Arkadaşlar, önce bir aktara gidilir ardından 2 şişe kekik yağı alınır eve gelinir ve vücudumuzda birikmiş sporla gitmeyen yağlı bölgeye sürülür ardından streçle sarılır biraz yanma hissedilir ama çok kısa süre içinde yağlardan kurtulduğumuzu görmek herşeye değer :dance:
ya ben 15 yasındayım ve yuuzmde cok sıvlce sıyah nokta var bn sıvlcelerım ıcn kayısı yagı kulanmk ıstıyorum cıldım yaglı sızce kulanmalımıym..ne kemlr kulandım gecmedı ...LUTEN YAZIN
KAYISI YAGI-yuz temızlıgnde kulanılmsı tavsıye edılır. aknelerı temızler cılde canlılık verr yaslanma ıle ortaya cıkan kırısıklıkları gdrmk ıcın kulanılır nemlendrıcı özellige sahıptır KYISI CEKRDEGI YAGI-hucre yenılıyıcıdr nemlendrıvı olark cılde kulanılabılr cılt ve goz cevresınde ttalı badem yagıyla kulanın DİO KITAPTA BUNA GORE BU BILGILERE GORE SIVLCELER ICIN KAYISI YAGI UYGUN GORUNUYOO..BN SIMDI HNGISINI KULANAYIM
bende kullanıyorum
kızlar hatta eğer gözaltı morluğu olanlar yada kılcal damarları belirgin olanlar için ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞINI öneriyorum.banada aktardaki adam önerdi.
biraz pahalı 15 milyon kadar
ama cildi bebek gibi yapıyo haberiniz olsun.benim kılcal damarlarım çok belirgindi ve cildim kırmızı kırmızıydı
2 aydır kullanıyorum ve cildim çok düzeldi
ve göz altı morluklarım artık yok
herkes farkediyor bunu
ayrıca kırışıklıklarada süper iyi geliyo
tek bir kötü yanı iğrenç kokuyo
selam rosebatum, benimde kılcal damarlarım var, demek üzüm çekirdeği yağı iyi geliyor, ben kozmetiğe dünyanın parasını veriyorum ve işe yarayanınıda görmedim.o yüzden şu yağı nasıl kullandığını anlatırsan sevinirim.yani bu yağın üzerine nemlendirici kullanmam gerekirmi ? çabuk emiyomu ? çünkü ben sabah sürüp işe gidicem,emmesini beklemem gerekicek sanırım, parıl parıl sokağı çıkmıyım :)
benim cıldım yaglı asırı dercede sıyah nokta var kayısı cekırdegı yagını surersem bu sıyah noktalar dahada artamı lutfen cvp yazıınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?