Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Araba kpnın üstüne. Kp satılsın dıyor. Kaynım aşırı yüksek fıyat söyledı. Bu fıyat olmazsa kalsın dedı. Ama sıgorta falan hersey bende. Bende artık enayı gıbı hıssedıyorum. En son gaz attım. Hıc atmadıklarını duyunca delı oldum.

E ödemeyin. Zorla mı ödetiyorlar. Kimin üzerineyse o ödesin.
Ay bir de benzin atmak ne ya?

Normalde bugün yaptırcaktım sıgorta. Kpye son kez sıgorta yaptırıyorum. Artık satılmazsa kalsın burda, evde huzur kalmadı dedım. Masayı terk ettı.
Siz akıllanmazsınız. Ancak buraya konu açar, milleti şişirir sonra çatır çatır ödersiniz. Hala altın bozdurmasam mı diyorsunuz ya pes

Ayy ben araba eşinizin ustune saniyorum ya. Ta en baştan o arabanin bir şeyini ödetmezdim ben olsam.

Haa bi dr bu var. Mesela vergı borcu var. Araba kpnın üstüne. Sıgorta konusunda ses etmeyecegım. Hatta götürsün versın. Bakalım sıgorta bakım nasıl yapacaklar.

Ve ev en az 3 4mılyon rahat eder.Onlarda para lafı olmazmıs. Bana dıyorlarkı, senn böyle degıldın.Noldu sana dıyor kp
Siz evlenirken size de ev alındı mı? Herkesin kendi geçimini kendi sağlaması ve evini, arabasını kendisi alması taraftarıyım. Çok şükür Rabbim imkan verdi biz her şeyimizi kendimiz yaptık. Ama kardeşler arasında ayrım yapılması ve birine yapılırken diğerine yapılmaması insanı manevi olarak üzen ve yoran bir süreç Eşiniz kredi ödeyerek o arabanın yarısına sahip olmuşken kaynınız emeksiz sahip oluyor. Ya da siz ev almak için çırpınırken o hazır eve geçip oturuyor.

Kpnin üstüne. Tüm aile bizim diyor. Bı arıza cıksa ses etmezler. Yaa eşime dıyorum, bu adam kaç tl borc ödedı. Ee dıyor, onunda hakkı var gene
neden kayınpederin üstüne?hele orasını bir anlatsanız k.k ahalisine

Kizin hakki yok ama bilezigini bozdur kaskosunu yaptir diyorlar, sigortasini odetiyorlar. Ben olsam ne oderim ne karisirim da iste konu sahibi girmis olayin icine
Arabayı kullanıyorsa tabiki kaskosunu ödeyecek
Ödemek istemiyorsa araba benim değil ben ne kullanırım nede masraflarına katılırım deme hakkına sahip. Ama adı üstünde ortak araba, araba kapımda olsun masrafları kp karşılasın, kaynımda avucunu yalasın olmuyor işte.
Daha öncede sordum konu sahibine bu yaşına kadar kendine neden araba almamışda eşinin bekarken ortak olduğu arabayı bukadar benimsediğini
Geç değil, madem altın bozacak milletin arabasının kaskosunu ödemek yerine kredi çeker kendine araba alır, onun kaskosunu öder. Ha durumum yok falan dersede ya araba kullanmayacak yada ortak arabaya tenezzül etmeye devam edecek.

Ayy ben araba eşinizin ustune saniyorum ya. Ta en baştan o arabanin bir şeyini ödetmezdim ben olsam.
Off bizde kalıyor araba. Ama ayda 3 kez ıstıyorlar. Mesela cumartesi geldı araba, tekrar bırakacak eşim. Kv sürekli ıstıyor. Ve şey dıyor. Keske deseydım ben ya. Ben 2 3kez ıstedım dıyor. Yalana bak ya. Bu ay 3 kez ıstedı. 1 ayda 3 hafta onlardaydı yani
Yaa temellı versın o da problem degıl. Ben ortak mal ıstemıyorum.Tabı temellı verınce eşiminde hakkı var. Konusmam kardesıyle bıdaha.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…