arkadaşım gözünün içine kaçacak kadar boca edersen herşey gelir başına..
Bir iki damla pamuğa suyla seyreltip yüzünü siliceksin..yıkar gibi bol sürülmicek..
Kayısı yağı çekirdeğini hiç kullanmadım..kayısı yağı yağlı ciltlere olur ayrıca çatlağa iyi
gelir diyede duymamıştım hiç.ben sadece lekelerim ve kırışıklık için kullandım..
bende kullanıyorum
kızlar hatta eğer gözaltı morluğu olanlar yada kılcal damarları belirgin olanlar için ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞINI öneriyorum.banada aktardaki adam önerdi.
biraz pahalı 15 milyon kadar
ama cildi bebek gibi yapıyo haberiniz olsun.benim kılcal damarlarım çok belirgindi ve cildim kırmızı kırmızıydı
2 aydır kullanıyorum ve cildim çok düzeldi
ve göz altı morluklarım artık yok
herkes farkediyor bunu
ayrıca kırışıklıklarada süper iyi geliyo
tek bir kötü yanı iğrenç kokuyo
Kayısı çekirdeği yağını yüzüme sürüyorum, göz altı morlukları ve pürüssüz bir cilt için ideal.
yeniliyorum sorumu çekirdeği yazan var kayısı yağı yazan var?bilmiyorumkismilekısçelerim
kayısı yağımı
kayısı yağı çekirdeğimi
hangisini alsam kararsız kaldımmafoldumben
yeniliyorum sorumu çekirdeği yazan var kayısı yağı yazan var?bilmiyorumkismile
cnm çok sağolunkayısı yağı: yüz temizliğnde kullanılır.akneleri temizler.cilde canlılık verir.yağlanma ile çıkar kırısklıkları giderir.nemlendirici özelliği vardır.
kayısı çekirdeği yağı ; cilt bakımında ve göz çevresi kırışlıklarında kullnaılır.ciltte yumusak ve pürüssüz bir etki bırakır.
elimdeki yağların yararlarını sağlayan bir broşür var ordan alıntı yaptım...umarım işinizi görür.
ben kayısı yağını kullandım.fakat benim kılcal damarlarım biraz yüzeyde oldğu için mi neden bilmiyorum her sürdüğümde yarım saat falan yanma yapııyodu kızarıyodu cildim bende bırakmak zorunda kaldım
merhaba kızlar ben bugün kayısı yağı beyaz kil ve elma sirkesinden oluşan bir maske öğrendim söylediklerine göre sivilce izlerine lekelere iyi geliyormuş. akne için kayısı yağı kullanan oldumu yararı varmı?? bir de başka ne önerirsiniz akne için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?