Cilt Bakımı Ürünleri Kays Ya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
diyorumki aramızda aktar arkadaşlar mı var?sürekli aktardan alınır şeyler kullanılıyoruz.Yeni trend aktarları zengin etmek mi?:)))

bütün duyduklarımızı denemeden önce küçük bir alanda test edelim sonradan tüm yüzümüze uygulayalım derim:)ayrıca temiz cilde yapalım ve mümkünse güneşe çıkmadığımız hatta banyodan sonra gece yatarken çünkü cilt gece kendini yeniliyor:)
bende cildime evigen ampul kulanıyorum hatta yüz kremimin içinde kırdım bir tane inanılmaz nem veriyor ve ışıl ışıl?yinede test edip deneyin

Arkadaşlar kayısı yağında A vitamini olduğu için iyi geliyor. Aynı işlevi havuç yağıda görüyor ben kayısı yağını kullanınca inanılmaz yandı ama havuç yağı çok iyi geldi ama kullanırken önce yüzümü jelle temizleyip kullanıyorum harika oluyor.Cildim çok canlı parlak ve pürüzsüz tavsiye ederim.

Faydaları : Akneleri temizler, cilde canlılık verir. Yaşlanma ile ortaya çıkan kırışıklıkları giderir. Nemlendirici, arındırıcı ve onarıcı özelliğe sahiptir.

Kullanım alanları : Yüz temizliğinde ve nemlendirici olarak kullanılır. Dahilen parazit problemleri içinde kullanılabilir.

Kullanım önerileri : Akşamları yatmadan önce nemli bir pamuğa dökeceğiniz kayısı yağını yüzünüze ve boynunuza daireler halinde uygulayınız. Gündüzleri ise nemlendirici krem yerine kullanılabilir. Dahilen suya 4-5 damla damlatılarak içilir

AYRICA KENDİM-
geceleri yatmadan önce cildimi gülsuyu ile temizliyorum.
Daha sonra kayısı yağı susam yağı ve jojoba yağından yapmış olduğu m karışımı parmağıma sürüp yüzüme ve boynuma daireler halinde

muhakkak denemenizi istiyorum memnun kalcaksınız

canım sagol ama ben bu kayısı yagını denedim ve cildimde fena halde yanma oldu belkide benim cildim hassas oldugu icindir sevgiler

ben kayısı yağını yüzümü yıkadıktan sonra sürüyorum yani kurulamadan böylede faydası olur dimi arkadaşlar

valla bu kayısı yagını mutlaka deneyecegım
paylasımın için tesekkurler

hanımlar kayısı yağı değil kayısı çekirdeği yağı kullanmanız gereken ve mutlaka nemli bir pamukla yada nemli ıslatılmış yüze sürülecek kayısı yağı masajda başka yağlarla karıştırılarak sürülen bir yağdır sakın yüzünüze sürmeyin çünkü olduğu gibi nemi çeker ve birkaç ay içinde yüzünüz ninelere döner benden söylemesi ...kayısı çekirdeği yağı yazacak üstünde ok mi?

evet arkadaşlar kesinlikle her duyduğunuz şeyi hemen uygulamayın önce bi araştırın

eğer doğruluğunu onaylayınca cildinizin görünmeyen bi yerinde deneyin önce mesela limon yoğurt çoğu insan kullanır ama ben ilk yüzüme yoğurt sürdüğümde çok kötü yandı ve iki gün yüzümdeki kızarıklık gitmedi

merhaba arkadaşlar benim cildim çok güzel di bebek ciltli derledi hiç bir kozmetik ürün kullanmadım hayatım boyunca ama geçen yıl tatile gittiğimde güneş lekesi oldu anlımda bunu gidermek için bir öneriniz olursa sevinirim

kaysı yagını ben denedım ozellıkle hamıleyken vucuduma surdum catlaklara ıyı gelıyo

Kaysı Çekirdeği Yağı: Yüz temizliğinde kullanılır. Akneleri temizler. Cilde canlılık verir. Yaşlanmadan ortaya çıkan kırışıklıkları giderir. Nemlendirici özelliğe sahiptir. Cilde pamukla tatbik edilir. Yüz ve cilt için kullanılması gereken yağ kaysı çekirdeği yağıdır. Diğer kaysı yağları aroma amaçlıdır.

Kaysı Yağı: Aroma terapi amaçla kullanılır. Banyo suyuna koku verici olarak dökülür. Masaj yağı saç bakım yağı gibi yağlara koku vermek amaçlı kullanılır. Kesinlikle cilde tatbik edilmez.

...diyor baktığım internet sitesinde.Gitti güzelim yağ boşa yaa of

Arkadaşlar bende kayısı yağını denemenizi tavsiye ederim
Çok diri gösteriyo cildi ve hoş kokuyo )
Yararı say say bitmiyo

Arkadaşlar bu tür yağlar direk olarak yüze sürüldüğü takdirde cilt bu yağı emmiyor, sadece yağ tabakası cildi örtüyor. Dolayısıyla zamanla cildin nemini aldığını bir yerde okumuştum. En güzel uygulama şekli 1 fincan suya 6-7 damla damlatılarak uygulamak. Böyle çok daha iyi oluyor; üstelik uzun dönemde cildin nem dengesini bozmamış olursunuz. Bu şekilde ben üzüm yağını kullanıyorum!
Sevgiler

Bende hep çekinirim bu tür yağları kullanmaktan. Karma cildim var. Sivilceye de yatkın. Bu tür yağlar sivilce oluşumunu arttırır diye korkuyorum ve kullanmaya cesaret edemiyorum. Ama su ile çözeltilerek kullanılması mantıklı geldi.

Üzüm yağını ne amaçla kullanıyorsun?

Ya aslında benimki biraz şehir efsanesi gibi oldu sanırım
Benim yüzümde kılcal damarlar var, bir yerde okumuştum ama hatırlamıyorum neresi olduğunu, bunun iyi geldiği yazıyordu. Ben de denemek istedim yeni başladım, bakalım son çare olarak lazere başvurucam yine sanırım. Başlık açtım ama yaptıran yok sanırım lazeri de! Bu yağın üzerinde de yazıyor aslında suyla karıştırın diye.. Direk sürmemek lazım olur olmaz şeyleri..

kayısı yağını ellerime sürüyorum hem çok güzel kokuyo hemde ellerimi pamuk gibi yapıyo

arkadaşlar kayısı çekirdeği yağını denicem bakalım sizleri bilgilediririm sonuçlar için

arkadaşlar bu kullanılan yağlar yüzde tüylenme yapıyor mu bilgilendirirseniz sevinirim benim bir aralar kullandığım yüz kremi -bir de pahalıydı - sanki tüylerde artış yaptı gibi geldi bana onun için kullanmakta tereddüt ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…