- 19 Mayıs 2020
- 46.464
- 207.927
-
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Yooo kocası da ayrı alık, ortak arabanın bütün masrafını neden bu herif ödüyor, çok param var sanıyo herhal. Böyle heriflerin maaş kartını alcan elinden harçlık vercen yoksa aç kalırsın valla.kaynana evine çağırıyor sık sık diye de 15 konusu yok muydu?bu araba kayınbabanın üstüne engelli indirimli sıfır araba değilmiydi.konu sahibinin tek kuruşu var mı adamların evinde de 3 4 milyonluk diye hesabını yapıyor?allesen söyle katip ben mi yanlış hatırlıyorum?
Ben son kez sıgorta yaptırcam, 1 ay bu arabaya calıscam ben dedın. Demiyor yaa. Aileside iki kardeşin arasını bozacaksın sus dıyor. Onlar konusur anlasır dıyor.Ne kaskosunu ne sigortasını ne bakımını ödemiyoruz o zaman öyle kalsın çürüsün siz bilirsiniz demediniz mi bu arada? Bu mesele nasıl bu kadar uzadı? Galiba eşiniz ailesine hiçbir şey diyemiyor ay bu kadarı da artık sümsüklük oluyor
Aferin ona. Arabayı da verin komple. Bırak sigorta falan ödeme benzin alma naparlarsa yapsınlar. Senin eşin enayiliğine doymazz.Yaa eşim dıyorkı. Kaynım çalışmıyor ya, ileride ev ona kalır. Satar onunla geçinir.
İşte bu araba varken eşim gereksız görüyor.Bu satılsın üstüne koyayım alırız dıyor.Siz bence hınç dolu olduğunuz için kavga etmek istiyorsunuz onlarla.
Kavga etmeyin. Planlarınızdan bahsetmeyin. Alın geçin.
Çünkü anne ve babası aranızda paylaşın demiş yani haklarını kaynınıza vermişler .o yüzden o ne alaka demeyin ( kv ve kp in arabada bi katkısı varsa tabii). Burda iş eşinde bitiyor .araba eşinin üstüneyse , piyasayı araştırıp satsın paylaşın işte .yoksa bu konu uzarda gider.Yooo veremez yani.Alınırsa üzerime olacak. Ve kaynımla tahmını bıdaha konusmayız biz. Ya benı delı eden, kaynım para katmadı. O ne alaka.
Yaa bende dıyorum. Kaynım aşırı yüksek fıyat dedı. Bu fıyat olmazsa olmaz dedı. En iyisi kapılarına bırakalım ya. Ben bınmeyecegım artık. Gercekten sogudum arabadan falan.Danaya girer gibi araba almışsınız, olacağı bu.. Eşin yüksek fiyat çekmesin bir an önce satıp hakkınızı alın. Arabasız da kalsanız bu çile çekilmez..
O zaman verin anahtarları bütün giderleri de bir zahmet kendisi karşılasın. Siz hakkinizi isteyin ister satsinlar ister kredi çeksinler. Şuan diyelim araba 200 bin ise değeri versin size yarısını 100 biniKpnin üstüne. Tüm aile bizim diyor. Bı arıza cıksa ses etmezler. Yaa eşime dıyorum, bu adam kaç tl borc ödedı. Ee dıyor, onunda hakkı var gene
Ay engellı ıbaresı falan yok. Istese yarın satılır. Huzur ne alaka. Yaa herseyı bende dıyorum. Ben nıye tek ödüyorum?
Kp üstüne. Kp karışmam dedi. Kaynım çok yüksek fıyat söyledı. Eşim araştırdı piyasasını. Atıyorum 550 ise, kaynım 700 dedi. Yoksa kalsın dedı. Bende aıle huzurumız kactı, burda kalsın dedım. Masayı terk ettı. Eşimde nıye anlattın dedı. Bana kızdı. Şuan ben suçlu ve fettan gelinimÇünkü anne ve babası aranızda paylaşın demiş yani haklarını kaynınıza vermişler .o yüzden o ne alaka demeyin ( kv ve kp in arabada bi katkısı varsa tabii). Burda iş eşinde bitiyor .araba eşinin üstüneyse , piyasayı araştırıp satsın paylaşın işte .yoksa bu konu uzarda gider.
Eşimin evlenmeden önce edindiği hiçbir mala karışmam. İsterse ailesine hediye etsin. Kendim de karıştırmam. ama evlilik sonrası alınan her şeye burnumu sokarım. Konu sahibinin garip bir kafası var. Kasko vs bende diye diye arabayı sahiplenmiş ama araba başkasının engelli indirimi ile alınıp kp üstüne yapılıyor. Yarını eşi ödüyor ve konu sahibinin katkısı vergiler falan. O da sadece ondan değil eşinden de çıkıyor.kaynana evine çağırıyor sık sık diye de 15 konusu yok muydu?bu araba kayınbabanın üstüne engelli indirimli sıfır araba değilmiydi.konu sahibinin tek kuruşu var mı adamların evinde de 3 4 milyonluk diye hesabını yapıyor?allesen söyle katip ben mi yanlış hatırlıyorum?
İşte bu araba varken eşim gereksız görüyor.Bu satılsın üstüne koyayım alırız dıyor.
Araba satılsın deme hakkınız yokki?Bakın ben dedımkı satılsın araba dedım. Kaynım 150 bin fazla fıyat söyledı. Bu fıyat olmazsa kalsın dedı.Bende o zaman burda kalsın, evde huzur kalmadı dedım. Masayı terk ettı. Ailesi ve kaynım istedigi gıbı kullanıyor.Enayı olarak ben ödüyorum. Bana bu koyuyor. Benzın gazı bıle artık hesap edıyorum. Atmıyorlar bısey.Yıkatmıyorlar bıle ya.
Söz sahibi değil ki kayın ona ne! Eşiniz ses etmiyor sanırım. Siz sigortayı yapmayın bırakın ne halleri varsa..Yaa bende dıyorum. Kaynım aşırı yüksek fıyat dedı. Bu fıyat olmazsa olmaz dedı. En iyisi kapılarına bırakalım ya. Ben bınmeyecegım artık. Gercekten sogudum arabadan falan.
Yaa kv kp satılsın dedı de, bıdaha gıdeyım mı onlara sence. Kaynımla zaten bıdaha konusmayız
İşte verecek paraları da yok. Kaynıma kalsa sattırmaz.O zaman verin anahtarları bütün giderleri de bir zahmet kendisi karşılasın. Siz hakkinizi isteyin ister satsinlar ister kredi çeksinler. Şuan diyelim araba 200 bin ise değeri versin size yarısını 100 bini
Ay bu şey mi ya, kayınvalidesi halı üstüne yolluk serdirtmeye çalışan?kaynana evine çağırıyor sık sık diye de 15 konusu yok muydu?bu araba kayınbabanın üstüne engelli indirimli sıfır araba değilmiydi.konu sahibinin tek kuruşu var mı adamların evinde de 3 4 milyonluk diye hesabını yapıyor?allesen söyle katip ben mi yanlış hatırlıyorum?
Biliyorum zaten benım degıl dedım. Ancak sıgorta falan hepsı bana neden kalıyor. Ben ayda 2 haftada 2 pazar kullanıyorum. Onlar bıseye karısmıyor. Eşim bana bakım yapalım, şunu yapalım deyıp duruyor. Kımse bıseye karısmıyor.Araba satılsın deme hakkınız yokki?
Araba sizin değil, anliyorsunuz bunu değilmi? Sizin arabanız yok demek istemiyorum ama durum bu.
Kendinizin olsa satılsın demenize gerek kalmaz satarsınız zaten istediğiniz fiyata. İki kardeş anlaşmadığı sürece siz arabanın sahibi değil kullanıcısı olarak kalırsınız. Kiralık araç gibi düşünün.
Benzin koymuyorlarsa yine iki kardeş halledecek
Ne çok altın bozdurup kasko ödeyesiniz var? Hem kasko ödemek için altın bozmak nasıl birşey? Yoksa durumun binmezsin, sizinkine ayranı yok içmeye… derler yani.
Neden yok? Adamın babasının malı, neden söz hakkı olmasın?Söz sahibi değil ki kayın ona ne! Eşiniz ses etmiyor sanırım. Siz sigortayı yapmayın bırakın ne halleri varsa..
Desene bu adam çalışıyor mu? Adam evde çalışmıyor. Ancak arabayı sahıplenıyor. Ve 1 tl katmadı.Kaynınıza söyleyin, 350.000₺ hesabınıza yatırsın, arabayı da tepe tepe kullansın.
Sizde altınlarınızı ekleyip yeni ve kendinize ait bir araç alırsınız, miss.