- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Ayy korkulur sizdenİğrenç bir insanmış. Yine seviyenizi iyi korumuşsunuz. Tebrikler.
Ben olsam saçından tutar kapıya atardım herhalde, nasıl bir çirkef varsa içimde
:))Ayy korkulur sizden
Yani söylemesi kolay tabii, başıma gelse ne yapardım bilemiyorum ama o kullandığı çok ağır bir kelime. Tekrar geçmiş olsun.Ayy korkulur sizden
Canım eşim ve kp bile kayınvalidemin akıl hastası olmakla itham ediyorlar. Kp bu ölse de yenisini alsam diye bahseder hep. Ailede herkes bezmiş yaniAyy inanmıyorum nasıl insanlar var yainsan gelini olarak aldığı kıza bu şekilde hitap eder mi çok ayıp ya. Allahındn bulsun. Hiç üzülme. Mesafe koy. Onlar esinle tekrar barışır ama sana karsı savas başlatacak bu sefer. Hiç eşine iyi ve kötü hiçbirşey söyleme
hayırlı olsun şimdiden bebeğiniz. Oğlunun bir birey olduğunun farkında olan, çok iyi bir anne ve kv olacaksınız. :)Ayy Çok kötü bi durum olmuş ama gerçekten hakkediyorlar ben anlamıyorum valla kimse duymadım daha kv iyi diyen bi annemi biliyorum korkar oldum benimde oğlum olucak bende mi böyle olucam acaba
İnşallah canım ya sen de hiç kafana takma kv bu ne yapsa yeri yani ... Sen en iyisini yapmışsın artık oğullarını bile bıktırıyorlar çünkü kendilerinden gene sizinki kendi üstüne borcu kp kredi çekmiş eşim bekarken ve ödüyor diye biliyo eşim ama hiç ödememiş şimdi biz ödüyoruz ve eşim hala kiyamiyo onlarahayırlı olsun şimdiden bebeğiniz. Oğlunun bir birey olduğunun farkında olan, çok iyi bir anne ve kv olacaksınız. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?