Cilt Bakımı Ürünleri Kays Ya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Arkadaşlar, önce bir aktara gidilir ardından 2 şişe kekik yağı alınır eve gelinir ve vücudumuzda birikmiş sporla gitmeyen yağlı bölgeye sürülür ardından streçle sarılır biraz yanma hissedilir ama çok kısa süre içinde yağlardan kurtulduğumuzu görmek herşeye değer :dance:

kızlar kayısı yagını gozaltınıza surmeyın sakın.o cılt temzlemk ıcın.gozaltı ıcın kırısklkları onlemk adına kayısı cekırdegı yagı onerıyorlar ama bu yaglar uzun bı sure sonra yag bezesne sebep olablıyor.

arkadaşlar gözaltı kırışıklığı için ne önerirsiniz? 25 yaşındayım ve gözaltımdaki kırışıklıklar çok rahatsız etmeye başladı beni. güneşten ve mimiklerden dolayı zaten vardı biranda fazla kilo kaybından dolayı dahada belirginleşti.benneyaptımki
kayısı çekirdeği yağı kullanmayı düşünüyordum ama uzun süre kullandıktan sonra kötü sonuç alan arkadaşların yorumlarını okuyunca vazgeçtim.

ciddimisin gerçekten ne kadar sürede geçiyorlar nerene sürdün ve nasıl bir yağ yakıcı etkisi var arstırdınmı ne aralıkta sürdün biraz daha acıklarmısın lütfen

ya ben 15 yasındayım ve yuuzmde cok sıvlce sıyah nokta var bn sıvlcelerım ıcn kayısı yagı kulanmk ıstıyorum cıldım yaglı sızce kulanmalımıym..ne kemlr kulandım gecmedı ...LUTEN YAZIN

Canım kullan faydasını görürsün bence benimde sivilce sorunum vardı ne yaptımsa geçmediler en sonunda kayısı çekirdeği yağı kullandım etkisini hemen gösterdi ayrıca sabahlarıda yüzünü gül suyuyla sil ikisinide kullandınmı daha çok olumlu sonuç alırsın ben öyle yaptım.Bu arada kullanırsan KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞI kullan kayısı yağı cilde sürülmüyoa.s.

Canım ben kimden duyduysam yüz için kayısı çekirdeği yağı kullanılıyo istersen nettende bi araştır şahsen ben kayısı çekirdeği yağı kullandım sivilcelere çok iyi geldi

merhabalar, bende üzüm çekirdeği yağını kullanıyorum cildimdeki kılcal damarlar yüzünden yaklaşık bir ay oldu pek bi değişim yok bende ümidimi kesmeye başlamıştım senin ne zaman farketti cildindeki düzelme bende biraz daha mı kullanayım bana da aktar önerdi.

merhabalar , soruyu bana sormamışsın ama ben yine de cevap verim dedi. bende kara üzüm çekirdeği yağı kullanıyorum cildimdeki kılcal damarlar yüzünden yaklaşık bir ay oldu şimdilik bir değişim yok ama daha uzun kullanmak gerekiyor sanırım 2 yada 3 ay kadar siz sabah sürüp işe gidicem demişsiniz bence bunu gece yatmadan bir iki saat önce sürün öyle yatın sabah yıkayın çünkü çok parlıyor bu yağ ve bu yağları kullanıpta dışarı çıkıldığında güneş lekesi yapabiliyor sevgiler.

kızlar lazer epilasyon için gittiğim doktor söyledi bi hastası varmış kaysı yağı kıl köklerini besleyip tüylenmeye neden olmuş yüz bölgesinde iyice araştırın bence güzelleşcem diye daha kötü olmayın

bende bir kaç gündür kullanıyorum kayısı yağı umarım tüylenme gibi bişey olmaz böyle bi yan etkisi olduğunu bilmiodum ama sanatçıların çoğuda bu yağı kullanıyolarmış cilde çok faydalıymış

arkadaşlar yazılanların çoğunu okudum. ben ilk önce kayısı yağı kullandım ama onu suyla seyrelterek kullandım çünkü tek kullandığım zaman cildimde yanma oldu ve kokusu hoş bi kokuydu. şimdi kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum ikisi çok farklı, kayısı çekirdeği yağı daha yağlı ve hemen emilmiyor, kokusu da normal yağ gibi. ama sanki ilk kullandığım daha iyiydi. tekrar onu alacağım sanırım.fisfisfis

selamlar herkese. bütün yazıları itinayla okudum. arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla, ve çoğu kişiden duyduğum kadarıyla yüze sürülen KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞIdır. kayısı yağı normalde esans olarak kullanılıyormuş, aktarlardaki broşürlerde falan da hep öyle yazıyor. en son annem "elazığ-malatya pazarı" diye bir yere gitti, böyle aktar gibi, ordan adam hediye olarak kayısı çekirdeği yağı vermiş. rengi sarı, kokusu da aynı badem gibi. hani kayısının içinden çekirdeği çıkar, kırarsınız içinden de badem çıkar ya, aynen kokusu öyle. ben banyo yaptıktan sonra yüzüme sürüyorum, hemen emiliyor gibi ve gün içinde de yağlılık hissi vermiyor. cilt tipim hassas ve karma. aylarca roaccutane kullandım. şu an lekeler var, sadece cildimi beslesin diye sürüyorum ama memnunum. eğer aldığınız yağ kayısı gibi kokuyorsa emin olun yüze sürülmez. benim tarif ettiğim şekilde kokanları alın. zaten oldum olası güvenmem bu yağ üreticilerine. bi tanıdığımız demişti ki normal sıvı yağa koku katıp satıyorlar, güvenmeyin demişti. ben bir aktarda gördüm, 20 ml'lik yağlar 25 ytlden başlıyor. o kadarcık yağı çıkarmak için kimbilir kaç kg meyve-bitki harcanıyordur, sonucunda 2 ytlye satmazlar yani. iyi araştırın derim. yüzünüz mahvolmasın. a.s.

benim cıldım yaglı asırı dercede sıyah nokta var kayısı cekırdegı yagını surersem bu sıyah noktalar dahada artamı lutfen cvp yazıınn

Kayisi yağini bende kil maskesinden sonra kullanirim acip yakici bir etkisi var ve göz çevresine sürülmemesi gerektiğini duymuştum.

benim cıldım yaglı asırı dercede sıyah nokta var kayısı cekırdegı yagını surersem bu sıyah noktalar dahada artamı lutfen cvp yazıınn

siyah noktalara yoğurt ve limon kullanın. ben kullanıyorum çok memnunum. kayısı yağını bende gözaltınıza kullanmayın derim, çünkü benimde gözaltımı şişirdi. kaşıntı yaptı ayrıca. alnımda kullanıyorum 4 5 aydır kırışıklık için az bir etki gösterdi.

Arkadaşlar,ben bugün kayısı çekirdeği yağı aldım.Alma sebebim de cilt için kullanılması en uygun olan yağ olduğunu öğrendiğimden.Bunu iki aktara sordum aynı cevabı aldım.Ayrıca aktardan aldığım dergide de aynen şunlar yazıyo.Kayısı çekirdeği yağı:Yüz temizliğinde kullanılır.Akneleri temizler,cilde canlılık verir.Yaşlanma ile ciltte ortaya çıkan kırışıklıkları giderir.Nemlendirici özelliğe sahiptir.Cilde pamukla tatbik edilir.Cilde yumuşaklık verir ve ciltte olan rahatsızlıkları giderir.Yüz ve cilt için kullanılması gereken yağ kayısı çekirdeği yağıdır.Piyasada ''kayısı yağı'' adıyla satılan ürünler sentetik esans olup,gıda ve kozmetik amaçlı kullanımı sağlık açısından sakıncalıdır.
Daha evvelden de kullanmıştım kayısı çekirdeği yağını ve memnun kalmıştım.Daha önceden kullandığım Mecitefendi'nindi ve kokusu çok güzeldi.Bugün aldığım ise yine Mecitefendi'nin fakat kokusu pek hoş değil.Yani bariz yağ kokusu var.Daha öncekinde esans vardı sanırım.Ayrıca Doğacı'nın kayısı yağı diye satılan ürünü kayısı çekirdeği yağı imiş.Bugün aktar yanlış verdi diye düşünerek gidip geri verdim.Fakat netten Doğacı'nın ürünlerine baktığımda kayısı yağı yazan şişenin altındaki açıklamada kayısı çekirdeği yağı yazıyordu.Fakat ikisi bildiğim kadarıyla birbirinden farklı yağlar.Doğacıda ise böyle bir fark yok anladığım kadarıyla.Kayısı yağı adıyla kayısı çekirdeği yağı satılmakta.

Ben sir ağdadan sonra sürüyorum kizarmiyo ve tahrişi önlüyo biraz yakiyo ama....

kızlar kayısı yağının son kullanma tarihi var mı ben 2 yıl önce almıstım bugun goz altıma surdum ama kırısıklıklkarım olusmaya baslamıs daaa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…