- 3 Şubat 2018
- 25.298
- 108.937
-
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Sorun şu ki. Ben zaten muattap kpyı aldım. Kp dıyorki, yarı para onun. İkisi halletsın, sen iki kardeş arasını bozma dıyor. Yarın sence kapılarına bırakalım mı napalım.
Arabayi götürüp babasina teslim etsin o zaman, sigortasi odenecek odersiniz, satilincada hakkimi veririsiniz diyip gelsinKp nin üstüne şuan. Ama kp siz aranızda halledın dıyor. Beni sigorta falan ödüyorum.kaynım benzın bıle atmıyor.
Yaa nasıl verecek. Adam çalışmıyor. Havadan para gelecek ona.Yuh, o zaman diyinki, abi sen bizim dedigimiz fiyatin bizim olan hakkını ver araba senin olsun, sonra kaca satarsan sat.
Tamamda aılesı 2 ye bölünsün diyor Bılmıyorum eşim götürür mü. Sence bidaha kvlere gideyim mi?Tabi ki birakmayin. Paranin yarisi neden onun oluyor cogunlugu esiniz ödediyse. En fazla pay olarak alir. Onuda annesi babasi kendi paylarindan verse
Yaa tamamda o onay vermezse nasıl olacak.Benımde bulandı ya.Bakım makım deyınce ortada yoklar. Kaynımda kendı malı gıbı görüyor şaka gıbı
Kayınbaba kendi payını oğluna vermiş, senin fikrinin bir önemi yok bu durumda.Zaten kendı malı gıbı görüyor.Banada öyle gelıyor. Şok oldum. Çünkü eşime kardeşinin fikrine gerek yok, hakkı yok dıyordum. Meger aılesı ıkısının malı görüyormuş
Evet bakalım yarın ne dıyecek.Eşimde bana kızdı. Ya kaskoyu 20 bine yakın cıktı. Kaza olsa dıyorum, olsun cana gelmesın dıyorlar. Çok rahatlar. Ee eşim bana bilezik boz dedı dıyorum. Ee kv dıyorkı, bak bende bılezık var mı?Arabayi götürüp babasina teslim etsin o zaman, sigortasi odenecek odersiniz, satilincada hakkimi veririsiniz diyip gelsin
Yuh, o zaman diyinki, abi sen bizim dedigimiz fiyatin bizim olan hakkını ver araba senin olsun, sonra kaca satarsan sat.
Bozma bilezigini ne halleri varsa gorsunler, ortal mal icin kilimi kipirdatmam yerinde olsamEvet bakalım yarın ne dıyecek.Eşimde bana kızdı. Ya kaskoyu 20 bine yakın cıktı. Kaza olsa dıyorum, olsun cana gelmesın dıyorlar. Çok rahatlar. Ee eşim bana bilezik boz dedı dıyorum. Ee kv dıyorkı, bak bende bılezık var mı?
e babasının üstüne araba.elbette kendi hakkı da var görecek.ucuz vergili araba almanın ahı çıkmayacak mıydı?dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan olmuşsunuz.Yaa tamamda o onay vermezse nasıl olacak.Benımde bulandı ya.Bakım makım deyınce ortada yoklar. Kaynımda kendı malı gıbı görüyor şaka gıbı
Yaa kaynım bu ailede reis gibi. Tapıyorlar ona ciddiyim. Babasının kartlar martlar herseyden o sorumlu. Çalışmıyor etmıyor.Nasil onay vermezse olmaz, resmi olarak kayniniz onay olmaz satiş olmuyor mu yani ortak ruhsat mi cikartmişlar.Ayy tam bir bela almişsiniz başiniza.
Bu kayin gibi kardeşim olsa araba mevzunu cozdugum gibi araya mesafe koyardim. Bu ne ya araba icin bunu yapan ortada daha buyuk mal olsa canini okur demek ki.
Evet evet. Eşime ben karışmıyorum artık halledın dıyecegım. Bıdaha bınmeyecegım. Bu ne ya. Eşimin hakkı var. Enayi gıbı ödedı, sesı cıkmıyor.Bozma bilezigini ne halleri varsa gorsunler, ortal mal icin kilimi kipirdatmam yerinde olsam
Kocasına söylesin de alsın bi bilezik.Evet bakalım yarın ne dıyecek.Eşimde bana kızdı. Ya kaskoyu 20 bine yakın cıktı. Kaza olsa dıyorum, olsun cana gelmesın dıyorlar. Çok rahatlar. Ee eşim bana bilezik boz dedı dıyorum. Ee kv dıyorkı, bak bende bılezık var mı?
Çıkmasın işte. Daha iyi. Dursun öyle. Ceza kime gelir? Kayınbabaya. Bırak onlar düşünsün. Bakın o kadar konu açtınız, o kadar akıl aldınız, lütfen artık şu arabaya 5 TL vermeyin. Benzin de almayın. Benzin gaz olmayınca yerinden oynamaz. Ama siz asla para vermeyin. Hele altın bozduralım diyen eşiniz ailesine yaranmak için yapıyor bunu. Saf adamEvet evet.Ben sıgorta ödeyecegım. Gelmıs laf yapıyor. Ödesın o zaman. Napayım sıgorta falan ödemeyeyım mı? 2 bucuk hafta sonra trafıge cıkamayacak yoksa.
Bosver kendi enayiligi, sen kendi parana sahip çık sadece gerisine karismaEvet evet. Eşime ben karışmıyorum artık halledın dıyecegım. Bıdaha bınmeyecegım. Bu ne ya. Eşimin hakkı var. Enayi gıbı ödedı, sesı cıkmıyor.
Valaha param olsa ben vercem paralarını sussunlar. Ben sıkıldım sıgorta kasko muabbetınden.Banada koyuyor, kp üstüne vergı ben ödüyorum.Ben 1 ay sıgortaya çalışcam. Ben en ıyısı gram bozdurmayayım.
Tam da bunu yazacaktım
Arabanın model fala ne acaba ?Yuh, o zaman diyinki, abi sen bizim dedigimiz fiyatin bizim olan hakkını ver araba senin olsun, sonra kaca satarsan sat.
Piyasasi 550binmis iyi bir seydir herhalArabanın model fala ne acaba ?