• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük pişmanlığım...

aaaa bune ya
görmüyor musunuz o kişinin yazdıklarını??
illa millete yaranacaksınız değil mi?
biraz at gözlükleri indirin yada doğru okuyun insanların yazdıklarını..
ne ilgisi var arkadaşım yaranmakla
siz neden ağresifsiniz anlamıyorum arkadaşın başına kötü bir iş gelmiş daha yapıcı olmaya çalışsak
burada seviye düşürmeye gerek yokki daha seviyeli paylaşımlarda bulunsak birbirimize faydalı olmaya çalışsak ne yapsın intiharmı etsin arkadaş :50:

aaaa bune ya
görmüyor musunuz o kişinin yazdıklarını??
illa millete yaranacaksınız değil mi?
biraz at gözlükleri indirin yada doğru okuyun insanların yazdıklarını..

Gayet acımasız yorumlar bence de. Siz bilinçli hamile kaldınız diyene kadar da kimse bu kadar sertleşmedi.
Kendi adıma
- kimseye yaranma gibi bir niyetim olmadı olamaz konu sahibine olsa bana ne
- at gözlüğüyle değil objektif bakıyorum
- yaptığın yanlış o adamla görüşme diye fikrimi söylemiştim
- Kimsenin namusuna dil uzatılmaz
- Allah sizi eşinizle mesut etsin. Eşinizle çok mutlu olmanızı konu sahibine anlatmanızı gerektirecek bir neden bulamadım ama vardır elbet bir nedeniniz. İnşallah bir gün başınıza böyle bir şey gelmez ama dikkatli olun. Çünkü daha önce de böyle bir mesajım vardı. Asla yapmam dediğim şeylerin hepsini yaptım

Herkese merhaba,
Arkadaşlar size kısaca kendimi tanıtayım..26 yaşındayım, erken yaşta bir evlilik yaptım ve geçen yıl eşimden ayrıldım..Ayrılmamın nedeni sürekli aldatılmam, geçimsizlik vs.. evliliğimin uzun sürmesinin nedenide baskıcı bir ailemim olması ve sülalede boşanmanın hoş karşılanmaması ve ilk boşanacak olanın ben olmam ama neyse sonunda insanca ayrıldım. evliliğimden çocuğum yok, hiç hamilede kalmadım..evlendiğimde ben 17 o 22 yaşındaydı..

Aradan zaman geçti ve hayatıma biri girdi..karşıma çıkan ilk kişiyle evlenmem gibi, yine karşıma çıkan ilk kişiyle yola devam ettim..yaklaşık 8 aylık bir ilişkim var..o da aileseyle yaşıyo bende..o daha önce hiç evlenmemiş. Ona en başından ciddi bir ilişki olacaksa başlayalım dedim, o da 29 yaşında olduğunu artık kimseyle gönül eğlendiremeyeceğini, kendisininde ciddi bir ilişki aradığını söyledi..ya ailen kabul etmezse dediğimde, aileme söylemesemde olur, önemli olan bizim anlaşmamız bu devirde kız mı var dedi..sonra zamanlarda çok stresliydi, sebebini sorduğumda benim bu kadar dürüst bu kadar sadık olabileceğimi tahmin edemediğini, iş ciddiye bindikçe sıkıştığını çözüm bulamadığını, benimde onu sıkıştırdığımı zamana bırakmadığımı söylüyordu.aramızda cinsel bir temas olmamıştı, taki 1 ay öncesine kadar..yalnız yaşayan bir arkadaşım var ona gitmiştim, onunda evi yakındı, şeytan dürttü onu çağırdım ve olan oldu..o gece sonuca varamadığını söylemişti, bende anlamamıştım ama günüm geçince şüphelendim ve test yaptım 3 haftalık hamileydim :(( buna söyledim,ben maddi yada manevi olarak evlenmeye hazır değilim aldırcaz dedi..bir hafta dön dolaş, çare ara..evlilik senin için bir candan önemlimi, neyi bu kadar düşünüyosun, hemen yıldırım nikahıyla evlenelim, çocuğumuz olsn istemiyosan ayrılırsın bu kadar mı önemli dedim..hayır ben evlenemem pat diye, aileme ne derim, çocuğumuz olunca ne dicez, diğer evlenenler nasıl evleniyor dedim, onların ar damarı patlamış dedi, ar damarı çocuğumuzdan daha mı önemli dedim, sustu...
o süre içersinde çıkar yol düşündüm, ne ailem nikahsız çocuk kabul eder, ne de ben tek başıma o çocukla bu diyardan kaçabilecek güce sahibim..nede beni böyle kabul edip evlenecek adam var..onu dinledim ve dün onun ayarladığı hastaneye gittik...hemşireler bir taraftan gözlerim yaşını sildi, bir taraftan beni bayılttı sonrasınıda hatırlamıyorum zaten...gözyaşlarıma aldırış etmedi, başka yolumuzun olmadığını söyledi, söyledi...şimdide sudan sebeplerle anlaşamadığımızı, birbirimizi kırmamızı anlatan bir mesaj atmış..bende "yani anlaşamıyoruz, ayrılalım mı?" yazdım cevap gelmedi henüz..alnımdaki bu kara lekeyi nasıl silerim bilmiyorum..annem 40 yaşında kazara hamile kaldığında karşısına çıkıp, "orana burana sahip çıkamıyoyosun, sonra katil oluyosun" diyen ben, evliyken "ikinci bir adamın koynuna girenlere şaşıran, hayretler eden ben" ve ben..şimdi dünyam yıkılmış, allak bullak yaşamla ölüm arasında gidip geliyorum...şimdi çok pişmanıni keşke 50 kere evlenip boşanmış olsaydım, keşke keşke..ama bunu yapmasaydım..her ne kadar kan parçası olsada, geçmez bu yara, geçmez bu acı....

konu sahibesi bilinçli olarak biriyle yatmış ( arkadaşının evine çağırarak yaptığına göre bu işi bilinçlidir ) hamile kalmış... korunmamasını ama eşimle de yatardım hamile kalmadım gibi SAÇMA bir şekilde savunmuş ( eşimizle her yattığımızda hamile kalacakmışız gibi ) .... sonra Allahın lütfu olan bir can için BİR KAN PARÇASI diye bir ifade kullanmış ( onu bebeği olarak bile görmediğini gösterir ) ....
ne deseydik ? eşinden ayrılır ayrılmaz karşısına çıkan ilk erkekle düşüncesizce birlikte oluşu zaten bana göre yenilir yutulur bir hata değil ama sonuçta kendi hayat görüşüdür !
Ha deseydi ki katlettiğim o can için içim acıyor , o zaman belki yorumlarken bu kadar zalim olmazdım , beni çileden çıkaran KAN PARÇASI yorumudur ....
yetmez gibi bir de yaptığına saygı duymayan ( ki bence saygı duyulacak hiç bir tarafı yoktur ) insanlara beddua ederek, hakaret ederek suyun yüzüne çıkmaya çalışırsa AZ BİLE SÖYLEMİŞİM diyerek son yorumumu yapıyorum ....
Tartışmakdan gözünüz birşey görmüyor.Cezayı bizmi vereceğiz,Allah mı?

arkadaşın yaşadığı tek seferlik yanlış,'zina' değil! her iki insan da bekarken ne zinası bu yaa'

arkadaş,'geçmezz bu acı,kapanmazz bu yara' ve 'enn büyük pişmanlığım diye nitelemiş bebeği kaybetmenin hissini'

yiter ya yiter yaaa :47:

konu sahibesi bilinçli olarak biriyle yatmış ( arkadaşının evine çağırarak yaptığına göre bu işi bilinçlidir ) hamile kalmış... korunmamasını ama eşimle de yatardım hamile kalmadım gibi SAÇMA bir şekilde savunmuş ( eşimizle her yattığımızda hamile kalacakmışız gibi ) .... sonra Allahın lütfu olan bir can için BİR KAN PARÇASI diye bir ifade kullanmış ( onu bebeği olarak bile görmediğini gösterir ) ....
ne deseydik ? eşinden ayrılır ayrılmaz karşısına çıkan ilk erkekle düşüncesizce birlikte oluşu zaten bana göre yenilir yutulur bir hata değil ama sonuçta kendi hayat görüşüdür !
Ha deseydi ki katlettiğim o can için içim acıyor , o zaman belki yorumlarken bu kadar zalim olmazdım , beni çileden çıkaran KAN PARÇASI yorumudur ....
yetmez gibi bir de yaptığına saygı duymayan ( ki bence saygı duyulacak hiç bir tarafı yoktur ) insanlara beddua ederek, hakaret ederek suyun yüzüne çıkmaya çalışırsa AZ BİLE SÖYLEMİŞİM diyerek son yorumumu yapıyorum ....

konuyu takip etmediğiniz, sonraki yorumları okumadığınız ne kadar belli...ben burda kan pırtısı diyen vicdansızlarla cebelleşiyorum, ayrıca konuyu neden açmışım onu tam okumadınız galiba?? benim konuyu açma sebebim kaybettiğim, dünyaya gelmemiş o çocuk!! ne kendi günahım ne de sevgilim olacak adam!! korunma konusundada evet cahillik ettim..

ne ilgisi var arkadaşım yaranmakla
siz neden ağresifsiniz anlamıyorum arkadaşın başına kötü bir iş gelmiş daha yapıcı olmaya çalışsak
burada seviye düşürmeye gerek yokki daha seviyeli paylaşımlarda bulunsak birbirimize faydalı olmaya çalışsak ne yapsın intiharmı etsin arkadaş :50:

dimi ama seviye düşürmeye gerek yok dikkatli olsak sevgili cryptic:23:

Son düzenleme:
dimi ama seviye düşürmeye gerek yok dikkatli olsak sevgili cryptic:23:
ben topikte tecrubeliyim dikkat ederseniz kötü içerik butonuna basmadım
konu sahibi arkadaşında cevaplarında sizlerin yorumlarında verilen cevaplarda empati yoksunluğu ve yanlışlar var burada kadın kadına yazışıyoruz tecrubesizliklerden kaynaklanıyor bu hatalarda...
birbirimize faydalı olmaya çalışalım konu sahibi arkadaşta sizde birbirinizi mazur görmeye çalışın tartışmanıza son verin..

konu sahıbı arkadas
sen sen ol seytanla dıyaloga gırme ki bır daha durtmesın senı

ayrıca basına gelenlerde senın ve adamın sucu buyuk
vah gıdene olmus..

ama olana care yok.
psıkologa falan gıt, eger cok kotu hıssedıyorsan kendını.
herkes acısını baska yasar...

bol bol tovbe et..
bır dahada yanlıs yollara sapma...

herkes birbirine girmis konu sahibi buyuk bir hata yapmis zaten kabulleniyor Allahim sabir versin keske demekle olmuyor ama keske bunlari yasamadan farkina varsaymis kandiri;diginin yorumlara gelince cok sert elestiri yapilmis dogru hatali ama bukadarda ustune gidilmezki zaten ona olan olmus Allahim kimseye boyle hata ve boyle dert yasatmasin obebegi belki unutamiycaksin arkadasim ama Insallah bundan sonra boyle hatalarin olmaz

insanlar bana neden yaransın, benim ne gibi bir menfaatim olabilir, bu nasıl bir düşüncedir..

Konu çok farklı yerlere gidiyor, mydonose bana özelden mesaj atarak beni tahrik etmeye çalışma, "benim namusum yerinde? " diye bana mesaj atıyorsun, Çok şükür bizimde namusumuz yerinde, sanalda olsa bu konu çok farklı yerlere gider dikkatli konuş, insanlar namus için adam öldürüyo.!!

Gerçekten ama çok can sıkıcı, bunlar ne yapmaya çalışıyor? her konuda böyle mi yaparlar?

Konu neden polemiğe dönüyor, neden birilerinin egosunu şişirmeye dönüyor, benim konum çok açıl ve net, konumun özü;
Arkadaşlar bir hata yaptım, çok pişmanım, hayatta bundan daha kötü bir pişmanlık olamaz, keşke ne olursa olsun onun lafını dinlemeseydim, her ne kadar başka çaremiz yok deseydide, kendime biraz zaman tanıyıp düşünseydim ve çocuğu aldırmasaydım. Bunu yaşayan benim, ben sadece acıma ortak olursunuz diye düşünmüştüm..gerçekten bazı arkadaşlar çok ayıp etti, her ne kadar kan parçası olsada, ona KAN PIRTISI demeye kimsenin hakkı yoktu..her ne kadar üç haftalık olsada ben onu hissediyordum ve ben çocuklar için ölürken, kendi çocuğumdan oldum ve zorla kendi çocuğumdan oldum, Allah kimseyi çaresiz bırakmasın ve anlayışsız insanların diline düşürmesin..benim çocuğum onu ne kadar sevdiğimi, ona zarar gelmesin diye öğrendiğim andan itibaren bir hafta boyunca doğmayacağını bile bile sigara bile içmediğimi biliyorya, yüreğimi Allah biliyor yao bana yeter..acım çok büyük ama bunu hala anlayaman insanlar var...bu acının yerini hiçbir şey dolduramaz, hemde hiçkimse...

konu sahıbı arkadas
sen sen ol seytanla dıyaloga gırme ki bır daha durtmesın senı

ayrıca basına gelenlerde senın ve adamın sucu buyuk
vah gıdene olmus..

ama olana care yok.
psıkologa falan gıt, eger cok kotu hıssedıyorsan kendını.
herkes acısını baska yasar...

bol bol tovbe et..
bır dahada yanlıs yollara sapma...

bu yaşadığımdan sonra zaten başka bir erkeğe güvenebileceğimi hiç sanmıyorum..bundan daha büyük bir felaket olamaz...evet suçluyum ama bu suçun sonucunda ben o çocuktan vazgeçmek istemedim, istemedim :((( aynen vah gidene oldu hemde ne vah...ne vah..canım gitti...kanım gitti....

bebeği kaybetmemiş aldırmış:47:

elixsir kendi isteğimle aldırmadım, adam nikaha götürmeyip hastaneye götürdü, bunun ne kadar acı olduğunu hissedebiliyor musun? ki bu konu karşısında evlilik kimib umrumda olurki benim kozum olsun, karşımdaki insanada dedim, evlilik bir candan önemli mi, istemiyorsan sonra ayrıl ama yeterki bunu yapmayalım..hayır başka şansımız yok, ne maddi olarak ne manevi olarak evliliğe yada çocuğa hazır değilim diye direten gaddar bir adam vardı karşımda...üstünden iki gün geçti ben hala bedenen bunun sancısını yaşıyorum, kim kendi bedenine bu haksızlığı yapar, kim isteyerek böyle bıçak altına yatar? hangi kadın kendi canından vazgeçer?? bunu ölsen ancak unutursun ama ben ölmeyi düşünürken bile ailemi düşünüyorum, annemin kardeşlerimin arkamdan harab olacaklarını düşünüyorum...ama çok param olsaydı çekip gitseydim bu diyardan, çocuğumuda alıp gitseydim, hiçbir şey gözüme gelmezdi o zaman...ben başkalarıda ders alsın bundan istiyorum, böyle bir hata yapıp kimse hayatını karartmasın, kimse....bu olay ne aldatılmaya benzer, ne boşanmaya, ne aşk acısına, nede başka birşeye...

umutsuz_34 kardeşim,ben seni anlıyorum.Bu bebeği doğurabilmenin tek yolu,o adamla evlenmenmiş.Sen hatta evlenelim,bebek doğunca boşanırız bile demişsin,kabul etmemiş.Gerçi adamın bebek olsa da olmasa da evlenmeye gönlü yokmuş.Ailene bu durumu açıklayamazdın herhalde,o yüzden çaresiz kalmışsın.İşte en kötüsü ve seni en çok üzen de bu.İstemeyerek bebeği aldırmak zorunda kalmışsın.Sana kalsa sevdiğinle evlenip doğurmak isterdin mutlaka.Oysa şimdi hem bebeğini,hem sevdiğini,hem umutlarını kaybettin.Ben de senin namına üzüldüm doğrusu ama hayat devam ediyor,güçlü olmalısın.Doğru insanla doğru zamanda mutluluğu yakalarsın umarım.

Konu sahibinin üstüne bu kadar gitmeye gerek yok.Kendisi zaten üzgün ve pişman.Başka bir konuda herkes evlenmeden önce cinsellik yaşanmasına şaşırtıcı derecede olumlu bakmış.Cinsellik yaşanınca da işte böyle şeyler olabiliyor.Korunsaydı demesi kolay.Hiçbir yöntem %100 garantili değil.Zaten düzenli (sürekli) cinsel yaşamı olmayan bir kadın,korunma yöntemi kullanmaz.

umutsuz_34 kardeşim,ben seni anlıyorum.Bu bebeği doğurabilmenin tek yolu,o adamla evlenmenmiş.Sen hatta evlenelim,bebek doğunca boşanırız bile demişsin,kabul etmemiş.Gerçi adamın bebek olsa da olmasa da evlenmeye gönlü yokmuş.Ailene bu durumu açıklayamazdın herhalde,o yüzden çaresiz kalmışsın.İşte en kötüsü ve seni en çok üzen de bu.İstemeyerek bebeği aldırmak zorunda kalmışsın.Sana kalsa sevdiğinle evlenip doğurmak isterdin mutlaka.Oysa şimdi hem bebeğini,hem sevdiğini,hem umutlarını kaybettin.Ben de senin namına üzüldüm doğrusu ama hayat devam ediyor,güçlü olmalısın.Doğru insanla doğru zamanda mutluluğu yakalarsın umarım.

Konu sahibinin üstüne bu kadar gitmeye gerek yok.Kendisi zaten üzgün ve pişman.Başka bir konuda herkes evlenmeden önce cinsellik yaşanmasına şaşırtıcı derecede olumlu bakmış.Cinsellik yaşanınca da işte böyle şeyler olabiliyor.Korunsaydı demesi kolay.Hiçbir yöntem %100 garantili değil.Zaten düzenli (sürekli) cinsel yaşamı olmayan bir kadın,korunma yöntemi kullanmaz.

Hayır arkadaşım kimse evlilik öncesi cinsellik yaşanmasına olumlu bakmadı, sadece anlayışlı olmaya, beni kırmamaya çalıştılar..olmaması gerektiğini zaten Allah böyle acı bir tokatla gösterdi bana....

insanlar bana neden yaransın, benim ne gibi bir menfaatim olabilir, bu nasıl bir düşüncedir..

Konu çok farklı yerlere gidiyor, mydonose bana özelden mesaj atarak beni tahrik etmeye çalışma, "benim namusum yerinde? " diye bana mesaj atıyorsun, Çok şükür bizimde namusumuz yerinde, sanalda olsa bu konu çok farklı yerlere gider dikkatli konuş, insanlar namus için adam öldürüyo.!!

Gerçekten ama çok can sıkıcı, bunlar ne yapmaya çalışıyor? her konuda böyle mi yaparlar?

Konu neden polemiğe dönüyor, neden birilerinin egosunu şişirmeye dönüyor, benim konum çok açıl ve net, konumun özü;
Arkadaşlar bir hata yaptım, çok pişmanım, hayatta bundan daha kötü bir pişmanlık olamaz, keşke ne olursa olsun onun lafını dinlemeseydim, her ne kadar başka çaremiz yok deseydide, kendime biraz zaman tanıyıp düşünseydim ve çocuğu aldırmasaydım. Bunu yaşayan benim, ben sadece acıma ortak olursunuz diye düşünmüştüm..gerçekten bazı arkadaşlar çok ayıp etti, her ne kadar kan parçası olsada, ona KAN PIRTISI demeye kimsenin hakkı yoktu..her ne kadar üç haftalık olsada ben onu hissediyordum ve ben çocuklar için ölürken, kendi çocuğumdan oldum ve zorla kendi çocuğumdan oldum, Allah kimseyi çaresiz bırakmasın ve anlayışsız insanların diline düşürmesin..benim çocuğum onu ne kadar sevdiğimi, ona zarar gelmesin diye öğrendiğim andan itibaren bir hafta boyunca doğmayacağını bile bile sigara bile içmediğimi biliyorya, yüreğimi Allah biliyor yao bana yeter..acım çok büyük ama bunu hala anlayaman insanlar var...bu acının yerini hiçbir şey dolduramaz, hemde hiçkimse...

hatasız hiç bir kul olmaz,olamaz!!
arkadaşım rabbim sabrını versin,unutmaki hayat derslerden ibaret..
kimimiz eşimizle..
kimimiz çocuğumuzla..
kimimiz işimizle..
kimimiz sağlığımızla..sınanıyoruz.
sende yeterli dersi almışsın ve hala daha sınanarak bu tarz yorumlara maruz kalıyorsun..
dinimizde bile 'Ey insanlar, kendi ayıbına bakan, başkalarının ayıbıyla meşgul olmaz. Kardeşine kuyu kazan, kazdığı kuyuya düşer. Başkalarının ayıbını açanın, ailesinin ayıbı açılır. Kendi sürçmesini unutan, başkalarının sürçmesini büyük görür. Kendi fikrinden hoşlanan, sapar. Kendi aklını yeterli gören sürçer. Halka karşı kibirli olan, zelil olur.'
:71:

bütün sayfaları atlamadan okudum.
yazdıklarından ne kadar pişman olduğun,acı çektiğin ortada..
çok üzüldüm senin adına, sadece bunu söyleyebiliyorum:5:

konu sahibi sen bu konuyu kapattır.. buradakilerin çoğu sana laf edecektir.. anlamıyorlar çünkü senin yaptığın şeyden duydugun pişmanlığı burada sadece derdini paylaştığını..

Back