Kaynimla yasak aşk 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki gün sonraya yetiştirmem gereken projem varken ne yapıyorum ben burada yaaa. Alın beni bu konudan gülmekten ölüyorumGerçi trajikomik orası ayrı.
Valla sabah erkenden kalkmam gerekli birnsuru isim var daha yapilacak yatmadan once.
Bj sacma konuyu okuyup duruyorum.hayir gercek degil bence.gercek olsa basligi o sekilde atmaz.hata yaptim der ne bileyim baska bisiy yazarsin.bu kadar ayrinti vermezsin.bence gercek degil.
Ama gercekse de elalemin iliskisi yuzunden benim bu kadar isimi gucumu birakip okumam sacmalik....

Kadin hata yaptığını kabul etmiyor ki. Sevgilisine kırıldığı için konunun sessizce kapanmasini istiyor yoksa full gaz devam ederdi bunlar

Cocuk durmadi ama hesap ayarlarini duzenlemeye vakit bulabildin. 2016 yilinin 'Uyelik nasil silinir' konusunu aratip bakabildin yani

Kayninin dediği kadar o.... ve k... kışsın masallah. Eşinle eltine yazik utanmadan bizden fikir almak için yazıyorsun. Senin gibi ahlaksizlara yer yok burada şerefsiz kadın seni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…