bende kullanıyorum
kızlar hatta eğer gözaltı morluğu olanlar yada kılcal damarları belirgin olanlar için ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞINI öneriyorum.banada aktardaki adam önerdi.
biraz pahalı 15 milyon kadar
ama cildi bebek gibi yapıyo haberiniz olsun.benim kılcal damarlarım çok belirgindi ve cildim kırmızı kırmızıydı
2 aydır kullanıyorum ve cildim çok düzeldi
ve göz altı morluklarım artık yok
herkes farkediyor bunu
ayrıca kırışıklıklarada süper iyi geliyo
tek bir kötü yanı iğrenç kokuyo
kzılar ben 1 yıl önce kayısı çekirdeği yağı almıştım,cildim çok kuru we kırışıklıklarım war diye.gece yatarken yüzümü yıkayıp sürüp yatıyorudum.sabah yüzümü yıkıyorum,aradan 1 saat geçmeden yüzüm tahta gibi oluyordu.düzenli kullandım ama bi işe yaramadı.lütfen önce cilt analizi yaptırın.bazı parfümericilerde ücretsiz yaptırılabiliyor yada oradan küçük de olsa bir ürün alsanız hediye olarak yapıyorlar.hele cildiniz hassassa sürmeden önce bi düşünün.başkasına iyi gelen size iyi gelmeyebilir.
YAAA EVET AYNI PROBLEM BENDEDE OLDU VE ÜSTÜNE ÜSTLÜK UYURKEN KAYISI YAĞI GÖZÜMÜN İÇİNE AKMA YAPMIŞ VE SAĞ GÖZÜMDE SÜREKLİ OLARAK MERCİMEK TANESİ EBATINDA SİYAH LEKE OLUŞTU YANİ DAHA ANLAŞILIR DİLDE %5 GÖRME KAYBINA SEBEB OLDU VE MALESEF ÇARESİ YOK... LÜTFEN KAYISI YAĞINI KULLANIRKEN DİKKATLİ OLUN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?