Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yooo kocası da ayrı alık, ortak arabanın bütün masrafını neden bu herif ödüyor, çok param var sanıyo herhal. Böyle heriflerin maaş kartını alcan elinden harçlık vercen yoksa aç kalırsın valla.

Ben son kez sıgorta yaptırcam, 1 ay bu arabaya calıscam ben dedın. Demiyor yaa. Aileside iki kardeşin arasını bozacaksın sus dıyor. Onlar konusur anlasır dıyor.

Danaya girer gibi araba almışsınız, olacağı bu.. Eşin yüksek fiyat çekmesin bir an önce satıp hakkınızı alın. Arabasız da kalsanız bu çile çekilmez..

Yooo veremez yani.Alınırsa üzerime olacak. Ve kaynımla tahmını bıdaha konusmayız biz. Ya benı delı eden, kaynım para katmadı. O ne alaka.
Çünkü anne ve babası aranızda paylaşın demiş yani haklarını kaynınıza vermişler .o yüzden o ne alaka demeyin ( kv ve kp in arabada bi katkısı varsa tabii). Burda iş eşinde bitiyor .araba eşinin üstüneyse , piyasayı araştırıp satsın paylaşın işte .yoksa bu konu uzarda gider.

Danaya girer gibi araba almışsınız, olacağı bu.. Eşin yüksek fiyat çekmesin bir an önce satıp hakkınızı alın. Arabasız da kalsanız bu çile çekilmez..
Yaa bende dıyorum. Kaynım aşırı yüksek fıyat dedı. Bu fıyat olmazsa olmaz dedı. En iyisi kapılarına bırakalım ya. Ben bınmeyecegım artık. Gercekten sogudum arabadan falan.
Yaa kv kp satılsın dedı de, bıdaha gıdeyım mı onlara sence. Kaynımla zaten bıdaha konusmayız

Kpnin üstüne. Tüm aile bizim diyor. Bı arıza cıksa ses etmezler. Yaa eşime dıyorum, bu adam kaç tl borc ödedı. Ee dıyor, onunda hakkı var gene
O zaman verin anahtarları bütün giderleri de bir zahmet kendisi karşılasın. Siz hakkinizi isteyin ister satsinlar ister kredi çeksinler. Şuan diyelim araba 200 bin ise değeri versin size yarısını 100 bini

Kp üstüne. Kp karışmam dedi. Kaynım çok yüksek fıyat söyledı. Eşim araştırdı piyasasını. Atıyorum 550 ise, kaynım 700 dedi. Yoksa kalsın dedı. Bende aıle huzurumız kactı, burda kalsın dedım. Masayı terk ettı. Eşimde nıye anlattın dedı. Bana kızdı. Şuan ben suçlu ve fettan gelinim

Eşimin evlenmeden önce edindiği hiçbir mala karışmam. İsterse ailesine hediye etsin. Kendim de karıştırmam. ama evlilik sonrası alınan her şeye burnumu sokarım. Konu sahibinin garip bir kafası var. Kasko vs bende diye diye arabayı sahiplenmiş ama araba başkasının engelli indirimi ile alınıp kp üstüne yapılıyor. Yarını eşi ödüyor ve konu sahibinin katkısı vergiler falan. O da sadece ondan değil eşinden de çıkıyor.

İşin saçma yanı bu kadar bileniyor, kızıyor ama hala bıraksak mı yhaaa altın bozdurmasak mı yaaa diyor. Demek ki hala bu araba sizde kalsın diye resti çekerken yok kızım bir daha istemiyoruz diyeceklerini sandı. Hala umudu vardır yani

Araba satılsın deme hakkınız yokki?
Araba sizin değil, anliyorsunuz bunu değilmi? Sizin arabanız yok demek istemiyorum ama durum bu.
Kendinizin olsa satılsın demenize gerek kalmaz satarsınız zaten istediğiniz fiyata. İki kardeş anlaşmadığı sürece siz arabanın sahibi değil kullanıcısı olarak kalırsınız. Kiralık araç gibi düşünün.
Benzin koymuyorlarsa yine iki kardeş halledecek
Ne çok altın bozdurup kasko ödeyesiniz var? Hem kasko ödemek için altın bozmak nasıl birşey? Yoksa durumun binmezsin, sizinkine ayranı yok içmeye… derler yani.

Söz sahibi değil ki kayın ona ne! Eşiniz ses etmiyor sanırım. Siz sigortayı yapmayın bırakın ne halleri varsa..

Ay bu şey mi ya, kayınvalidesi halı üstüne yolluk serdirtmeye çalışan?

Biliyorum zaten benım degıl dedım. Ancak sıgorta falan hepsı bana neden kalıyor. Ben ayda 2 haftada 2 pazar kullanıyorum. Onlar bıseye karısmıyor. Eşim bana bakım yapalım, şunu yapalım deyıp duruyor. Kımse bıseye karısmıyor.
Evet yanı 3 bılezık taktılar. 10 gram falan, 1i gıtsın dıyor. Kvye söyledım. Ee bak bende de bılezık yok dıyor.
Benzın gaz konusunda eşimin eli boldur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…