Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babasının malı hakkında yorum yapmak için avukat olmasıda gerekmiyor, maddi yardımı olmasıda.
Bende babama gayet rahat satma yada sat diyebilirim, çünkü babam
Ama kp deme diyemem, demem. Çünkü bana haddini bil, yerini bil diyebilir mesela.
Oğlumun çalışıp çalışmaması seni ilgilendirmez de diyebilir vs.

Evet işte bu adam 1 tl para katmadı. Söz hakkı nerden gelıyor? Ben nıye herseyı ödüyorum. Kv kpnın arabanın masrafını ödeyecek durumu yok. Ama artık karışmam. Bakalım napacaklar.Binmemde
Babasından geliyor söz hakkı. Kayınbaba hakkını oğluna vermiş.

Tamamda eger ortaksa bakımda ortak yapılır. Ben nıye tek üstlenıyorum. Yılda bakım falan 20 bin az para mı?
e üstlenme.yaptırma bakım kasko.bakım kasko yaptırıyorum diye araba bizim diyemezsiniz.o araba kayınbabanın üstüne.net

Kullanmasanız bakıma ortak olmasınız
Bakın ben kullanmiyorum, benden para isteyen yok. Sizde kullanmayın 20 bin cebinize kalsın.
Zaten artık binmem.Onlarında bu şekilde olması işlerine gelıyor. Yaa 2 aile kullanıyor. Ama 18bin kasko yapamıyoruz. Araba 700 bın yazacak ama kaskosunu yapamıyor daha

Altınını istiyorsa senin de söz söyleme hakkın var ozaman . Bozdurma altınlarını sen .
Satmaktan yana değillerse , ozaman oturulur. Eşit miktarda ödemesi yapılır arabanın .ama siz benzin bile almıyorlar diyorsunuz .
Bence sen hiç karışma arabaya da binme .eşin ödesin dursun , bi yerden sonra onda da şarteller atacak zaten .

Eşim saf tabı. Kaynımın peşinden koştu gitti

Yaa ben dedım kpye. Sıgorta için gram çeyrek bozdurcam. Bilezik sat dedı bana dedım.Ki şu da var. Bilezık sat der. Sonra masraf cıkar. Kalanı sat der. Kv dıyorkı bak bende de yok bılezık nolcak dıyor.
Adamlar benzın almıyor. 26 TL idi sanırım. En son tatılde benzın aldık. O duruyor düşünün yaa. Ben çünkü bılıyorum. Ben göstergeye arabayı vermeden baktım. Yarıya inmiş.
Yok bu saatten sonra binmem artık. Benim bekledıgım büyük masraf cıkarsa nolacak

Sorun şu ki babasının salt malı değil yüklü miktarda kredi çeken abisinin de malı o.. Sizin kardeşiniz aynı şeyi yapsa he kardeş sen haklısın mı dersiniz? sen bir nane olma mı dersiniz? Yenge de o kadar yılmış ki önümüze bakalım derdinde..

Tamamda eşimin aldıgı asgari ücrete ev ancak dönüyor. Biz araba masrafını tek üstlenince de artık bizi yoruyor.Ortaksa,ortak ödenir. Ben ödüyorsam söz hakkım var.Bakalım hem ev geçindirsin hem ödesin göreyım.

Yaa ben dedımkı, keseler ayrılsın artık dedım.Çünkü ileride zaten satılacak
Kaynım evlenmek isterse falan.
Eşim çogunu ödedi arabanın. Valaha dıycektım aılesıne.1 tl katmadı o ne alaka dıye.

Eşim saf tabı. Kaynımın peşinden koştu gitti
Ya ne cüret size kasko için altınlarını sat diyebiliyorlar? Çok saçma. Normalde eşinizle konuşun derdim de hiç hakkini savunabilecek gibi değil, bence kp ile düzgün düzgün konuşun ödemeyeceğim diyin. Hatta kendi maaşınızı da kendinize saklayın kocanıza da önce sen kendi evini geçindir sonra başkasının hizmetine koş diyin. Siz de diş gösterin yapacak bir şey yok kaç aydır aynı konu yani

Benim kardeşim olsa derimki arabanın ederi 500 se, 250yi verim benim olsun yada 250sen ver senin olsun. Ben değil kardeşimle, eşimle ortak araba kullanmam.
Eşi yüklü miktarda kredi çektiyse araba babanın değil onun üzerinde olurdu. Kredi kimin üzerineyse araç onun üzerine oluyor malum. Demekki okadarda yüksek değildi meblağ

Bu tarz ortak işleri hiç sevmem özellikle akraba veya kardeşler arasında olanların mutlaka cılkı çıkıyor .. böyle bir işe hiç kalkışmadım bana göre çok saçma umarım arabayı satıp kurtulursunuz herkes kendi kesesine kendi gelirine giderine bakar en güzeli bu

Evet evet. Artık banaa sigorta için altın bozmak koyuyor.Daha vergi var. Eşime dedim, vergıyı de onlar ödesın. Ben 4 ödeyecegım, onlar 1.
Kvler, iki kardeşin arasını açacaksın dıyor. Onlar halletsın dedı. Eşim aşırı pasif. Kaynım cok fena. Resmen kendı malı gıbı görüyor. Bence araba satılsa da bız baska araba falan almayalım. Zaten ben artık buna bınmem. Gitsin versın. Kardeşi cok uyanık. Komple sahıplenıyor

Bu arabayı eşiniz ve ailesi bekarken almış. Yani krediyi öderken siz yoktunuz.bu durumda sizden maddi anlamda bir çıkış olmadı tıpkı kayniniz gibi.kayniniz babası adına sizde eşiniz adına sahiplenmissiniz aynı konumdasiniz.kullanirken yaptığınız ödemeler ise kendi arabanız olsaydı da yapacaktınız.bu hırsı gereksiz gördüm. Ben olsam o arabaya 1 kuruşumu vermem naptiklarina da karismazdim.sonucta onlar da sizin için diyorlardır arabayı biz aldık ailece o niye söz hakkına sahip diye arkadan.kayninizdan farkınız yok yani şuan.esinizin gönlünden ne geçiyorsa yapsın bence.sizlik birsey yok.

Yok yüksek. Ama kvlerde bilezik kattı. Eksigi tamamladılar.Sorun şu, bızde de 250 yok onlarda da.
Ben kötü bısey demıs mıyım. Evde huzur kalmadı dedım sadece

Keske keske. Ama bu sefer de 300 bin olan eşimin payınada göz koymazlar umarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…