Cilt Bakımı Ürünleri Kays Ya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Bende yaptı canım yaa,hem kremler hem de yağlar,üstelik çok uzun süre kullanmış da değildim ama yaptı yine de.Öyle çok rahatsız edici bi görüntüsü yok ama çoğaladabilir.

kayısı ÇEKİRDEĞİ yağını kullandım ıslak pamuğa bir iki damla damlattım bir damlada buğray yağı damlattıp gece yatmadan yüzüme sürdüm sabah pamuk gibiydi cildim sivilcelerim söndü ve izlerinin rengi açıldı

kayısı yağını bende kullandım ama çok güzel memnunum ama benim aldığım kayısı yağı kayısı gibi kokmuyo yaaa....sizinkide öyle mii

bende kayıs çekirdeği yağı aldım cildim karma t bölgem yağlı bikeç gün öncesine kadar sivilcelenme olmuştu alnımda ve yanaklarımın bazı yerlerinde kayısı çekirdeği yağı aldım iyice artırdı ve üstelik gözaltımda sanki yağ bezesi yaptı ve hemen bıraktım bu yağlar yağ bezecikleri yapıyo hepsi galiba arkadaşlar benden sölemesi

Cilt temizliği akne problemleri için kayısı yağı kullanılır.. Ve işe yaradığına da şahidim.. Bu arada yaşlanma belirtilerini de hafiletir.. Kayısı çekirdeği yağı ise daha çok anti ageing etkisi gösterir..

İnce bir yağ olduğu için cilt tarafından kolay emilir.. Cilte yağ hissi uyandırmaz.. Bu arada kayısı yağının öyle hoş güzel bir kokusu yoktur normal bir yağ gibi kokar.. Eğer böyle hoş kokulu ise içinde katkı maddesi var demektir..

Temiz cilde uygulayın.. Hafif bir yanma hissi verebilir bu normaldir.. Fakat kayısı yağları hassas ciltler için çok uygundur.. Göz çevresi ve dudaklara da uygulanabilir..

Üzüm çekirdeği de mükemmel bir yağdır.. Şiddetle tavsiye ederim..

Sevgiler!..

bende kayısı yağını kullandım...cildim çok güzel oluyodu parlaklık veriyodu. bitti daha sonrada almadım burda yazlılanları okuyunca kafam karıştı biraz kayısı çekirdeği yağı fln demişsiniz bi de kırışırsız diyince çok korktum...

walla aktar bana cilt için özellikle kayısı çekirdeği yağı dedi...kayısı cilde uygulanmazmış ama ben kullandım kayısı yağını gayet de güzel yaptı.

Kızlar ben de almıştım kayısı yağı ancak tüm yorumları okuduktan sonra vazgeçtim.

ben de 4-5 gün oldu kullanalı kuzenimin gittiği güzellik merkezindeki uzman önermiş.benim cildim de çok kuru olduğu için kullanmaya başladım.Ama yapılan yorumlar kafa mı karıştırdı.Kayısı yağı mı kayısı çekirdeği yağı mı ? ayrıca uyarılar da çok tedirgin etti beni.güzelleşelim derken hepten çirkin olmayalım.Uzun süre kullanan var mı.Cevap verirseniz sevinirim

kayısı çekirdeği tağı arkadaşlar.
Kayısı yağı farklı o aromatik bir şey ve zaten faredersiniz. Bende yalnışlıkla almıştım kayısı yağı yakıyor. Ama kayısı çekirdeği yağı cilt için kullanılan.:

ben ce ıslak pamuğa döküp sürelim öyle zarar minimuma iner arkadaşlar

arkadaşlar ben de kullanmaya başladım 5 gün oldu.Sanki daha çok kurutuyor.Ben mecitefendi kayısı çekirdeği yağını kullanıyom acaba marka önemli mi

benim cildim karma. kayısı çekirdeği yağını kullanalı beş gün oldu gayet memnunum. 20 ml lik şişenin içine birer ampul bepanten ve evigen kırdım. her gece yatmadan iki saat önce sürüyorum. sabah cilidm yumuşacık oluyo

kuru ciltte kullanabiliyor mu?ve göz çevresine de uygun mu acaba?

Evet arkadaşlar bencede göz altına yağ içeren ürünler kullanılmamalıdırr. çünkü yağ içeren ürünler gözaltında yağ butoncukları oluşturur. Göz altı torbaları için ben hergün buz sürüyorum ve buzu gezdirerek hafif masaj şeklinde yapıyorum. Sonra gözümüz mümkün olduğu kadar açıp sona yavaşça kapatıyorum Bu alıştırmayı hergün 20 kere tekrarlıyorum. Gözlerimi kapatıyorum avucumuniçini üstüne koyup 20 kez hafifçe bastırıyorum. Başımı dik tutp sağa, sola, aşağıya ve yukarıya bakıyorum. Gözümü 2-3 kez 360 derecelik bir daire yapacak şekilde tam olarak soldan sağa döndürüyorum. Sonra ters yönde döndürüyorum. Bu işlemi arada dinlendirerek yapın. Bu alıştırma özellikle gözaltı torbalarına iyi geliyor. Burnumun ucuna bakıp sonabaşka noktaya bakıyorum. Buu 5 kez tekrarlıyorum. Gözlerimi sımsık kapatıyorum sona kocaman açıyorum. Kekik ve biberiyeyi kaynatıp hergün suyunu içiyorum. Buda ödem ve toksitlerin atılımını sağlıyor. Buz ise kılcal damarları sıkılaştırıyor aynı zamanda kırışıklıkları gideriyor. Göz egzersizi ise yağ butonlarını eritmeye faydalı ben bunları 1 aydır deniyorum ve şu an faydasını gördüm. Zaten göz çevresi 6 ayda cevap veriyor. Tavsiye ederim herkese

bunun içerisine e vitaminide eklesek bi zararı olurmu acabaa... ha bide nasıl kullanıosun yazarmısın bende hemen başlıcam umarım aynı sonucu alabilirm ...

merhabalar bende siteye yeni üye oldum, burda yazdıklarınızı okurken inanılmaz keyif alıyorum. Bu arada kayısı yağı ile ilgili yazılanları okudum ben yaklaşık 6 ay kadar kullandım memnunda kaldım ancak sürdüğümde cildimde yanma hissettim bende kremimin içine karıştırrarak kullanmaya başladım ve çok faydasını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…