Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun şu ki. Ben zaten muattap kpyı aldım. Kp dıyorki, yarı para onun. İkisi halletsın, sen iki kardeş arasını bozma dıyor. Yarın sence kapılarına bırakalım mı napalım.

Tabi ki birakmayin. Paranin yarisi neden onun oluyor cogunlugu esiniz ödediyse. En fazla pay olarak alir. Onuda annesi babasi kendi paylarindan verse

Yaa tamamda o onay vermezse nasıl olacak.Benımde bulandı ya.Bakım makım deyınce ortada yoklar. Kaynımda kendı malı gıbı görüyor şaka gıbı

Nasil onay vermezse olmaz, resmi olarak kayniniz onay olmaz satiş olmuyor mu yani ortak ruhsat mi cikartmişlar. Ayy tam bir bela almişsiniz başiniza.

Bu kayin gibi kardeşim olsa araba mevzunu cozdugum gibi araya mesafe koyardim. Bu ne ya araba icin bunu yapan ortada daha buyuk mal olsa canini okur demek ki.

Zaten kendı malı gıbı görüyor.Banada öyle gelıyor. Şok oldum. Çünkü eşime kardeşinin fikrine gerek yok, hakkı yok dıyordum. Meger aılesı ıkısının malı görüyormuş
Kayınbaba kendi payını oğluna vermiş, senin fikrinin bir önemi yok bu durumda.

Arabayi götürüp babasina teslim etsin o zaman, sigortasi odenecek odersiniz, satilincada hakkimi veririsiniz diyip gelsin
Evet bakalım yarın ne dıyecek.Eşimde bana kızdı. Ya kaskoyu 20 bine yakın cıktı. Kaza olsa dıyorum, olsun cana gelmesın dıyorlar. Çok rahatlar. Ee eşim bana bilezik boz dedı dıyorum. Ee kv dıyorkı, bak bende bılezık var mı?

Bozma bilezigini ne halleri varsa gorsunler, ortal mal icin kilimi kipirdatmam yerinde olsam

Yaa tamamda o onay vermezse nasıl olacak.Benımde bulandı ya.Bakım makım deyınce ortada yoklar. Kaynımda kendı malı gıbı görüyor şaka gıbı
e babasının üstüne araba.elbette kendi hakkı da var görecek.ucuz vergili araba almanın ahı çıkmayacak mıydı?dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan olmuşsunuz.

Yaa kaynım bu ailede reis gibi. Tapıyorlar ona ciddiyim. Babasının kartlar martlar herseyden o sorumlu. Çalışmıyor etmıyor.
Vala eşim gıbı saf olursa olmaz. Eşim dıyorkı, kardeşi çalışmıyor ya, ev kardeşimin olur dıyor.
Ya kv ve kp bısey demedı ama sence bıdaha gıdeyım mı onlara

Kocasına söylesin de alsın bi bilezik.

Evet evet.Ben sıgorta ödeyecegım. Gelmıs laf yapıyor. Ödesın o zaman. Napayım sıgorta falan ödemeyeyım mı? 2 bucuk hafta sonra trafıge cıkamayacak yoksa.
Çıkmasın işte. Daha iyi. Dursun öyle. Ceza kime gelir? Kayınbabaya. Bırak onlar düşünsün. Bakın o kadar konu açtınız, o kadar akıl aldınız, lütfen artık şu arabaya 5 TL vermeyin. Benzin de almayın. Benzin gaz olmayınca yerinden oynamaz. Ama siz asla para vermeyin. Hele altın bozduralım diyen eşiniz ailesine yaranmak için yapıyor bunu. Saf adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…