Cilt Bakımı Ürünleri Kays Ya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Yanlış oldu vücuduma olacak.Özür dilerim.

Ben kayısı çekirdeği yağı kullandım tam 1 ay boyunca.. 1 ay sonunda suratımda ne sivilce ne siyah nokta ..hiç birşey yoktu..Hatta annem 2 haftalığına şehir dışındaydı döndüğünde '' naptın sen yüzüne ..Söyle ben de yapayım'' dedi.. Farkedilecek derecede bir
pürüzsüzlük ..bebek gibi.. tabi sonra kullanmayı kesince eski iğrenç halini aldı :bbo:

kayısı yağını yaklaşık bir sene hergün gece yatarken suyla seyreltip kullandım..inanılmaz derecede izlerime iyi geldi..sonra bıraktım..en kısa sürede tekrar başlıcam..

kayısı yağımı kayısı çekirdeği yağımı kızlar ikisi arasında fark var diye duymuştum

canım kayısı yağıı garanti verebilirim çekirdeğinin yağı değilll..

arkdaşlar bu yağların saf olduklarını nasıl anlıyorsunuz ben güvenip alamıyorum kayısı kokusu var ama acaba diyor insan bunu anlamanın bir yolu var mı acaba

arkadaşlar kayısı yağı yüze sürülmez KAYISI ÇEKıRDEĞı YAĞI YÜZE SÜRÜLÜR[/U][/I].SAKIN YÜZÜNÜZE KAYISI YAĞINI SÜRMEYıN.bu arada ben badem yağı sürüyorum memnunum.

kızlar ben iyi bir markanın kayısı yağını aldım hiç kokmuyor :çok üzgünüm:

ben bir sene sürdüm KAYISI YAĞI..boş bilgi olsun diye bunu burda yazacak değilim yoksa..siz bilirsiniz..

bnede badem yağı kullanıyorum ama üzüm çekirdeği yağına geçmek istiyorum.yaşım 21(belli bir yaş aralığı varmı bu yağı kullanmak için) bana yarıntılı bilgi verirmisin.cildim kuru.

[ı][/ı]
kızlar kızlar kızlar.evet sizin için ve kendim için araştırma yaptım.bu kayısı yağını 4 yıl önce bi arkadaşım kullanıyordu.cildi sivilce ve sivilce izi doluydu.ne dr .lar gezmişti.ne ilaçlar denemişti çaresi olmamıştı.aktardan bi kere beraber alırken aklımda kalmıştı.bende bugün gittim aldım.hatta 2 kere de kullandım buyradan aklım karıştı kayısı yağı mı kayısı çekirdeği yağımıydı diye.tel açtım sordum.
Kayısı çekirdeği yağı imiş.öyle nemli pamukla falanda kullanmamış.yüzünü yıkayıp sürüyormuş ama gece yatmadan önce sürüp yatıyormuş.güneşe sakın çıkma sen gezersin gece sür dedi.ve arkadaşım çok memnun bende görmüştüm ama sormadım hgala kullanıyor musun diye.hatta tatılden gittiği yerde bulamayınca gelip alıp gitmişti ordan aklımda kalmış.size yazdım gidip yüzümü yıkayayım ve yarın kayısı çekirdeği ve üzüm çekirdeği yağı bakayım.aslında cildimin sorunu yok diyet nedeniyle cildim birz yaşlı ve mat kaldı o nedenle almıştım.sanki çok gençde benim kide laf :)))aman neyse yaaaa.saçıma bakım yapmıştım cildim mahrum kalmasın demiştim 42 liraya lorealin gece kremini almıştım kızkardeşim dalga geçmişti.neyse herkese hayırı yamazanlar ve bolkayısı çekirdekli günler

kızlar bir daha söylüyorum..kendim denedim kesinlikle KAYISI YAĞI olucak..yüzümdeki bütün lekeler gitti..kayısı çekirdeği yağını kuru cildi olanlar kullansın..benim cildim yağlı ve problemli bir ciltti..alnımda mimik kırışıklıkları vardı..inanın şuan alnım dümdüz =)))

aystea canım bu kaysı yağı güneş lekelerinimi geçirdi yoksa sivilce izlerinimi ben korkuyorum bu tür yağları kullanmaktan benim cildimde güneşden oluşan lekeler var bide cildim hemen sivilcelenme yapar hassas olduğu için çekiniyorum açıkcası

canım kayısı yağı sivilce izlerimi geçirdi..güneş lekeleri hakkında inan bi bilgim yok.cildin yağlıysa denemekten bişey çıkmaz..sivilce yaparsa bırakırsın ki yapacağını sanmıyorum..sivilceyi kurutuyor çünkü..

kzılar ben 1 yıl önce kayısı çekirdeği yağı almıştım,cildim çok kuru we kırışıklıklarım war diye.gece yatarken yüzümü yıkayıp sürüp yatıyorudum.sabah yüzümü yıkıyorum,aradan 1 saat geçmeden yüzüm tahta gibi oluyordu.düzenli kullandım ama bi işe yaramadı.lütfen önce cilt analizi yaptırın.bazı parfümericilerde ücretsiz yaptırılabiliyor yada oradan küçük de olsa bir ürün alsanız hediye olarak yapıyorlar.hele cildiniz hassassa sürmeden önce bi düşünün.başkasına iyi gelen size iyi gelmeyebilir.

ya sizler ne kadar kullandınız ben 1 kere surdum catlaklarım coğaldı artık hıc bıseye guvenemıck mıyım ben

arkadaşım gözünün içine kaçacak kadar boca edersen herşey gelir başına..
bir iki damla pamuğa suyla seyreltip yüzünü siliceksin..yıkar gibi bol sürülmicek..
kayısı yağı çekirdeğini hiç kullanmadım..kayısı yağı yağlı ciltlere olur ayrıca çatlağa iyi
gelir diyede duymamıştım hiç.ben sadece lekelerim ve kırışıklık için kullandım..

kısçelerim
kayısı yağımı
kayısı yağı çekirdeğimi
hangisini alsam kararsız kaldımmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…