konu sahibi sen bu konuyu kapattır.. buradakilerin çoğu sana laf edecektir.. anlamıyorlar çünkü senin yaptığın şeyden duydugun pişmanlığı burada sadece derdini paylaştığını..
hayır bence kapatmasın..
eğrisiyle,doğrusuyla yaşadığı olaya daha çok sahip çıkmalı ve en büyük erdemi gösterip,saygısız yada seviyesiz eleştirilere cevap vermemeli..(üzerine alınmak isteylere)
böylece konuda açılış amacına uygun bir şekilde aynı seyrinde ilerler..
kimse senin kadar üzülemez ve yaşananın bedelini ödeyemez,bizse nacizane sadece yaşadıklarını okuyup,kendi adımıza dersler çıkartabiliriz ve birazda olsa acının hafiflemesine yardımcı olabilirsek paylaşımımız anlam bulur..unutma ltf,bu durumu yaşayan ne ilk kişisin sen nede son olacaksın..
yanlış anlaşılmasın,evlilik dışı cinselliği destekliyorum yada desteklemiyorum demiyorum!!çünkü bu durum bir azda yaşanılan şehir,yetiştiriliş tarzı,aile ve yaşam tarzı ile ilgilidir herkesin..
kimse bir olamaz ama kimse kimseyide bu konuda yargılayamaz..
kaldı ki en önemlisi bu olayı yaşayan iki tarafta bekardı!!
teselli değil ama son zamanlarda okuduğum bir olayı paylaşmak istedim ;
bu sitedemi emin değilim ama şubat sonu mart başı gibi aynı buna benzer bir hikayeyi okumuştum..
değer verilip yaşanan bir birliktelikten sonra bayan hamile kalmış ve beyefendi aldımasını isteyip direk terketmiş bayanı..
işte olayın belkide en acı yönü burada başlıyor
ailesi çok asla onay vermiyeceği için aldırmak zorunda kalıyor bebeğini..
aradan bir süre geçtikten sonra sancılanıyor ve tekrar doktoruna gittiğinde,bebeklerden birinin alındığını,diğerininse hala yaşamına devam ettiğini öğreniyor..
zaten topicte bu amaçlı açılmıştı..ben şimdi ne yapıcam diyordu bayan???
aynı acıyı tekrar yaşıycak yada bebeğini kaybettiğinde,yada bikaç hafta önceki ilk kürtüjından aldığı ders ve pişmanlıkla bebeğini hertürlü zorluğa gögüs gerip doğuracak ve bebeğine her baktığında (ikizini)diğer bebeğini hatırlıcak..
beterin beteri her zaman vardır