Kaynimla yasak aşk 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
almanlarda böylesini duymadim daha , düsündügünüzden daha tutucu insanlar aslinda .

cidden nasil yedim yemegi anlamadim , evdekilerde anne noluyor diyor. anlatamam simdi size dedim
Afiyet olsun canım bende kolumu hissetmiyorum şarjda telefonum kablosuda çok kısa duvara yapıştım resmen

Acaba olayın bukadar büyüyeceğini tahmin edemediniz mi konu sahibi hala konuya bakıyorsunuz da sanal aleme düştünüz

Reactions: csi
Ben devam etsin istemiyriun ama hayatimida zehir etmesin.. yaşandı bitti öyle kalsın işte

Millet fake diyor ben okudukca cileden cikiyorum.
Sizin zihniyetinize micayim, yasandi bitti diyecek kadar normal bisey mi yazdiginiz seyler
Adam ayrilalim demese hala zevk ala ala tovbe estagfrullah..
Bacim banlanmissin ama ola ki okuyorsan utan ya..
Utancindan yerin dibine gir.
Insan hatalarla dolu, sapar sasar, seytan uyup aldatan cok ama kayin ya bu kardes ya..
Allah islah etsin gercekten rezilsiniz.

Biz helal ederiz bizim için sorun yok

Bu ikinci kadınlardaki özgüven Adriana Lima da yok. Adam eşine parti yapıyor bunu kıskandırmak için yapmış oluyor. Karısıyla ilgilenmezse bunu sevdiği için oluyor. O peşinde dört dönen şerefsiz, karısı duysun bakalım kimin peşinde dönüyor. Harbi salaksınız.

Sonuna kadar okudum, yazının sonunda pişmanım Allah benim belamı versin falan beklerken affedemiyorum aşığımı gördüm Allah ıslah etsin Bihter seni Kıvanç daha utanmaz ulan abin senin abin sizin yüzünüzden namus cinayetleri işleniyor suçsuz günahsız insanlar suça bulaşıyor yazık çok yazık!!!!

Öyle demeyin arkadaşlar, kaynının 6 aydır dediklerini affedemiyor kadincagiz, yoksa gidip güzel güzel sevişmeye devam edecek. Çocuklar, eşler kimin umurunda. Nede olsa zevk alıyorlar karşılıklı olarak

diye özel mesaj atmış ama yedik mi ? hayır
Hayır ben açmadım.. kendisi açtı.. bana sordu bende kendi hesabımdan açmasına izin vermedim oda kendini üye yaptı yeni üye olarak açtı ve kendisi yazdı..
[/QUOTE]
Kazen abiye mesaj atmışsın yahu, yalan mı söylüyor. Sen açıp cevap yazmışsın. C Cemrem40

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…