Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ve ev en az 3 4mılyon rahat eder.Onlarda para lafı olmazmıs. Bana dıyorlarkı, senn böyle degıldın.Noldu sana dıyor kp
Ev mi? Ev de mi var ortak?
Bizde para lafı olmaz deniyorsa bil ki ortamdaki enayi sensin. Bak bakalım sigortayı kaskoyu onlar ödese para lafı oluyor mu olmuyor mu ?

Hiç laf dinlemedin. Zamanında şu insanların içine girip yavaş yavaş eline alacaktın. Ben mıç mıç sevmem diye diye yiyici kaynının eline koyuverdin hepsini , sen sırf kaynana bakacak diye çocuk yapmadın ama eltin gelip fırt fırt doğuracak, eşin de bu sefer amca oldum diye iyice açacak kesenin ağzını. Bu adamı anca borçlandırarak durdurursun, birikmişin elinde olduğu sürece ağlamaları bitmez , almadan da rahat etmezler.

Bakın ben dedımkı satılsın araba dedım. Kaynım 150 bin fazla fıyat söyledı. Bu fıyat olmazsa kalsın dedı.Bende o zaman burda kalsın, evde huzur kalmadı dedım. Masayı terk ettı. Ailesi ve kaynım istedigi gıbı kullanıyor.Enayı olarak ben ödüyorum. Bana bu koyuyor. Benzın gazı bıle artık hesap edıyorum. Atmıyorlar bısey.Yıkatmıyorlar bıle ya.

Ortak kullaniyorlarmis, masraflarida ortak olmali o zaman. Parayi tek odedigi icin sahiplenmistir. En mantıklısi arabayi götürüp birakmak ya bunlarla ugrasilmaz

Valla bence alın arabayı koyun onların kapıya. İşiniz oldukça isteyin. Yok benzindi yok vergiydi bilmem neydi onlar uğraşsın. Size ne üzerinize olmayan arabadan. Tam çakallar tam.
Haa bi dr bu var. Mesela vergı borcu var. Araba kpnın üstüne. Sıgorta konusunda ses etmeyecegım. Hatta götürsün versın. Bakalım sıgorta bakım nasıl yapacaklar.

Ortak kullaniyorlarmis, masraflarida ortak olmali o zaman. Parayi tek odedigi icin sahiplenmistir. En mantıklısi arabayi götürüp birakmak ya bunlarla ugrasilmaz
Bırakalım dimi. Eşim üzülüyor satılmasına. Ama ben inan bak kaza yaparım dıye kullanmıyorum. Ama hersey bende. Zaten kaynım getır dedı. Eşim götürsün. Altınları koysak alırız araba. En azından benım derim yaa.

kaynana evine çağırıyor sık sık diye de 15 konusu yok muydu?bu araba kayınbabanın üstüne engelli indirimli sıfır araba değilmiydi.konu sahibinin tek kuruşu var mı adamların evinde de 3 4 milyonluk diye hesabını yapıyor?allesen söyle katip ben mi yanlış hatırlıyorum?

İyi de bu konu sahibini ilgilendirmez ki... sonuçta kp hayattayken kendi yatırımını uygun gördüğü çocuğa devretmiş oluyor. Konu sahibinin eşi buna bozulabilir ama konu sahibi asla karışamaz... Ben olsam sigorta masrafını odemezdim ama satılsın diye de diretmezdim açıkçası.

Şu aracın ruhsatında engelli ibaresi var mı , yok mu ?

F Fight4freedom1 2 yıllık evliymişsiniz. Forumdaki konularınıza bakarak ; eşiniz ve eş ailesiyle, gün aşırı tartışacak bir konu buluyorsunuz gibi duruyor.Hiç mi başınız ağrımıyor , hiç mi huzur istemiyorsunuz ?

Ne kaskosunu ne sigortasını ne bakımını ödemiyoruz o zaman öyle kalsın çürüsün siz bilirsiniz demediniz mi bu arada? Bu mesele nasıl bu kadar uzadı? Galiba eşiniz ailesine hiçbir şey diyemiyor ay bu kadarı da artık sümsüklük oluyor

Valla bence alın arabayı koyun onların kapıya. İşiniz oldukça isteyin. Yok benzindi yok vergiydi bilmem neydi onlar uğraşsın. Size ne üzerinize olmayan arabadan. Tam çakallar tam.
Evet evet. 2 hafta kaldı sigortaya. Yarın bakalım eşim napacak. Ben artık kullanmayı düşünmüyorum. Tek kuruş vermem. Kv dıyorkı, bak bende de bılezık yok dıyor. Eşim sıgorta ıcın bılezık boz dedı ya

Ay engellı ıbaresı falan yok. Istese yarın satılır. Huzur ne alaka. Yaa herseyı bende dıyorum. Ben nıye tek ödüyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…