• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynvalide vakası.

Şanlısın ki eşin kv dolduruşuna gelebilecek bir insan değil aklı başında biriymiş.Sende en doğrusunu yapmışsın ana oğul arasına girmemişsin.İlk ve son sözü söyleyip en sağlam darbeyi vurmuşsun :D :D Kv de mazallah blair cadısı gibiymiş yaee valla eşinde kp bıkmış bence kadından ..

Sizin kv eşinizle nişanlı iken eşinizin telefonunu eşinize ilk gece ile ilgili endişelerinizi içeren mesajları okuyup sizi arayıp aranıza mı yatsam diye sormuştu değil mi yanlış hatırlamıyorum ?
Aman evlerden ırak... Normal değil o kadın.

Sizin kv eşinizle nişanlı iken eşinizin telefonunu eşinize ilk gece ile ilgili endişelerinizi içeren mesajları okuyup sizi arayıp aranıza mı yatsam diye sormuştu değil mi yanlış hatırlamıyorum ?
Aman evlerden ırak... Normal değil o kadın.
Aynen o kadın :) düğünün ertesi el öpme diye bi adet varmış. Biz gitmedik gerek duymadık. Sabahtan hemen aradı eşimi gelmicek misiniz noldu ki niye ki diye :) keyfimiz istemiyor deyince de delirdi :)

Bir yerden lazer almış. Başka yerden aynı lazeri ciltbakımı+lazer olarak almış. Kavitaston bile almış yahu.
Ayni seyleri satin alip gitmemis?bilerek yapmis cok belli klasik kaynana ama insan oglunun butcesini dusunur. hadi yaptin bu borcu bari telini vermeden once soyle oglum ben boyle bisiy yaptim oder misin bi sor.ya da kocana soyle ona odet.

Bakiniz birseye karismadiginiz halde (sondaki olay mecburiydi yapacak birsey yok) kotu olmussunuz. Karissaniz kimbilir neler olacakti. Allah'tan esinizin gozleri ana kuzulugu perdesiyle kapali degil. Kayinpeder de kimin ne oldugunu biliyor. Gerisi bos artik. Istedigi kadar da sagda solda konussun, elalem sizi kotu bilsin ne farkeder...

oh iyi gitmissiniz :) nasildi oralar,hangi adalara gittiniz? bizde gitmek istemistik yakin zamanlarda bi moral gezisi diye ama hamilelik surpriz oldu doktor kontrolleri testler vs derken seneye kaldi :)
mikonos ve santo riniye gidebildik. Tabi ki muhteşem. Çoğu ev mavi beyaz. Yemekleri tipik akdeniz kültürü. Şeye çok şaşırdım ama annemizin böyle ipincecik sardığı sarmalar var ya, resmen 5 parmak kalınlığında yapıyorlar. Plajları şahane. İnşallah seneye bebişinle beraber görmek nasip olur :))

Back