- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Canım 4.5u buluyor.borç tam olarak ne kadar?
Hayır, üstüne bi de değerimi bilin sizin için taktırmadım dedi. Biz de allah razı olsun dedik :)Midesine kelepçe taktırdı mı?
Aynen o kadın :) düğünün ertesi el öpme diye bi adet varmış. Biz gitmedik gerek duymadık. Sabahtan hemen aradı eşimi gelmicek misiniz noldu ki niye ki diye :) keyfimiz istemiyor deyince de delirdi :)Sizin kv eşinizle nişanlı iken eşinizin telefonunu eşinize ilk gece ile ilgili endişelerinizi içeren mesajları okuyup sizi arayıp aranıza mı yatsam diye sormuştu değil mi yanlış hatırlamıyorum ?
Aman evlerden ırak... Normal değil o kadın.
aaaayyyyyy 4.5 milyar ne borcu bu?salonu satın almış herhalde?Canım 4.5u buluyor.
aaaayyyyyy 4.5 milyar ne borcu bu?salonu satın almış herhalde?
Tory Burch, eşimin tek seferlik doğum günü hediyesiydi. Kv söyler söyler durur sürekli.o değil de çantanın markasını merak ettim
Ayni seyleri satin alip gitmemis?bilerek yapmis cok belli klasik kaynana ama insan oglunun butcesini dusunur. hadi yaptin bu borcu bari telini vermeden once soyle oglum ben boyle bisiy yaptim oder misin bi sor.ya da kocana soyle ona odet.Bir yerden lazer almış. Başka yerden aynı lazeri ciltbakımı+lazer olarak almış. Kavitaston bile almış yahu.
yunan adalari balayi noldu?Aynen o kadın :) düğünün ertesi el öpme diye bi adet varmış. Biz gitmedik gerek duymadık. Sabahtan hemen aradı eşimi gelmicek misiniz noldu ki niye ki diye :) keyfimiz istemiyor deyince de delirdi :)
Cumartesi evlendik pazartesi akşamı oteldeydik canım:)yunan adalari balayi noldu?
oh iyi gitmissiniz :) nasildi oralar,hangi adalara gittiniz? bizde gitmek istemistik yakin zamanlarda bi moral gezisi diye ama hamilelik surpriz oldu doktor kontrolleri testler vs derken seneye kaldi :)Cumartesi evlendik pazartesi akşamı oteldeydik canım:)
mikonos ve santo riniye gidebildik. Tabi ki muhteşem. Çoğu ev mavi beyaz. Yemekleri tipik akdeniz kültürü. Şeye çok şaşırdım ama annemizin böyle ipincecik sardığı sarmalar var ya, resmen 5 parmak kalınlığında yapıyorlar. Plajları şahane. İnşallah seneye bebişinle beraber görmek nasip olur :))oh iyi gitmissiniz :) nasildi oralar,hangi adalara gittiniz? bizde gitmek istemistik yakin zamanlarda bi moral gezisi diye ama hamilelik surpriz oldu doktor kontrolleri testler vs derken seneye kaldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?