemmel durumda hemen hamile kalabilirsin ama ilaç kullanmanı tavsiye etmem bunu bozmamak adına demişti. Sonrasında eşim korundu. Çocuk yapmaya karar verdiğimizde hemen ilk ay olmuştu.

2. Bebeğimde de tedbirsizlik sonucu yolunu bulan bir kaç damla spermden hamile kaldım :)

Sanırım ben doğurganlığı ekstra olan kadınlardanım. İyi mi kötü mü bilemedim ama plansız hamilelik sonrası ekstra dikkat etmeye başladım. İğneden ölesiye korkan ben hapı unuturum falan diye her ay korunma iğnesi oluyorum.

Bende kazayla hamile kalanlardanım biz p...f'le korunuyorduk ilk bir sene dikkat ettim sonra 1 kere eşim birden boşaldı prezervatfi takamadı hemen ilaç aldım felan ama o ay hamile kaldığımı öğrendim 8,5 aylık kızım var çok şükü sağlıklı iyiki doğmuş :) ama yine tedbirli olmama rağmen ikimizde o kadar çok dikkat etmeme rağmen yine hamileyim 3 aylık gerçekten sürpriz oldu nerde hata yaptık bulamıyorum eşimde anlamadı. çok şükür mutlu bir evliliğimiz var ailem tarafından eşim tarafından tam destek aldım bunuda doğuracağım hiç pişman değilim :):) Doğurduktan sonra tüpleri bağlatmayı düşünüyorum yoksa nasıl korunucam neye güvenicem artık :KK43::KK43:

İlk evlendiğimde gittiğim doktor yumurtalıkların mükemmel durumda hemen hamile kalabilirsin ama ilaç kullanmanı tavsiye etmem bunu bozmamak adına demişti. Sonrasında eşim korundu. Çocuk yapmaya karar verdiğimizde hemen ilk ay olmuştu.

2. Bebeğimde de tedbirsizlik sonucu yolunu bulan bir kaç damla spermden hamile kaldım :)

Sanırım ben doğurganlığı ekstra olan kadınlardanım. İyi mi kötü mü bilemedim ama plansız hamilelik sonrası ekstra dikkat etmeye başladım. İğneden ölesiye korkan ben hapı unuturum falan diye her ay korunma iğnesi oluyorum.

Maşallah aman çok dikkat edin. :-)Başka bir konuda da yazmıştım, benim ikiz bebek sahibi arkadaşım spirale rağmen hamile kaldı üstelik emziriyordu ve normalde gebeliği zorlaştıran koskocaman bir yumurtalık kisti vardı. İkiz değil bu sefer neyse ki ama oluyor işte doktor da çok şaşırmış...ikiz olmadı diye şükür ediyor şu an.

İyi ki olmuş o tedbirsizlik, yoksa müstakbel kocacığım doğmayacakmış bak :-)

X