• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar da zavallıymış...

canım,değmeyecek bir insan için yıpratma kendini.

senin gibi bir evlilik başından geçen bir tanıdıktan bahsetmiştim.

öğretmen bir kızdı.

yani öğrendim başka biriyle nişanlanmış ve çok mutluymuş,maaşALLAH.

eski eşi de almanyadaki kuzeniyle evlenmişti yeniden ve kızın annesi yoktu.

senin için de kabus bitti,koca bir ömür seni bekliyor.

mutlu olacağına eminim,hakediyorsun çünki tatlım.:34:

evet hatrladım bu tanıdığının hikayesini. ne güzel. inşallah çok mutlu olur. bunca sıkıntısının karşılığını alır inşallah.

Neden bunları bahane edip hala iletişimdesiniz ki bu adamla. Konuşmanızı gerektirecek şeyleri sadece bir iki cümleyle de anlatabilirdiniz. Herhangi birine söylermiş gibi. Anlıyorum öfkenizi ama artık boşandınız ve bu tür konuşmalar hem yıpratıcı hem anlamsız. Seviyenizi koruyun. Haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz. Böyle yaptıkça daha da çirkinleşiyor herşey.

haklısın ama beni delirtti napiyim? kendiyle irtibata geçmek zorunda bıraktı beni. adamlara verdim onun telefonunu, sırf muhattap olmamak için ama telefonları açmadı. 15 gün boyunca bu firma yetkilileriyle uğraştım ben sırf ilgilenmediği için. ve o 620 tl lik borcu ödememek için tabii ki. az para mı. bi de yaptıklarıyla delirtti tabii yani ilgilenmeyerek, muhattap olmamaya çalışıarak falan. sanki para dileniyorum ondan. sadece şu firmadan kurtulmaya çalışıyordum benim cinlerimi tepeme getirdi ben de patladım sonunda.

bence hakaret etmene bile değmez. keşkelerinde haklısın, sana bunları yapan adamdan tazminatını vs herşeyini alabilirdin. ama yapmamışsın, Allah senin bu iyiliğin karşısında sana en iyisinden bir eş versin ve bu acıları unuttursun sana.
bu vakitten sonra ne kadar iletişime geçersen onunla, o kadar sinirlerin bozulur.. bence, o ve ailesinden kimseyle görüşme, bu sorunda çözülmüş zaten. ortak hiç bişeyin kalmasın. 1.5 yıldır hayır gelmemiş, bundan sonra özel günde vs. görüşsen ne olacak. hayırsız insanlara hakaret etmeye bile tenezzül etme..
Allah yardımcın olsun

evet her şeylerini alabilirdim tazminat davası açarak. ama o zaman da eski eşimin hayatı boyunca o damga üzerinde kalacaktı. daha da kötü olacaktı onun için. onun benden sonraki hayatını düşündüğüm için de açmadım tazminat davası. o sıkıntılı günlerde bile bunu düşündüm ama değmezmiş gerçekten de. o kendine kızıyor bu hareketleriyle, bunu bal gibi biliyorum. bana öfkeli olan davranışları aslında kendine olan öfkesinden. bunu da ona söyledim.

ve öğrendim ki, ve tabii ki de benim arkamdan kötü konuşuyormuş anası, akrabaları. ama hiçbir akrabası bilmiyor ki. benim ve ailemin yerinde başkaları olsaydı onları cümlealeme rezil ederdi ama ben bu kadar alçalmadım işte. kendime yakıştıramadım bunları.

şimdi tek dileğim Allahtan, hayatımın en büyük sınavının bu olması ve bundan sonra iyi günler görebilmek.

evet her şeylerini alabilirdim tazminat davası açarak. ama o zaman da eski eşimin hayatı boyunca o damga üzerinde kalacaktı. daha da kötü olacaktı onun için. onun benden sonraki hayatını düşündüğüm için de açmadım tazminat davası. o sıkıntılı günlerde bile bunu düşündüm ama değmezmiş gerçekten de. o kendine kızıyor bu hareketleriyle, bunu bal gibi biliyorum. bana öfkeli olan davranışları aslında kendine olan öfkesinden. bunu da ona söyledim.

ve öğrendim ki, ve tabii ki de benim arkamdan kötü konuşuyormuş anası, akrabaları. ama hiçbir akrabası bilmiyor ki. benim ve ailemin yerinde başkaları olsaydı onları cümlealeme rezil ederdi ama ben bu kadar alçalmadım işte. kendime yakıştıramadım bunları.

şimdi tek dileğim Allahtan, hayatımın en büyük sınavının bu olması ve bundan sonra iyi günler görebilmek.

Allah senin onlara yapacağının kat be kat daha fazlasını yapcaktır hem de o dünyada da değil emin ol bu dünyada da yapacaktır. Sen için ferah tut arkadaşım.

bi de kaynanam olacak kadının yaptıklarını da düşündükçe deliriyorum. ben ne hale gelmişim, sonuna kadar mağdur olmuşum, kadın hala altınlarının derdindeydi. ikide bir konuyu altınlara getiriyordu. eşim olacak adam da anasının agzından konuşarak altınların derdine düştü. o zamanlar eşimin kötü psikolojiyle bunları bana söylediğini düşünürdüm ama çok iyi anlıyorum ki o da öyle düşünüyormuş aslında. bütün yeni evlenecek kızlara tavsiyem, KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE altınları kayınvalidesinin evinde bırakmasınlar. gerekirse o zaman tavrı koysunlar, kavga çıkartsınlar ama yine bırakmasınlar. ben o evde bıraktım. orası güvenliydi. ki kayınvalidem altınların adedini bi kagıda yazmıştı. ve ikide bir "alın bu altınları burdan bozdurun, ya da kasaya koyun"diyordu ama eşim olacak adam almadı bi türlü. ben de olay çıkmasın, yanlış anlaşılmasın diye sesimi çıkartmadım ama sonra işte kısa bi sürede biz bu hale gelince bunu mevzu ettiler. gerçi iyi de olmuş belki de orda kalması. hayırlısı olmuş benim için. ne kadar çingene bir kadın oldugunu görmüş oldum kaynanamın. sonra da yarı yarıya diye anlaştıgımız halde çingenelige devam ettikleri için olay çıkarttım ve hepsini sonuna kadar aldım :10:

konunu en başından beri takip edenlerdenim...ama keşke mail yazmasaydın be canım adamın huyu suyu belli şimdi o mailleri hakaret olarak kullanırsa ne olacak?:25:mahkemede bi sorun olduğunda en güzeli telefonda konuşmak ama maleseef iş işden geçmiş lütfen bundan sonra dikkat et:59:sen fazlaca iyi niyetlisin lütfen yapma bunu kendine artık:45:aç bi tazminat davası

konunu en başından beri takip edenlerdenim...ama keşke mail yazmasaydın be canım adamın huyu suyu belli şimdi o mailleri hakaret olarak kullanırsa ne olacak?:25:mahkemede bi sorun olduğunda en güzeli telefonda konuşmak ama maleseef iş işden geçmiş lütfen bundan sonra dikkat et:59:sen fazlaca iyi niyetlisin lütfen yapma bunu kendine artık:45:aç bi tazminat davası

keşke öyle bişey yapsa. ama yapamaz. eğer yaparsa kendisi zararlı çıkar. bütün sülalesine yayarım ben de. olur biter. hem o da beni tehdit etti maillerde. maillerden yana hiçbir korkum yok. dava açsa da kendisi zararlı çıkar sonunda. bunu da bildigi için yapmaz.

Biliyor musun o bahsettiğim kızın kaynanası da düşman olmuştu kıza.
Kızın ailesi kimseye açıklamadılar oğullarının durumunu.
Aslında rezil olsunlar ki kimseye düşman olacak halleri kalmasın.

Neyse güzelim,sen önüne bak.
1,5 yıl çok uzun bir süre,bizim kız 2 ay evli kalmıştı.
Eşi olacak adam kızı suçlamıştı kızın ailesine.
O kadar baskı yapmış ki kız ağzını açıp bir şey diyememiş.

Sonra kızın annesi,kızım niye kocandan uzak duruyorsun vs. Diye konuyu açınca kız ağlayıp dökmüş içindekileri.

Kendilerine paravan yapmak için kimsenin gençlik hayalleriyle oynamaya hakları yok.

Duygusal ve öfkeli davranmadan uzak durmaya bak.

Ayşe armanın bir röportajında okumuştum ;kadın böyle bir adamla 17 yıl çile çekmiş.

haklısın ama beni delirtti napiyim? kendiyle irtibata geçmek zorunda bıraktı beni. adamlara verdim onun telefonunu, sırf muhattap olmamak için ama telefonları açmadı. 15 gün boyunca bu firma yetkilileriyle uğraştım ben sırf ilgilenmediği için. ve o 620 tl lik borcu ödememek için tabii ki. az para mı. bi de yaptıklarıyla delirtti tabii yani ilgilenmeyerek, muhattap olmamaya çalışıarak falan. sanki para dileniyorum ondan. sadece şu firmadan kurtulmaya çalışıyordum benim cinlerimi tepeme getirdi ben de patladım sonunda.

İrtibata geçmeyin demiyorum. Konuşun ama ona sinirlenmeden tepki göstermeden. Sorumsuz insana niye sorumluluk veriyorsunuz. Bu iş böyle böyle deyin kapatın. Umursamayın ve umursamadığınızı gösterin ona. Ah o zaman o sinirlenecek. Bir insana verilebilecek en büyük cezadır umursamamak. Çok az detay kalmıştır aranızda konuşlamıs gereken. Sakin olun.
Siz haklısınız sonuna kadar. Ve hırs yapıyorsunuz bunda da haklısınız. Ama sadece çıkışlarınızı sert ve gereksiz buldum. Daha çok sinirlenecek şey oluyor.
Mutlu olun çok inşallah bundan sonra

bi de kaynanam olacak kadının yaptıklarını da düşündükçe deliriyorum. ben ne hale gelmişim, sonuna kadar mağdur olmuşum, kadın hala altınlarının derdindeydi. ikide bir konuyu altınlara getiriyordu. eşim olacak adam da anasının agzından konuşarak altınların derdine düştü. o zamanlar eşimin kötü psikolojiyle bunları bana söylediğini düşünürdüm ama çok iyi anlıyorum ki o da öyle düşünüyormuş aslında. bütün yeni evlenecek kızlara tavsiyem, KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE altınları kayınvalidesinin evinde bırakmasınlar. gerekirse o zaman tavrı koysunlar, kavga çıkartsınlar ama yine bırakmasınlar. ben o evde bıraktım. orası güvenliydi. ki kayınvalidem altınların adedini bi kagıda yazmıştı. ve ikide bir "alın bu altınları burdan bozdurun, ya da kasaya koyun"diyordu ama eşim olacak adam almadı bi türlü. ben de olay çıkmasın, yanlış anlaşılmasın diye sesimi çıkartmadım ama sonra işte kısa bi sürede biz bu hale gelince bunu mevzu ettiler. gerçi iyi de olmuş belki de orda kalması. hayırlısı olmuş benim için. ne kadar çingene bir kadın oldugunu görmüş oldum kaynanamın. sonra da yarı yarıya diye anlaştıgımız halde çingenelige devam ettikleri için olay çıkarttım ve hepsini sonuna kadar aldım :10:

canım ohhh cok ıyı yapmıssın vallah
senın hakkın o altınlar
hem su olaya bak yaa
allah senı ımtıhan etmıs kotulerle
sımdı ıyılık gonderecek sana bak
ne mutlu sana
ben ınanıyorum belkı bıraz zaman sonra mutlu haberlerını alacaz senın canım ıns... :16:

Biliyor musun o bahsettiğim kızın kaynanası da düşman olmuştu kıza.
Kızın ailesi kimseye açıklamadılar oğullarının durumunu.
Aslında rezil olsunlar ki kimseye düşman olacak halleri kalmasın.

Neyse güzelim,sen önüne bak.
1,5 yıl çok uzun bir süre,bizim kız 2 ay evli kalmıştı.
Eşi olacak adam kızı suçlamıştı kızın ailesine.
O kadar baskı yapmış ki kız ağzını açıp bir şey diyememiş.

Sonra kızın annesi,kızım niye kocandan uzak duruyorsun vs. Diye konuyu açınca kız ağlayıp dökmüş içindekileri.

Kendilerine paravan yapmak için kimsenin gençlik hayalleriyle oynamaya hakları yok.

Duygusal ve öfkeli davranmadan uzak durmaya bak.

Ayşe armanın bir röportajında okumuştum ;kadın böyle bir adamla 17 yıl çile çekmiş.

offf offff.... :2: aynen benim durumum işte. ben de ilk günlerden itibaren çok üzgündüm, kafama takıyordum. annemler evhamlı olmama yormuşlardı bu durumu. bi de aileme çok bağlı olduğum için onlardan ayrıldığıma üzüldüğüm için böyle olduğumu düşünüyorlardı sadece. tabii o da vardı ama onun yanında neler neler vardı ki offf... hatta annem bana "hamile misin yoksa, o yüzden mi böylesin" demişti 2. ayımızda. aklına hiç getirmemiş bunu ve beni sıkıştırmamış bu yüzden... şimdiki aklım olsa ben de 9 ay bekler miydim anneme söylemek için? :14: boşuna geçti aylarım böyle. yani yaşanacak derdim varmış, kısmet böylemiş demekten başka çare kalmıyor artık. zaten 13. aydan beri iyice kopmaya başlamıştık. ben sık sık annemlere gittim o süreden sonra. 1 haftalık tatilimi bile annemlerin yanında geçiridim. eylül ayından beri de evden ayrıldım. sonra resmi kısma gelene kadar işte uzadı böyle. benim yüzümden uzadı. ailem hemen bitmesinden yanaydı ama kararı bana bıraktılar tabii. ben de çaresiz kaldım... işte biliyorsunuz zaten hikayemi.

benim eşim de benim üzerime çok geldi tabii. baskı yaptı bana. aileme beni kötüledi. benim çok zayıf, güçsüz, hemen yıkılan bir insan olduğumu söyleyip dururdu aileme ve bana da tabii. daha neler neler... ne güzel 2 ayda kurtulmuş o tanıdığınız kız. çoook daha uzun yıllarca yaşayan da var bu durumu. o kadar çok araştırdım ki... neler neler var. onları düşününce ucuz atlattım diyorum ne diyim.. :14:

İrtibata geçmeyin demiyorum. Konuşun ama ona sinirlenmeden tepki göstermeden. Sorumsuz insana niye sorumluluk veriyorsunuz. Bu iş böyle böyle deyin kapatın. Umursamayın ve umursamadığınızı gösterin ona. Ah o zaman o sinirlenecek. Bir insana verilebilecek en büyük cezadır umursamamak. Çok az detay kalmıştır aranızda konuşlamıs gereken. Sakin olun.
Siz haklısınız sonuna kadar. Ve hırs yapıyorsunuz bunda da haklısınız. Ama sadece çıkışlarınızı sert ve gereksiz buldum. Daha çok sinirlenecek şey oluyor.
Mutlu olun çok inşallah bundan sonra

ben de tepki göstermemeye çalıştım ama işte.. olmadı. patladım. o kadar sinirlerim bozuk ki zaten, kendimden korkuyorum bazen. öfke patlamaları yaşıyorum zaman zaman. bu da onlardan biri oldu. ama içimde son kalanları da söyledim. biraz da rahatladım. şimdi kelime kelime okuyup kahroluyordur o yazdıklarıma. buna eminim. ne kadar mutluyum güçlüyüm dese de perişan olmuştur. kimse çekmez ki onu benim gibi. hiçbir derdini çekmez, sadece bunu değil.

canım ohhh cok ıyı yapmıssın vallah
senın hakkın o altınlar
hem su olaya bak yaa
allah senı ımtıhan etmıs kotulerle
sımdı ıyılık gonderecek sana bak
ne mutlu sana
ben ınanıyorum belkı bıraz zaman sonra mutlu haberlerını alacaz senın canım ıns... :16:

amin canım yaa inşallah. içimde her geçen gün iyi hisler artıyor zaten geleceğe dair. çok mutlu olucam ben. yakında bunları da tamamen silicem kafamdan. hem bahar mevsimi de geldi. sonra yaz gelecek. benim hayatımda da güneşler açacak. çok teşekkür ederim. :71:

anladıgım kadarıyla esınız sızı sınır etmeye calısıyor ve basarıyor bunu yanı nasılb ı ınsanmıs omur torpusu mubarek

berbat bir evlilik,kötü bir ayrılma süreci ve travmatik bir boşanma sonucu benim de kafayı yiyeceğimi sandığım,ilaç tedavisi gördüğüm zamanlar geçti başımdan.yaşadığım şeyler sizinkilerden beterdi diyebilirim.ailecek mahvolduk.konularınızı daha önce de takip etmiştim.ben hiç bir derdimi yazmadım burada konu olarak.içimde koptu fırtınalarım.aynı sizin gibi,benim de tazminat davası açmam gerekirken,açmamıştım ve o psikopat,dava açmamam için bir süre bana iyi davranmıştı..yaşadığım şeyler çok korkunçtu.ben hala bunun acısını çekiyorum.o ne halt ediyor bilmiyorum.tek celsede boşanmıştık.ama onu Allaha havale etmiştim yalnızca.dava falan açmadım.pişman da değilim.o pislikle daha fazla uğraşıp daha fazla yıpranacak gücüm yoktu.size de şunu söylüyorum; bu pişmanlıklarınızla bir yere varamazsınız.olan oldu.kaderinizi kabul edip,zararın bir yerinden dönerek hayata yeniden başlamak zorundasınız.siz hala kendi kendinizi bu hırsla yiyip bitiriyorsunuz.takıntılardan kurtulun artık.
ben kaderi hala kabullenemedim.Allah affetsin.bu sınavdan geçmek ve kadere boyun eğmek gerekir biliyroum.bunun için uğraşıyorum.kimseleri sevemediğim,güvenemediğim,karmakarışık bir zihin yapısı ve koskoca yüreğimle yalnız hissediyorum hala kendimi bu dünyada..ama şunu biliyorum ki hayat devam ediyor ve yaşamamız gerekenleri yaşıyoruz.geçmişin acısı zamanla hafifliyor merak etmeyin.umarım bundan sonra siz de ben de şanslı ve güzel bir kaderi yaşarız.

sadece ilk mesajı okudum, aman boşver kurtulmuşsun allahtan, bi de o kadar düzelir mi diye ümit beslemiş vakit kaybetmiştin, bu olay çok güzel nasıl bi insan olduğunu göstermiş
su parasını o ödemişte bilmem ne üçün beşin hesapları ya

Selam arkadaşlar.

Konumu bilenler bilirler. eşimden boşandım. boşanma sebebimin ana sebebi eşimin cinsellikten kaçması, sorunları olması ve bunu kesinlikle çözmeye çalışmaması, bana hakaretler etmesi, benim çok çabalamam ama faydasız kalması, sonucunda da boşanmayla sonuçlanan 1.5 yıllık bi evlilik...

sinirimi atamıyorum üzerimden. hazmedemiyorum. tazminat davası açmadığım için o kadar pişman oldum ki. tazminatı da sırf onu süründürmek için açmalıymışım meğer. "iyi ayrılalım, biz medeni insanlarız, boşandıktan sonra da arada bir görüşürüz, özel günlerde haberleşiriz falan. senden iyi ayrılmak istiyorum, hayatımın en güzel günlerini ben seninle yaşadım. sana ne kadar kızarsam kızayım sonucunda aklımda hep seninle ilgili iyi şeyler kalıyor" diyen adam, dava bittikten sonraki bi tartışmamızda bana düşman oldu.

boşanma davası bitti. aradan biriki gün geçti. bu adam bana msj attı. benim üzerime olan tv dijital yayınını kapattırmamı istedi. öncesinde "senin üzerinde kalabilir, ben öderim kullanırım" demişti, bu yüzden kapattırmamıştım. ben de kapattırmak için müracat ettim. bana 15 gün bi süre verdiler. bu süre sonunda yayının kesileceğini ve yayın yapan kutunun teslimatı için benimle irtibata geçeceklerini söylediler. bu eski eşim denen adam da aradan 10 gün geçtikten sonra bana msj attı. durumu sordu ben de haber beklediğimi söyledim. bana " ben son faturayı da öderim, daha da ödemem" dedi. ben de kızdım bu lafın üzerine. sanki ödemesi benim yararıma da. tartıştık bunun üzerine. sonra beni bi daha arayan bu yayın şirketi, kutu taahhütünü bozduğum için 240 tl bi bedel ödememiz gerektğini söylediler. ben de msj attım eski eşime. "bi de bu çıktı başıma"dedim. o da elektrik-su-dogalgaz-kira vs her şeyi onun ödediğini, bunu da benim ödeyivermemi söyledi. ben de açtım telefon ve tartıştık çokl fena şekilde. ben aylarca o evde bile değildim zaten. seyretmediğim bişeyi neden ödiyim ki. zaten onun yüzünden ne hale geldim. neyse sonra bana msj attı. "tamam ödiycem ama bundan sonra senin ne sesini duymak ne de yüzünü görmek istemiyorum"dedi. ben de ağır bi mail gönderdim ona. içimde kalan son şelyeri de söyledim. 1 gün sonra ögrendim ki bana yanlış bilgi vermişler. böyle bir ücret yokmuş. bunu ona haber verdim ama cvp yazmadı bana.

bundan 20 gün önce de bu yayıncılar beni tekrar aradı. kutuyu teslim almaya gelelim mi bu adresinizden dedi. ben de eski eşim o adreste mi onu bile bilmiyorum. telefon nosunu verdim eski eşimin. onunla irtibata geçmelerini söyledim. adamı 2 gün boyunca aradılar ve telfonlarını açmamış. neymiş? yayıncı kurumun telefonu değilmiş de, özel bi numara aramış. bilmediği noları açmıyor bu adam. öyle bi prensibi! var da. sonra mail gönderdim ona. gayet resmi bi mail yazdım. bu konuyla ilgilenmeni rica ederim dedim. "ilgileniyorum" yazdı bana. bunun üzerinden 10 gün geçti. adamlar beni aradı. "hala kutuyu teslim etmemişsiniz. bu yüzden 650tl lik bi fatura kesilmiş sizin adınıza."dedi. ben şok oldum tabii. fatura kesilmemesi için özellikle rica ettigimi söyleyince "15 gündür bu konu askıda kalmış. 20 kez telefonla irtibata geçilmiş bu kutu için ama hala çözülmeyince bu fatura kesilmiş"dedi.

mail gönderdim eski eşime. teslim ettin mi dedim. "bu sabah ettim ama 650 tlilik bi fatura kesmişler. düzeltirler heralde"dedi. ben de ateş püskürdüm tabii. "düzeltirler ne demek. ne kadar da rahatsın. ne de olsa benim üzerime kutu di mi. benden intikam mı alıyorsun. neyin intikamını alıyorsun"ve başka bisürü şey yazdım. cvp şu"seninle polemige girmeye hiç niyetim yok. bana bu tarz konuşmamanı tavsiye ederim. benim işim gücüm var seninlle ugraşamam. zaten bi tane şey vardı üzerine, onu da beceremedin çözmeyi. bu salakça durumla ugraşacağıma parasını öderim. senle ugraşmaya değmez" falan yazdı!!

ben de iyice delirdim. bu arada ben de işyerindeyim. çalışıyorum. ama günlerdir bu adam ve bu konuyla ugraşmaktan çalışamıyorum ki. "sen kendini ne sanıyorsun. sen kimsin. telefonları açmamış, başbakan sanki. bu salakça durum senin salakça hareketlerin yüzünden oldu. sen ilgilenseydin o zaman çözülecekti. yine kendin yapıp suçu bana atıyorsun her zamanki gibi. sen bi zavallısın senin adına üzülüyorum çok. sana verdiğim bütün emekler haram olsun"yazdım.

bu şekilde mailleştik. ben çok agır şeyler yazdım. bana "bu şekilde yazmaya devam edersen avukata vericem yazdıklarını"dedi. "keşke versen. sen zararlı çıkarsın. ona öncelerini de anlat. durumumu bile bile onunla evlendim ve onu kandırdım de. manevi eziyet yaptım, hakaretler ettim de. sen benim şu anda hiçbişeyim oldugun için bu lafları söylüyorum sana. senin gibi çok sevdigimi söylediğim zamanlarda hakaret etmedim sana" dedim. "sen ömrün boyunca mutlu olamıycaksın ve yaptıkların tek tek karşına çıkacak. sen sırf tazminat davası açmıyım diye arayı iyi tuttun benimle. sonra da saçma bi sebepten kavga çıkarttın"dedim.

böyle işte kızlar. biliyorum uzun oldu biraz ama o kadar doluyum ki... ilaç kullanıyordum yakın zamana kadar. ilaçlar beni uyuklatıyordu. işyerinde sürekli gözlerim kapanıyordu. ve biraz da kilo yaptı ilaçlar. ilacı bıraktım ve çok sinirlerim bozuk. patlamaya hazır bomba gibiyim. ve hala da bunlarla uğraşıyorum işte. :5: ben iyileşmeye çalıştıkça böyle bişeyler oluyor ve iyileşemiyorum. sürekli aklımda bişeyler. keşke tazminat açıp süründürseydim diyorum. ama ben onu düşündüm. ömrü boyunca bu damgayı yiyip zarar görmesini istemedim ama ben zararlı çıktım şimdi. yaptığım insanlığın kıymeti asla bilinmedi. keşke kayınvalidem olacak kadının da canına okusaydım. offff. :5: beynimi kemirip duruyor bu düşünceler...

yengesi ve bi kuzeni arkadaşlık sitesinde benim listemde kayıtlıydı, bu olaydan sonra ona da "listenden sil"demişler heralde ki silmişler onlar da beni. onlara da yazdım bişeyler şimdi. yengesi biliyor durumu, eski eşim ve ailesi de yengesinin bildigini biliyor ama kuzeni bişey bilmiyor.

kafayı yiycem ne uyku kaldı ne iş hayatı. işime de veremiyorum kendimi. :14:

tamamen aynı durumdayız
tek fark ben tüp bebek yöntemiyle ona birde cocuk dogurdum !

yalnız değilsin. erkekler işte hep aynı. ama bence daha fazla mail aatma eski eşine kendini daha da bişey sanmasın. senle cinsellikten kaçıyorsa bir başkası vardır. nitekim bende de aynısı oldu. arabanın bagajında kutu kutu prezervatiflerde buldum ben. 6 sene evli kaldım. dün boşandım bende. şimdi köpek gibi yalvarıyor. ama yeni biriyle tanıştığı gün bitecek bu aramalar. geri dönmeliymmişiz ve kararı temyiz ettirmeliymişiz. kafamı allak bullak edip duruyor. güya şimdilik kararlıyım. umarım bunu sürdürebilrim. bence sende asla arama. öde o üç kuruşluk faturayı defolsun hayatından giitisin.

Back